בירור | טלפון 5X5 או 4X4 עם SMS
-
@לנדסברג
אולי אם תקנה מהיצרן עצמו או משהו כזה (בסקירה על 5X5 יש קישורים לאתרים בצרפת שמוכרים אותו, ומשם אסקולס קונים)@השטייגעניסט לא פרקטיש, זה בלי כל מה שאסקולס ערכו
-
@השטייגעניסט לא פרקטיש, זה בלי כל מה שאסקולס ערכו
-
@שלוםפ 5X5 ספציפית לא נעול אבל אין עברית ומשלוח רק לאירופה.
אולי אפשר לבקש מהיצרן עברית אם נעשה הזמנה מרוכזת.זה בסדר, אני יודע לבד שאין סיכוי
-
@לנדסברג
אוקיי אני רואה שהחברים פה לא מעוניינים בזהחבר שלי מחו"ל רצה לעשות את זה בגלל שאצלם יש את ה 4*4 הכשר מהארץ ופתוח לסים מחו"ל
בינתיים עוד לא הצליח
אז ככה כל מכשיר מגיע מאיזה שהוא מקום ה מכשירים האלו כבר מלפני 10 שנים ויותר !!!!!!!!!!!!4 על 4 מחו"ל
זה עוד אחד
טקסט קישורבקיצור פשוט צריך להזמין וזהו
יש גם בהודו הרבה מכשירים כשרים/טיפשיםאת הגירסה כבר מוצאים אחרי זה יש פורומים כמו מתמחים בכל העולם
יש לי כמה וכמה רשומים ברוסיה ובעוד מקומות
אפשר לשפץ
והעיקר .
אז תוכל להחליף גירסה למכשיר כשר לגירסה שתבנה לבד !!!!! -
@לנדסברג
אוקיי אני רואה שהחברים פה לא מעוניינים בזהחבר שלי מחו"ל רצה לעשות את זה בגלל שאצלם יש את ה 4*4 הכשר מהארץ ופתוח לסים מחו"ל
בינתיים עוד לא הצליח
אז ככה כל מכשיר מגיע מאיזה שהוא מקום ה מכשירים האלו כבר מלפני 10 שנים ויותר !!!!!!!!!!!!4 על 4 מחו"ל
זה עוד אחד
טקסט קישורבקיצור פשוט צריך להזמין וזהו
יש גם בהודו הרבה מכשירים כשרים/טיפשיםאת הגירסה כבר מוצאים אחרי זה יש פורומים כמו מתמחים בכל העולם
יש לי כמה וכמה רשומים ברוסיה ובעוד מקומות
אפשר לשפץ
והעיקר .
אז תוכל להחליף גירסה למכשיר כשר לגירסה שתבנה לבד !!!!!@משה-הישראלי
תנסה...
אולי תצליח...
אבל עם אתה מפתח גרסה תתקן את כל הבאגים של קיוליקס -
@משה-הישראלי
תנסה...
אולי תצליח...
אבל עם אתה מפתח גרסה תתקן את כל הבאגים של קיוליקס@י-ע
נעשה שתי גרסאות-
תיקון כל הבאגים של אסקולס וקיוליקס
-
עם כל הבאגים של אסקולס וקיוליקס
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות