עזרה | התאמת אפליקציה לאופליין GARMIN
-
קניתי שעון של חברת GARMIN, כשהמעלה העיקרית שלו היא שהוא לא זקוק לאינטרנט בשום שלב במהלך חייו.
אחד הפלוסים איתו, זה היכולת לחבר אותו לאפליקציה בטלפון, ולקבל התראה על שיחות נכנסות
האפליקציה דורשת אינטרנט להפעלה הראשונה, כדי להיכנס לחשבון המשתמש, אבל משם, היא עובדת ללא אינטרנט, למרות שהיא כמובן לא מסנכרנת את הנתונים עם החשבון.
אלא שבשלב כלשהוא הבנתי שהשיאומי שלי לא בדיוק חסום לאינטרנט, וחוץ מהאופציה להכניס סים שזה לא מפריע לי, אפשר להתחבר לוויפיי עם כל מיני אפליקציות חיצוניות, שאת זה ממש לא אהבתי. אז הלכתי למוכר, והוא ערך לי את הגירסה שהיא חסומה הרמטית מחיבור בויפיי, ורק בסים זה עובד.
זה עזר לי עם האפליקציה של האוזניות של סוני, ועוד כמה, שדורשים חיבור בהפעלה. אבל אז כשניסיתי להתקין את האפליקציה של גרמין לשעון, גיליתי שהיא לא עובדת בכלל. נראה לי שהיא צריכה שירותי גוגל, והוא כנראה חסם גם את זה.
השאלה היא אם מישהו פה יודע, ומוכן, לערוך את האפליקציה, בצורה שיהיה אפשר להפעיל אותה גם בלי שירותי גוגל. ואולי אפילו איך לעקוף את ההרשמה, כך אני לא יצטרך למצוא מישהו עם אינטרנט.
או כל פיתרון אחר שלא יכריח אותי לחזור לגירסה פחות שמורה ומוגנת. כי אני די תקוע. מצרף קישור לאפליקציה.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.garmin.android.apps.connectmobile&pli=1