מדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי
-
@יוסף-בריל-0 יש פה הרבה מדריכים איך להכשיר לבד...
ומסתמא יש כאלה כאן שיהיו מוכנים לעשות לך את זה...יש מצב שיש חנויות. אני עוד לא פגשתי כאלה שעושים גירסאות ליחידים אבל זה לא אומר כלום.
הא ואפשר כמובן גם לשים קיידרואיד.
@נוחעם-FM כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:
ומסתמא יש כאלה כאן שיהיו מוכנים לעשות לך את זה...יש מצב שיש חנויות. אני עוד לא פגשתי כאלה שעושים גירסאות ליחידים אבל זה לא אומר כלום.
מזה קיידרואיד?!?
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:
מזה קיידרואיד?!?
-
יש את הג'לי 2 הזה עם קופון אפשר להשיג אותו ב466 מי שהוא יודע אם זה נחשב זול או שאפשר להשיג אותו בעוד יותר זול?
-
@קראנץ-ונילה אפשרי להוריד את השורה wifi מההגדרות או לא?
-
@קראנץ-ונילה אפשרי להוריד את השורה wifi מההגדרות או לא?
@נוחעם-FM
לא יודע, מה שכן פה בפורום אין על זה הדרכה -
בלת"ק.
מחפש מישהו שיודע מניסיון לעשות רוט קריאה+כתיבה+מג'יסק+הסרת אזהרת orange state למכשיר, ללא איפוס של החומר.
כמובן בתשלום.
ב"ב/אלעד/י-ם/מרחוק.
מייל בביו.ידע טכני בסיסי יש לי, משלם בעיקר על הניסיון.
-
@יאנג-בוי כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:
בלת"ק.
מחפש מישהו שיודע מניסיון לעשות רוט קריאה+כתיבה+מג'יסק למכשיר, ללא איפוס של החומר.
כמובן בתשלום.
ב"ב/אלעד/י-ם
מייל בביו.בוטלואדר פתוח?
-
בעלי Jelly Star אשמח לעזרתכם,
היה לי ג'ילי 2 עד היום וקניתי לאחרונה Jelly Star ואני שם לב להבדלים משמעותיים בתצוגה אשח לדעת האם מדובר בהבדל חומרה בין הדגמים או שזה תקלה

הימני הוא ה Jelly Star -
היה לי ג'ילי 2 עד היום וקניתי לאחרונה Jelly Star ואני שם לב להבדלים משמעותיים בתצוגה אשח לדעת האם מדובר בהבדל חומרה בין הדגמים או שזה תקלה

הימני הוא ה Jelly Star@זעירא-דמן-חבריא זה תגובת המוכר:

-
@פבב-הראשון
מישהו יודע אם יש כפל קופונים עכשיו לג'ילי סטאר? -
@זעירא-דמן-חבריא זה תגובת המוכר:

@זעירא-דמן-חבריא כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:

הימני הוא ה Jelly Star@זעירא-דמן-חבריא גם לי הראה חבר סטאר לעומת שלי (2) והיה נראה שהצבעים הרבה יותר בהירים וברורים, חשבתי שזה עניין של הגדרות כי אמרו שהמצלמה של הסטאר יותר איכותית (והאמת שזה לכאורה לא היה רק במצלמה)
למישהו יש מידע בעניין? -

הימני הוא ה Jelly Star@זעירא-דמן-חבריא כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:

הימני הוא ה Jelly Starתיכנס להגדרות>תצוגה>MiraVision ותנסה לשחק שם עם ההגדרות/לאפס חזרה לברירת מחדל
-
@פבב-הראשון
מישהו יודע אם יש כפל קופונים עכשיו לג'ילי סטאר?@ברי-קלמנוביץ כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:
@פבב-הראשון
מישהו יודע אם יש כפל קופונים עכשיו לג'ילי סטאר?אני לא יודע על משהו ספציפי,
אני יחסית התאכזבתי מהבלאק פריידי בכמעט כל המוצרים,
ממליץ לבדוק בגוגל או באחד מהאתרים הבאים זוזו קופונים מהיום, או ali-buy , או il.bee.deals
תחפש שם את המילים Jelly star או ג'לי סטאר וכדומה.שמעתי מספר קונספרציות על מה יש מבצע מיד אחרי הבלאק פריידי אך אני לא יודע משהו מאומת...
-
@זעירא-דמן-חבריא כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:

הימני הוא ה Jelly Starתיכנס להגדרות>תצוגה>MiraVision ותנסה לשחק שם עם ההגדרות/לאפס חזרה לברירת מחדל
@ליטאי-פשוט המכשיר חדש וגם איפסתי אותו ליתר ביטחון.
-
@ליטאי-פשוט המכשיר חדש וגם איפסתי אותו ליתר ביטחון.
@זעירא-דמן-חבריא
ראיתי אתמול אופציה לשנות את זה
נראה לי צריך לשנות מ''צבעים חיים''
לאופציה השניה שיש.
(אולי באנגלית)
המכשיר לא ליידי כרגע אני יבדוק בדיוק ויעדכן -
@ברי-קלמנוביץ כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:
@פבב-הראשון
ממליץ לבדוק בגוגל או באחד מהאתרים הבאים זוזו קופונים מהיום, או ali-buy , או il.bee.deals
תחפש שם את המילים Jelly star או ג'לי סטאר וכדומה.שמעתי מספר קונספרציות על מה יש מבצע מיד אחרי הבלאק פריידי אך אני לא יודע משהו מאומת...
פוסט זה נמחק! -
@ברי-קלמנוביץ כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:
@פבב-הראשון
@פבב-הראשון כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:
שמעתי מספר קונספרציות על מה יש מבצע מיד אחרי הבלאק פריידי אך אני לא יודע משהו מאומת...
נו?...
-
@זעירא-דמן-חבריא
לאופציה השניה שיש.
(אולי באנגלית)
המכשיר לא ליידי כרגע אני יבדוק בדיוק ויעדכן@נוחעם-FM כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:
@זעירא-דמן-חבריא
לאופציה השניה שיש.
(אולי באנגלית)
המכשיר לא ליידי כרגע אני יבדוק בדיוק ויעדכןבדקתי ובחיפוש הוא מוצא כזאת אופציה באפשרויות מפתחים
אבל למעשה אין את השורה הזאת...