בירור | בוט תזכורות לזמני היום בגוגל צ'אט/ווצאפ/התראות פוש/מייל - כמה יש ביקוש?
-
בהמשך לכאן, יש לי צד לשכתב את הארכיטקטורה של המערכת ולאפשר סוגי התראות נוספים מלבד צינתוק, לדוגמה:
בוט בגוגל צ'אט
מייל
בוט בווצאפ
התראות פוש בדפדפןאשמח לדעת כמה ביקוש יש לכל אחת מהאפשרויות (לדוגמה יש הבדל גדול בין מישהו שישתמש בזה קבוע לבין בחור ישיבה שישתמש בזה במצטבר כחודשיים בשנה), כי אם אין ביקוש משמעותי זה לא שווה את זמן העבודה ועדיף להתמקד בדברים אחרים כמו הוספת תכונות שאנשים ביקשו למערכת הטלפונית, או שדרוג של דיוק הזמנים.
-
-
@צדיק-תמים אנשים אף פעם לא רוצים לשלם...
כולם רוצים חינם...
אני חושב שכמו שאמר @yj05485 תעשה בגוגל צא'ט -
@חכם_בלילה כתב בבירור | בוט תזכורות לזמני היום בגוגל צ'אט/ווצאפ/התראות פוש/מייל - כמה יש ביקוש?:
@צדיק-תמים אנשים אף פעם לא רוצים לשלם...
כולם רוצים חינם...
אני חושב שכמו שאמר @yj05485 תעשה בגוגל צא'טאמת עצובה
אנשים יכולים לנאום לך שעה כמה דבר חשוב להם אבל לא יהיו מוכנים לשים עליו 10 שקל בשנה
דווקא לגוגל צ'אט יש מבחינתי עלות שזמן הפיתוח הרבה יותר ארוך, ונראה לי שזה ישמש בפועל מעט -
@צדיק-תמים דבר ראשון ממש תודה רבה על הקו.
לדעתי כדאי יהיה יותר ללכת על כיוון של rest api או rss, כך שכל אחד יוכל לבנות משהו שיתאים לצרכיו האישיים.
אמנם רובם לא יודעים להתעסק עם זה, אבל זה יפתח מקום לצוות גדול יותר לבנות כל מיני אפשרויות. -
@האדם-החושב ברור שכזה דבר ייבנה בצורה גנרית כך שלא תהיה בעיה לדוגמה לעשות בממשק אפשרות להכניס כתובת וובהוק משלך שיפעיל גוגל סקריפט/זאפייר וכדומה, אני לא חושב שפורמט של בדיקה יזומה (RSS) מתאים פה
לפתוח את הAPI המלא כלפי חוץ זה כבר משהו אחר ואת זה אני אתן כנראה רק למי שירצה לפתח אינטגרציה מושקעת יותר בתיאום, נניח בוט לאיזו פלטפורמה
-
@צדיק-תמים אני אשמח
לדעתי לא לנגוע בגוגל צ'אט עד שיוברר מה נטפרי תעשה בפלטפורמה
אני אישית אשמח להתראות דפדפן ומיילים