בירור | אשמח להמלצה על סמארטפון הכי זול עבור ניווט בלבד, עם קיידרואיד
-
@סוף-הרחוב כתב בבירור | אשמח להמלצה על סמארטפון הכי זול עבור ניווט בלבד, עם קיידרואיד:
היי חברים,
אשמח להמלצה על סמארטפון הכי זול עבור ניווט בלבד, עם קיידרואיד.
חיפשתי הרבה בעלי אקספרס, אבל רובם עם אנדרואיד מיושן, ואני חושש שהיישומים הרלוונטיים לא יעבדו תקין.יש למאן דהו המלצה?
אשמח מאוד.סמסונג a05/06
-
@אלי-TZA כתב בבירור | אשמח להמלצה על סמארטפון הכי זול עבור ניווט בלבד, עם קיידרואיד:
@סוף-הרחוב אני גם חיפשתי בהתחלה כמוך והתייאשתי מאותם סיבות וקניתי חדש.
למעישה בשרשור הקיידרואיד רואים שיש בעיות וזלילת סוללה במכשירים ישנים ו/או סיניים ואצלי ב"ה אין אותם.
בכו"א אם תמצא משהו נשמח לשמוע..יש עכשיו באייבורי את a06 ב-399... לא כ"כ תכננתי להוציא את הסכום ההוא.
אם לא תהיה ברירה, אוציא אותו, אבל בכל זאת, אין כאן מישהו עם המלצה זולה יותר?תודה גדולה מראש.
-
@סוף-הרחוב כתב בבירור | אשמח להמלצה על סמארטפון הכי זול עבור ניווט בלבד, עם קיידרואיד:
המלצה זולה יותר?
למה לשלם ₪400 לאייבורי? בזאפ יש מ-₪348. ככה קניתי לפני שנה ממי שהיה הכי זול בזאפ. שום בעיה.
-
@סוף-הרחוב דברתי עם אחד במודיעין עילית לפני שבועיים על מכשיר A04e ב300 ש''ח.
רגע, אולי זה הדרן... אם המחיר כבר מדבר אליך נבדוק
@oryadaniely כתב:וגם זה הגיוני שרק אצלי אם ככה אתה טוען...
נשמח לעזור לך אם יש בעיות, רק תעבור לשרשור של קיידרואיד.
-
@סוף-הרחוב לדעתי קיידרואיד לא עובד על גוגל מפות (לפחות לי) אלא רק על WAZE... לידיעתך..
-
@oryadaniely כתב בבירור | אשמח להמלצה על סמארטפון הכי זול עבור ניווט בלבד, עם קיידרואיד:
@סוף-הרחוב לדעתי קיידרואיד לא עובד על waze (לפחות לי) אלא רק על גוגל מפות... לידיעתך..
מה???? מאיפה הבאת את זה?
נראה שאתה מדבר על משהו אחר. ואידך זיל גמור.. -
@oryadaniely אכן גוגל מפס חסום בגרסת הבטא הנוכחית. לא רק אצלך..