גוגל שואל כל הזמן אם אני לא רובוט...
-
@chv אמר בגוגל שואל כל הזמן אם אני לא רובוט...:
@MERS למה אתה חושב שיש משהו ש"הם" יכולים לעשות? "יעדכנו את גוגל" נראה לך?
לדעתי פשוט צריך לסבול בשקט ולסמן אני לא רובוט אלף פעם עד שגוגל יבין בדרך שהוא יצר לעצמו - להבין, שהIP הזה אינו רובוט.
להשערתי זה כנראה תוצאה של הקורונה שיושבים הרבה יותר על הרשת. בלי יחס למה שהיה לפני. ולכן הפעילות בנטפרי התעצמה וזה מעורר כנראה סימן שאלה.
זה רק השערה שלי.
בכל אופן במובן הפרקטי אני לא חושב שיש משהו לעשות מול גוגל זה לא צורת העבודה לכאורה.
צריך פשוט לסמן תמונות כמו ילדים טובים..אז שיקנו עוד כמה כתובות IP ושיבטלו את הישנה ויחלקושיהיה מספר מוגבל של אנשים על כל כתובת
אני לא צודק [אין לי מושג כמה עולה כתובת אבל זה לא נשמע לי יקר מידי כך שאני חושב שזו בקשה סבירה תקנו אותי אם אני טועה]
בהצלחה -
@bbn אמר בגוגל שואל כל הזמן אם אני לא רובוט...:
גם לי זה היה , יש לציין שזה אף פעם לא היה
זה רק בכמה ימים האחרונים
והיום כימעט ולא ראיתי את זה
אני חושב שגגול לאט לאט יורידו את זה כי יראו שבאמת לא מדובר ברובוט
או אולי נטפרי סידרו את זהאם נטפרי היו מסדרים אני מאמין שמגיקוד או מישהו היה מגיב על הפוסט שלי שם
-
@chv אמר בגוגל שואל כל הזמן אם אני לא רובוט...:
@bbn זו בעיה שקשורה לכולם (כמו שאתה רואה בשרשור הזה תוך שתי שניות כולם כותבים גם אני גם אני)
צריך לכתוב אותה שם וטוב עשה @MERS
אני מאוד אתאכזב אם מגיקוד (או מישהו אחר מבפנים) לא יתייחסו לעניין שםאולי @bbn צודק- כי אני מאמין שיש עכשיו גם עומס כללי ויתכן שמגיקוד לא נכנס לפורום אז אולי כן צריך להעלות פניה אם אני אזכור אולי אשלח עוד מעט [אני לא זוכר מה הסיסמא והפלא' שרשום שם לא עלי כרגע] ואם מישהו יכוללשלוח עכשיו לכאו' זה עדיף ואולי הם באמת יגידו שזה כבר בטיפול וכו' מי יודע..
בהצלחה -
כל מי שחווה את התקלה - יביע צערו באשכול הזה בפורום נטפרי:
http://forum.netfree.link/post/93238
ובואו נראה מה יצא מזה