מדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי
-
@תודה-לבורא-עולם
אם לא שמת לב הוא ביקש גירסה כשרה ולא אפליקציית חסימה שזה הבדל גדול. משנה בשביל הנראות למשל...גירסא שחוסמת לחלוטין את האינטרנט
-
גירסא שחוסמת לחלוטין את האינטרנט
@תודה-לבורא-עולם
גרסה -
@קראנץ-ונילה
יש בזה בעיות בהזמנה מאלי אקספרס?
איך לא שילמת ממכס? -
@קראנץ-ונילה
יש בזה בעיות בהזמנה מאלי אקספרס?
איך לא שילמת ממכס? -
@3157686 דובר על זה בעבר כמה וכמה פעמים.
עוד לא נמצא מישהו שהיה צריך לשלם מכס על מוצרי יוניהרץ....
פשוט אין מכס!
כמובן שאני לא יכול לקחת אחריות... -
ק קראנץ' ונילה התייחס לנושא זה
-
-
אפשר להוסיף למעלה שעל ידי הסטודנט מוד שמגיע מובנה במכשיר אפשר לחסום רשת לגמרי וכן התקנת אפליקציות לגמרי, אתה נועל עם קוד, לא קל בכלל לפרוץ את זה, זה חוסם גם את הרקוברי,
[מי שכן מצא דרך לפרוץ שיפנה אלי באישי, אני שכחתי את הקוד ורוצה להוסיף מובידוס], -
-
הביאו פה פעם בפורום פתרון למקשים שלא עובדים בשעת שיחה. (איזשהו קוד בחייגן ואז הגדרה כלשהי בפנים.)
אצלי זה עבד מעולה.
כעת אני מחפש איפה זה היה (בשביל חבר) ולא מוצא.
מישהו זוכר מה זה ואיפה זה היה? -
-
עברתי על כל השרשור ולא ברור לי מה ההבדלי מצלמה בין הגלי 2 לסטאר.. חוץ מהפיקסלים המוצהרים.. יש הבדל משמעותי..?
וכן אם מישהו מוכר במצב טוב שיפנה אליי באישי
-
עברתי על כל השרשור ולא ברור לי מה ההבדלי מצלמה בין הגלי 2 לסטאר.. חוץ מהפיקסלים המוצהרים.. יש הבדל משמעותי..?
וכן אם מישהו מוכר במצב טוב שיפנה אליי באישי
-
@נוחעם-FM ניסיתי להתקין אפליקציה בADB והסטודנט מוד חסם,
זה נכון מה שגמיני טוען שאם עושים רק Download Only בSP פלאש טול אז זה לא מוחק תוכן? -
@אברהם-א מה הייתה השגיאה?
אם אתה לא צורב מחיצת יוזרדאטה אז נכון.
אבל הגיוני מאוד שהמכשיר ידרוש פירמוט בהדלקה, במיוחד שיש סטודנט מוד פעיל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות