שיתוף | מתקין אפליקציות מובנה PackageInstaller חסום להתקנות (אנדרואיד 11)
-
רוצה להכשיר את הנגן או הטלפון שלך?
אם יש לך מכשיר עם רוט או אם אתה עוסק בהכשרת מכשירים כמו נגנים וטלפונים, הפתרון הזה יכול להיות בדיוק מה שאתה צריך. בעזרת השדרוג שביצעתי בגרסת התקנת האפליקציות המובנית של המכשיר "xiaomi f22 android 11" (PackageInstaller), תוכל למנוע התקנה של אפליקציות במכשירים שתבחר.
הסבר על השינוי במערכת:
במקום שהמכשיר יאפשר לך להתקין אפליקציות בצורה רגילה, עכשיו, ברגע שתנסה להתקין קובץ APK, תראה הודעה שציין כי "המכשיר כשר, לא ניתן להתקין אפליקציות" ובכך תמנע ממך להמשיך בהתקנה אפליקציות כאלה ואחרות.היתרון בשימוש בכלי הזה:
אם אתה עוסק בהכשרת מכשירים, תוכל לוודא שהמכשיר שלך לא יאפשר התקנות לא רצויות שכוללות אפליקציות וידאו למינהם וכל מיני מרעין בישין, מה שמסייע לשמור על תקינותו של המכשיר ומונע סיכונים הקשורים להתקנה של אפליקציות לא מאושרות או סיכונים הקשורים לרוחניות של בעל המכשיר.הורדת הקובץ:
ניתן להוריד את הקובץ כאןהדרכה:
להחליף את הקובץ שהורדתם ששמו packageinstaller.apk לנתיב שההקובץ נמצא במערכת שבד"כ זה הנתיב
"/system/priv-app/PackageInstaller/PackageInstaller.apk" וצריך לשנות לו את ההרשאות ל"rw-w--w--(644)-" ובעיקרון להפעיל מחדש את המכשיר.הערה:
אני לא לוקח אחריות על שום דבר שקשור להתקנה או לפגיעות במכשיר. עשיתי את השדרוג במכשיר xiaomi f22 android 11. אם השדרוג עובד על מכשירים אחרים, תעדכנו אותי ואוסיף את זה לפוסט.
בהצלחה! -
@y0508352872
רק שאלה,
לאיזה מכשיר זה מיועד?
בגרסאות אנדרואיד גבוהות לא ניתן להעתיק ממכשיר למכשיר.
ביצוע פעולה שכזו עלולה להוביל לתקיעת המכשיר.ובדרך אגב,תגיד ל-AI שניסח לך את הפוסט שהוא עשה עבודה יפה דווקא -
@מנחמן כתב בשיתוף | מתקין אפליקציות מובנה PackageInstaller חסום להתקנות (אנדרואיד 11):
לאיזה מכשיר זה מיועד?
כתבתי בשיתוף | מתקין אפליקציות מובנה PackageInstaller חסום להתקנות (אנדרואיד 11):
המובנית של אנדרואיד 11
@מנחמן כתב בשיתוף | מתקין אפליקציות מובנה PackageInstaller חסום להתקנות (אנדרואיד 11):
ובדרך אגב,תגיד ל-AI שניסח לך את הפוסט שהוא עשה עבודה יפה דווקא
עזרתי לו
-
@y0508352872 כתב בשיתוף | מתקין אפליקציות מובנה PackageInstaller חסום להתקנות (אנדרואיד 11):
המובנית של אנדרואיד 11
לכאורה @מנחמן צודק.
כיום לא ניתן להעביר אפליקציות מערכת ממכשיר למכשיר,
ואין כזה דבר "המובנית של אנדרואיד 11".(כך לפחות דעתי שנלמדה בדרך הקשה.
כמה וכמה צריבות עשיתי בגלל זה...)עכ"פ, אתייג את @TripleU שיביע את דעתו בעניין.
-
@מיגו-להוציא @מנחמן צודקים בדקתי את זה ועידכנתי את הפוסט
-
@y0508352872 אפשר לדעת מה עשית? האם זה קשור לעריכה שהזכרתי כאן בעבר בקשר ל xml?
-
@2580 כתב בשיתוף | מתקין אפליקציות מובנה PackageInstaller חסום להתקנות (אנדרואיד 11):
בגרסאות אנדרואיד גבוהות לא ניתן להעתיק ממכשיר למכשיר.
