הסבר | עדכונים לגבי הסינון החדש
-
@yehokarpel כתב בהסבר | עדכונים לגבי הסינון החדש:
בהבטחה שלי ובאחריות שהמחשב לא ינזק
לא בא להציק, רק לשאול כדי שתחשוב איך אתה מתכנן לשווק את זה.
מה זה "באחריות". אם כן יקרה משהו, תקנה מחשב חדש?
איך אתה יכול בכלל להתחייב אם מי שכתב את זה זה AI ולא אדם אמיתי? לא חסר באגים ופריצות בקודים מבוססי AI, בטח בקטעי קוד ארוכים ומסובכים.למשל, פרצה אחת קטנה אפשרית (שהשתמשו בה בעבר...)
ChatGPT לפעמים מחרטט שמות של מודולי pip (וחבילות אחרות בשפות אחרות) למשל הוא כתב לך בקוד
import FilterWebPgoto.ונניח שFilterWebPgoto זה חירטוט נפוץ שלו, אבל אין חבילה כזו.
אז בא האקר, כותב קוד זדוני בשם הזה ומעלה לpip. הופה! כל מי שהשורה הזו מופיעה בקוד שלו מקבל ביקור מההאקרומן הסתם יש עוד פרצות מסוגים שונים.
נתת למתכנת (לפחות אחד) ותיק ומנוסה לעבור על כל הקוד?
-
@מישהו12 קודם כל אני לא מטומטם 2 אין לי כוח לדבר על זה הסוגיא הזאת תחנו לי את השכל מכל כיוון אפשרי (אל תיפגע@מישהו12 ) 3 אני יראה למתכנת שאני ירגיש שיש צורך לשיווק כרגע אני בודק דברים וגם התייעצתי לפני עם אנשים שמבנים בנושא על הדרך תודה על ההערה@מישהו12
-
שאלה שאני נכנס לסרטון ויש איזה שנייה קטנה שזה מציג את הסרטון פועל ואחרי שנייה שזה נטען זה חוסם אותו מישהוא חושב שזה בעייה
מקווה שהבינו אותייש סינונים כמו רימון שבשניה הזאת אתה מספיק להעתיק את הכתובת url של הסרטון ולהוריד אותו
-
פוסט זה נמחק!
-
@anomimi1789 כתב בהסבר | עדכונים לגבי הסינון החדש:
יש סינונים כמו רימון שבשניה הזאת אתה מספיק להעתיק את הכתובת url של הסרטון ולהוריד אותו
אז הפתרון שלך, @yehokarpel צריך לכלול מניעת הורדת קישורים שלא נבנו, תצטרך בשביל זה DB בענן.
בעצם, בכל מקרה תצטרך, כדי לחסוך בדיקת תמונות וסרטונים לחינם. -
פוסט זה נמחק!
-
@anomimi1789 להשיג את כתובת ה URL זה לא בעיה בכל מקרה...
-
@anomimi1789 כתב בהסבר | עדכונים לגבי הסינון החדש:
שאלה שאני נכנס לסרטון ויש איזה שנייה קטנה שזה מציג את הסרטון פועל ואחרי שנייה שזה נטען זה חוסם אותו מישהוא חושב שזה בעייה
מקווה שהבינו אותייש סינונים כמו רימון שבשניה הזאת אתה מספיק להעתיק את הכתובת url של הסרטון ולהוריד אותו
לא נכון,
גם במקרים שזה קורה ברימון, אחרי השניה הזו הURL נחסם ואי אפשר להוריד אותו