בירור | האם צריך לאשר באתר לפני איסוף מצ'יטה
-
קיבלתי הבוקר סמס מצ'יטה שהחבילה ממתינה לאיסוף,
בהמשך ההודעה קישור שצריך לאשר את את האיסוף.
השאלה שלי האם צריך להיכנס לקישור בשביל ללכת לאסוף, או שזה קישור שצריך ללחוץ עליו אחרי שאספתי? ולמה אני לא נכנס לקישור? כי האתר של צ'יטה משום מה לא עובד.. -
@חובבן-מקצועי כתב בבירור | האם צריך לאשר באתר לפני איסוף מצ'יטה:
השאלה שלי האם צריך להיכנס לקישור בשביל ללכת לאסוף, או שזה קישור שצריך ללחוץ עליו אחרי שאספתי? ולמה אני לא נכנס לקישור? כי האתר של צ'יטה משום מה לא עובד..אל תאשר לפני שזה אצלך.
בחנות יכולים לאשר עבורך, או שתאמר שתאשר בבית, אצלי כך אני עושה תמיד אני עם מכשיר כשר כמובן והם מבינים את העניין [כולל בנקודות איסוף ערביות...]. -
@DANIEL-4 כתב בבירור | האם צריך לאשר באתר לפני איסוף מצ'יטה:
השאלה שלי האם צריך להיכנס לקישור בשביל ללכת לאסוף, או שזה קישור שצריך ללחוץ עליו אחרי שאספתי? ולמה אני לא נכנס לקישור? כי האתר של צ'יטה משום מה לא עובד..אל תאשר לפני שזה אצלך.
בחנות יכולים לאשר עבורך, או שתאמר שתאשר בבית, אצלי כך אני עושה תמיד אני עם מכשיר כשר כמובן והם מבינים את העניין [כולל בנקודות איסוף ערביות...].צריך בצ'יטה מס מדף?
כי אני מקבל מהם מייל שצריך לאסוף תוך 2 ימי עסקים, אבל את ההודעה הקולית שהם שולחים אני לא מצליח לענות לשיחה
אה, ומה קורה אם לא באתי לקחת?
בטעות שלחתי על כתובת לא שלי אלא של חבר (וגם זה לא הגיע קרוב אליו ככה שאני לא יכול לבקש ממנו) ולא טרחתי לשנות כתובת כי אני רגיל לדואר ישראל שאפשר לבחור נקודת איסוף -
@א-ר כתב בבירור | האם צריך לאשר באתר לפני איסוף מצ'יטה:
בחנות יכולים לאשר עבורך, או שתאמר שתאשר בבית, אצלי כך אני עושה תמיד אני עם מכשיר כשר כמובן והם מבינים את העניין [כולל בנקודות איסוף ערביות...].צריך בצ'יטה מס מדף?
כי אני מקבל מהם מייל שצריך לאסוף תוך 2 ימי עסקים, אבל את ההודעה הקולית שהם שולחים אני לא מצליח לענות לשיחה
אה, ומה קורה אם לא באתי לקחת?
בטעות שלחתי על כתובת לא שלי אלא של חבר (וגם זה לא הגיע קרוב אליו ככה שאני לא יכול לבקש ממנו) ולא טרחתי לשנות כתובת כי אני רגיל לדואר ישראל שאפשר לבחור נקודת איסוףגם שם אפשר לבחור נקודת איסוף
צריך מס' מעקב -
צריך מס' מעקב
ותעודת זהות, הם ברך כלל לא מוותרים
-
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | האם צריך לאשר באתר לפני איסוף מצ'יטה:
צריך מס' מעקב
תלוי איפה, כמובן...
הייתי בשתי נקודות שלהם שלא דרשו יותר ממס' זהות0 -
צריך מס' מעקב
לא קראתי כאן את כל הנושא
אבל לי קרא פעם אחת (כי רק פעם אחת הלכתי אליהם)
לפני 3 שנים (פחות מ18)
לא היה לא מספר מעקב ולא תעודת זהות
הוא ביקש ממני מספר טלפון וזהו -
@פלמנמוני ומה קורה אם אני לא מגיע?
זה זיכוי אוטומוטי באלי?@DANIEL-4 כתב בבירור | האם צריך לאשר באתר לפני איסוף מצ'יטה:
גם שם אפשר לבחור נקודת איסוף
צריך מס' מעקבלמעשה לא הצלחתי לבחור נקודה וזה כבר נמצא שבוע באיזה חור מרחק נסיעה בשני אוטובוסים מהכתובת שרשמתי, כך שגם אם הייתי שם (ואני לא) לא בטוח שבשביל קניה של 10 דולר אני אטרח 25 דקות כל צד, ועוד בערב חג
-
@מיגו-להוציא כתב בבירור | האם צריך לאשר באתר לפני איסוף מצ'יטה:
צריך מס' מעקב
תלוי איפה, כמובן...
הייתי בשתי נקודות שלהם שלא דרשו יותר ממס' זהות0גם ממני לא ביקשו תעודת זהות.. רק מספר מעקב (ארבע ספרות אחרונות של המפספר מעקב)