אאל"ט גם בנמוכות
במחשבה שניה, צודק.
-
- MT manager
- packageinstaller.apk
- arcs editor
- strings
- לך לכל שפה ותוציא את הסטרינג "INSTALL"
- אז הנה יש לך מתקין אפליקציות שלא קורסת ולא דפוק - ואעפ"כ אין מקש "להתקין" כשאתה רוצה להתקין אפליקציה.
(אני עושה חסד לגמרי פה. בדרך כלל אני לא אוהב להגיד משהו כזה, אבל תייגת אותי...)
-
@TripleU
זה לא יעזור כי או שזה יקרוס או שלא יהיה את המילה ״להתקין״ אבל עדיין יהיה את הכפתור שזה אמור להיות בתוכה
בסוף אולי אני טועה אבל ככה זה היה כשניסיתי..
אני הצעתי פעם דרך לפתור את הנ״ל ע״י עריכת ה xml ושינוי של גודל הכפתור התקנה ל 0 ועריכת הכפתור ביטול לכל הרוחב זה עבד לי עד אנדרואיד 8 יותר מזה לא ניסיתי (לכן שאלתי אותו למעלה מה הוא עשה ואולי זה תואם..) -
@TripleU כתב בשיתוף | מתקין אפליקציות מובנה PackageInstaller חסום להתקנות (אנדרואיד 11):
- MT manager
- packageinstaller.apk
- arcs editor
- strings
- לך לכל שפה ותוציא את הסטרינג "INSTALL"
- אז הנה יש לך מתקין אפליקציות שלא קורסת ולא דפוק - ואעפ"כ אין מקש "להתקין" כשאתה רוצה להתקין אפליקציה.
(אני עושה חסד לגמרי פה. בדרך כלל אני לא אוהב להגיד משהו כזה, אבל תייגת אותי...)
לא ביקשתי הדרכה.
תייגתי אותך על משהו אחר לגמרי, תקרא טוב...תודה בכל אופן.
אגב, אני לעצמי עשיתי מחיקה לכפתור "התקן".
כך יכולתי להשאיר עדכונים ומאידך לחסום אפליקציות חדשות
(לאנשים לא מתוחכמים מידי, כמובן...)
ובנוסף שיניתי את הטקסט לאיזה משפט שמצהיר על הכשרות או משהו בסגנון -
@מיגו-להוציא כתב בשיתוף | מתקין אפליקציות מובנה PackageInstaller חסום להתקנות (אנדרואיד 11):
אגב, אני לעצמי עשיתי מחיקה לכפתור "התקן".
כך יכולתי להשאיר עדכונים ומאידך לחסום אפליקציות חדשות
(לאנשים לא מתוחכמים מידי, כמובן...)
ובנוסף שיניתי את הטקסט לאיזה משפט שמצהיר על הכשרות או משהו בסגנוןנחמד אחלה רעיון
-
@y0508352872 שים לב שיש איזה 3 או 4 סוגים של התקנות ואם חסמת אחד השני ישאר פתוח מה שאני זוכר זה
1 נקיה 2 עדכון אבל יש עוד -
שים לב שיש איזה 3 או 4 סוגים של התקנות ואם חסמת אחד השני ישאר פתוח
מאאההה?!
בסוף אולי אני טועה אבל ככה זה היה כשניסיתי..
אתה טועה.
תייגתי אותך על משהו אחר לגמרי, תקרא טוב...
סליחה. לא ראיתי טוב.
כיום לא ניתן להעביר אפליקציות מערכת ממכשיר למכשיר,
ואין כזה דבר "המובנית של אנדרואיד 11".
בדרך כלל אתה צודק אבל מתקין חבילה יכולים להעביר. נסיתי מתקין חבילה של אנדרויד 4.4 לאנדרויד 13 וזה עבד, אבל אין כללים בזה, פעמים עובד ופעמים לא.
אז עשיתי משהו יותר פשוט, הוא פשוט לא פותח כלום הוא סוגר את הפעילות ומקפיץ הודעה
הכל טוב אם זה עובד ולא סתם קורס. דבר שקורס גורם שלחצי שעה המערכת מאד דפוק. תעשה logcat ותראה.
להיתראות כולם 🫡