בקשת מידע | הסבר על נטפרי
-
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
ג. וויפרי - הגנה מגישה לרשת לא מסוננת, יש את 2 שזה רק הגנה ויש את 3 שמכיל רכיב של VPN שנותן גלישה מסוננת על רשת ל"מ [בתוס' תשלום - דורש אישור וכו' כמפורט באתר נטפרי], זה מבוסס על הגנה מרמה מאוד קשוחה [הרבה יותר מאאוטנט מי שמכיר..], למרות שבזה אני חייב לציין שאני מוחק את זה בתוך 3 דקות בערך מדובר על הליך מורכב שלא הרבה יודעים לבצע, ובמקרה שהייתה טעות הכי קטנה בהסרה המערכת מפעילה מצב הגנה שהופך את ההסרה ללא הגיונית...., בכל מקרה ברמה קלאסית++ לא שייך להסיר, כמובן שחצי הסרה לא מאפשרת VPN ויש חסימה גמורה בכל רשת שאינה נטפרי.
מידיעה זה קל להסרה
אא״כ משתמש לא מנהל וחסום עם קוד בביוס -
@מתושלח-הבבלי באופן כללי, אם ההגנה היא לא על הרשת אלא על התוכנה (בשונה מחומרה וקושחה)- לפרוץ את זה זה משחק ילדים
-
@מתושלח-הבבלי @חנוך-הכהן אתם מגזימים
-
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
מידיעה זה קל להסרה
אתה לא מתכוון ברצינות, נכון? אולי זה קל לעקיפה [וזה לא, גם אם אני ואתה יודעים איך], אבל להסרה? קל? -
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
@חנוך-הכהן לדעתי מתוך 100 אנשים אקראיים שתאסוף מהרחוב החרדי, 1-3 יצליחו להסיר אותו (בלי לאפס כמובן)
אי אפשר לקרוא לזה דבר משחק ילדיםלדעתי הרבה פחות.
אולי 1 מתוך 200. -
@חנוך-הכהן לדעתי מתוך 100 אנשים אקראיים שתאסוף מהרחוב החרדי, 1-3 יצליחו להסיר אותו (בלי לאפס כמובן)
אי אפשר לקרוא לזה דבר משחק ילדיםוגם אי אפשר להפליג בשבחים שזה יותר מאאוטנט
-
וגם אי אפשר להפליג בשבחים שזה יותר מאאוטנט
אאוטנט היא חסימה טוטאלית, כולל שבירת הWiFi, והריסת הבלוטוס, מה השייכות?
יותר מכך, אאוטנט לא מאפשרת איפוס, וויפרי כן. -
האם צריך סינון על האינטרנט? כן.
האם נטפרי סינון מעולה? כן.
האם נטפרי מושלמת ובלתי ניתנת לעקיפה או פריצה? לא. אין שלמות בעולם.אבל צריך לרצות לפרוץ אותה בהשקעה ויסודיות.
וגם מי שיגיד שיש דרך פשוטה, העובדה שהדרך לא ידועה ומפורסמת אומרת שכנראה היא לא באמת פשוטה. -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
האם נטפרי מושלמת ובלתי ניתנת לעקיפה או פריצה? לא.
האם יש משהו יותר טוב? לא.
תלוי בצרכים של כל אדם.
-
@מישהו12 מבחינת איכות הסינון
לא כתבתי מה הכי מתאים למישהו ספציפי אלא מה הכי טוב
יש מקרים/אנשים שבהם ההכי טוב לא יתאים אלא דווקא משהו פחות טובויכוח ידוע ואכמ"ל.
-
פוסט זה נמחק!
-
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
ג. וויפרי - הגנה מגישה לרשת לא מסוננת, יש את 2 שזה רק הגנה ויש את 3 שמכיל רכיב של VPN שנותן גלישה מסוננת על רשת ל"מ [בתוס' תשלום - דורש אישור וכו' כמפורט באתר נטפרי], זה מבוסס על הגנה מרמה מאוד קשוחה [הרבה יותר מאאוטנט מי שמכיר..], למרות שבזה אני חייב לציין שאני מוחק את זה בתוך 3 דקות בערך מדובר על הליך מורכב שלא הרבה יודעים לבצע, ובמקרה שהייתה טעות הכי קטנה בהסרה המערכת מפעילה מצב הגנה שהופך את ההסרה ללא הגיונית...., בכל מקרה ברמה קלאסית++ לא שייך להסיר, כמובן שחצי הסרה לא מאפשרת VPN ויש חסימה גמורה בכל רשת שאינה נטפרי.
מידיעה זה קל להסרה
אא״כ משתמש לא מנהל וחסום עם קוד בביוסלא קל - אפשרי עשיתי אמנם כמה פעמים.
אבל מי שטועה בקובץ בודד [ב....] זה מייצר שיכפול רנדומלי והסרה נהפכת למשהו לא הגיוני.... (מנסיון..).