מדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי
-
יש לי ג'לי 2E כמה שנים, רוצה להחליף לסטאר, בשלי הורדתי לבד בשורות פקודה את החנות יוטיוב וכדו', ושיניתי IEMI לפי ההוראות ממשה 144 זכור לטובה,
בסטאר גם אוכל לעשות את זה? נגיד שאקנה מחיימקה, כי ראיתי פה איזה אזהרה לא להתעסק עם הגירסה החדשה
נ.ב. אני בכלל לא מייבין חזק בעניין, מה שעשיתי היה עם הורואת ברורות, -
יש לי ג'לי 2E כמה שנים, רוצה להחליף לסטאר, בשלי הורדתי לבד בשורות פקודה את החנות יוטיוב וכדו', ושיניתי IEMI לפי ההוראות ממשה 144 זכור לטובה,
בסטאר גם אוכל לעשות את זה? נגיד שאקנה מחיימקה, כי ראיתי פה איזה אזהרה לא להתעסק עם הגירסה החדשה
נ.ב. אני בכלל לא מייבין חזק בעניין, מה שעשיתי היה עם הורואת ברורות,@b3b3b3b3b3 את שתי הדברים אפשר גם בג'לי סטאר, שינוי IMEI והסרת אפליקציות באמצעות שורת הפקודה
אבל, יש לי תחושה שאז היה לך רוט דהיינו גישה לשורש המערכת, אם זה נכון אז יש הבדל קטן, שבלי רוט האפליקציות לא יימחקו לחלוטין.
אם יש לך עוד שאלות, מוזמן לשאול -
@b3b3b3b3b3 את שתי הדברים אפשר גם בג'לי סטאר, שינוי IMEI והסרת אפליקציות באמצעות שורת הפקודה
אבל, יש לי תחושה שאז היה לך רוט דהיינו גישה לשורש המערכת, אם זה נכון אז יש הבדל קטן, שבלי רוט האפליקציות לא יימחקו לחלוטין.
אם יש לך עוד שאלות, מוזמן לשאול@אזולאי
עכשיו באפליקציות שמחקתי בשורת פקודה.
ברשימת האפ' בהגדרות רשום, לא מותקן עבור משתמש זה, זה אומר שיש לי רוט? -
הביאו פה פעם בפורום פתרון למקשים שלא עובדים בשעת שיחה. (איזשהו קוד בחייגן ואז הגדרה כלשהי בפנים.)
אצלי זה עבד מעולה.
כעת אני מחפש איפה זה היה (בשביל חבר) ולא מוצא.
מישהו זוכר מה זה ואיפה זה היה? -
האם בתכלס יש אפשרות לצרוב לו גירסא שחוסמת לחלוטין את האינטרנט, אבל לא קיידרואיד או כל אפליקצייה חיצונית אחרת? (כי זה זולל הרבה יותר סוללה ככה), ואם מישהו יוכל לעשות לי את זה או שהוא מכיר מישהו שיעשה לי את זה, בתשלום מלא כמובן, אשמח מאוד!!!
-
ועוד משהו, האם מישהו יודע האם אפשר להתקין את אפליקציית המצלמה של גוגל על הסטאר ועל ה E2 והאם אחרי ההתקנות הנ"ל יהיה פער יותר משמעותי לטובת הסטאר? (הגמיני טוען שכן...)
-
האם בתכלס יש אפשרות לצרוב לו גירסא שחוסמת לחלוטין את האינטרנט, אבל לא קיידרואיד או כל אפליקצייה חיצונית אחרת? (כי זה זולל הרבה יותר סוללה ככה), ואם מישהו יוכל לעשות לי את זה או שהוא מכיר מישהו שיעשה לי את זה, בתשלום מלא כמובן, אשמח מאוד!!!
@צבי-דב-כהנוביץ כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:
האם בתכלס יש אפשרות לצרוב לו גירסא שחוסמת לחלוטין את האינטרנט
בהחלט אפשרי. ויש פה בפורום גם מדריכים איך לעשות את זה לבד.
ויש גם שצורבים גירסאות כגון
@YYSS כתב בבירור | גירסה כשרה לג'לי סטאר - תתייגו רלוונטים:אני עושה גרסאות לגילי סטאר במאה שח לכל המעונין 0527659877
אם לא תמצא אף אחד אחר.. אני גם עושה. אבל כרגע אני לא כ''כ יכול.
לגבי המצלמה אני לא בטוח שהבנתי את השאלה אבל החומרה של המצלמה בג'לי סטאר יותר טובה בהרבה מבג'לי 2e ולא ישנה את זה שום אפליקציה שתתקין.
-
@צבי-דב-כהנוביץ כתב במדריך | ג'לי סטאר - Jelly star - האשכול המרכזי:
האם בתכלס יש אפשרות לצרוב לו גירסא שחוסמת לחלוטין את האינטרנט
בהחלט אפשרי. ויש פה בפורום גם מדריכים איך לעשות את זה לבד.
ויש גם שצורבים גירסאות כגון
@YYSS כתב בבירור | גירסה כשרה לג'לי סטאר - תתייגו רלוונטים:אני עושה גרסאות לגילי סטאר במאה שח לכל המעונין 0527659877
אם לא תמצא אף אחד אחר.. אני גם עושה. אבל כרגע אני לא כ''כ יכול.
לגבי המצלמה אני לא בטוח שהבנתי את השאלה אבל החומרה של המצלמה בג'לי סטאר יותר טובה בהרבה מבג'לי 2e ולא ישנה את זה שום אפליקציה שתתקין.
@נוחעם-FM קודם כל תודה רבה, לגבי הגירסא ברעיון אני אצטרך את זה לעוד שבועיים שלוש, אני מאוד מאוד אשמח אם תוכל לעשות לי את זה כמובן בתשלום מלא, כי בינתיים לא הצלחתי למצוא מישהו אחר שיעשה לי את זה (המספר ההוא כבר לא רלוונטי), תודה מראש.