בקשת מידע | הסבר על נטפרי
-
-
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
ואני יכול לומר לך מנסיוני שלא פגשתי מעולם מישהו שהצליח לפרוץ את נטפרי [למעט מס' תקלות שהיו בעבר עד לפני 3-5 שנים שהיו מקרים של קריסת סינןו ברמה של 0.001%], מה שא"א לומר על אף סינון אחר.
שטויות במיץ גזר.
רק לפני פחות מחודש הם חסמו דרך שהיה ניתן לעקוף אותם. ועדיין יש דרכים, אם כי, חובה לציין, מאוד קשה למי שלא טכני להכיר ולממש את הדרכים הנ"ל. -
@י-פל כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
ואני יכול לומר לך מנסיוני שלא פגשתי מעולם מישהו שהצליח לפרוץ את נטפרי [למעט מס' תקלות שהיו בעבר עד לפני 3-5 שנים שהיו מקרים של קריסת סינןו ברמה של 0.001%], מה שא"א לומר על אף סינון אחר.
שטויות במיץ גזר.
רק לפני פחות מחודש הם חסמו דרך שהיה ניתן לעקוף אותם. ועדיין יש דרכים, אם כי, חובה לציין, מאוד קשה למי שלא טכני להכיר ולממש את הדרכים הנ"ל.זה לא עקיפה - זה גשר.
עקיפה זה נטרול של הסינון.
גשר זה מעקף חיצוני - הבעיה שיש גשרים שא"א לחסום טוטאל [כמו אותו פלוני שהשקיע 50 ש"ח כדי לעקוף והצליח - ואכמ"ל, זה לא נחשב בעיני לפריצה אלא מעקף במבנה שונה וסורי שאני לא מאריך כאן מטעמים מובנים], בכל מקרה לנידו"ד - פריץ זה לא - ודאי לא אחרי התקנה של ויפרי שמי שאין לו ידע מקיף וכו' ואכ"מ לעולם לא יצליח להסיר כידוע וכנ"ל גשרים וכו'
כמה אנשים אתה מכיר שבנו גשר לא מוכר או הצליחו להשיג גשר לא ידוע?
בתכל'ס מש"כ זה האמת - יש דברים והם חיצוניים וכו' -
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
@י-פל עקיפה זה לא פריצה!
אתה תמיד יכול להשאיר מחשב שחור איכנשהו, ולהיכנס אליו עם any desk
רק שם אתה צריך לרכוש קו נוסף, ופה על הקו הזה עצמו תעשה עקיפה
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
@פלמנמוני בסדר, אבל גם בקו אחד תצטרך לשלם אם תרצה... וד"ל
לא נכון.
-
@יוסף-אלחנן
נכון מאוד,
השאלה היא רק באיזה קלות זה מגיע לך,
נכון שלהשאיר מחשב שחור דורש ממך המון: מיקום פיזי; זמן; מחשב; קו; וכו' פלוס מינוס.אבל ברגע שיש גשר שהוא במרחק לחיצה וד"ל אז אין הבדל בין עקיפה לפריצה.
-
@חיים-יענקל-0 יש הבדל!
פריצה זה דבר שדורש תיקון, עקיפה לא בהכרח...
אתה תמיד יכול לשקר ולהגיד שאתה צריך חיבור xyz... -
@יוסף-אלחנן
עדיין הזלזול של נטפרי בעניין מעורר תמיהה.למה לא להדק ולהגביר את הרגולציה?
כשאדם רוצה ווצאפ בנטפרי מוציאים לו את הנשמה
וכאן כשזה הרבה יותר חמור מזה אין מינימום דרישות סף. -
@חיים-יענקל-0 מה לעשות?
תמיד אפשר לשקר...אני יכול למצוץ להם סיפור מהאצבע, שאני חייב ווטסאפ ואין לי אפשרות אחרת, הם יפתחו לי ...
-
@יוסף-אלחנן
עם אישור של וועדה ובחינה כמה ימים בסדר,אבל דבר שהוא חמור בהרבה מכך ללא שום ועדה וללא שום סינון או מיון (אולי הוכחה מסויימת שהאדם באמת נצרך לזה לצורך עבודתו) אלא פתיחה מיידית תוך כמה דקות,
זה בעיניי חמור מאוד מאוד!!! -
פוסט זה נמחק!
-
@יהודי-זה-הכי כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
והוא טוען שזה שום דבר והכל יכול להיפרץ
תתן לו את המחשב שלך,
תגיד לו "בוא תנסה לפרוץ"הגיוני שהוא פשוט לא רוצה, וזה רק טענות.
יש לו ידע במחשבים או שהוא סתם מקנטר? -
@טופטופיסט אוקיי תודה לכולם לא הייתי כמה ימים
יש לו ידע נרחב מאוד במחשבים ובכלל לא הוא אישית משתמש עם הריווחית על המחשב הזה (ולכן הוא לא מחליף לחלונות 11. כי מפחד מבעיות)
את הסינון אני משגע לו את השכל כי אני רוצה להשתמש לו במחשב
ולי אין ידע איך לעשות את כל הגשרים והעקיפןתתודה לכלום
-
@יהודי-זה-הכי כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
יש לי שכן שאני מנסה לשכנע אותו לשים נטפרי
והוא טוען שזה שום דבר והכל יכול להיפרץ
אשמח א מישהו ישלח לי קצת הסברים לתת לו על הנושאממליץ לך לראות את זה
https://din.org.il/2019/01/07/איזה-סינון-לעשות-על-המחשב/#comment-202137
לך לפוסט הראשון, (משום מה זה נחסם לי) -
@יהודי-זה-הכי גילוי נאות- לא קראתי את כל השרשור אז אולי פספסתי משהו
לעניות דעתי- אינטרנט זה דבר רע שחייבים להתרחק ממנו בכל דרך אפשרית
- כל סינון שקיים יכול להיפרץ או להעקף (פריצה זה הקרסה של המערכת ועקיפה זה דלת אחורית)
- מה שעושים סינון זה בשביל להתרחק כמה שיותר מהאינטרנט
עכשיו אם לבן אדם אין בכלל אינטרנט- לא חושב שיש מה לדחוף לו ״נטפרי״ כי זה לא נפרץ א׳ כי הדבר הגרוע באינטרנט זה לא רק תואבות ממש אלא גם דעות פסולות התמכרויות וכד׳ ב׳ גם נטפרי ניתן לעקוף ולמצוא חורים
אם יש לו כבר רשת אבל לא מסוננת והוא חושב בגלל שהוא מבין במחשבים הוא יצליח לפרוץ, תגיד לו שהשתנה הרבה מאז הסבנטיז... -
@איש-אמת אני בכלל לא מבין את כל השיח... פשוט מאוד תסביר לו שזה המקסימום (או יותר נכון המינימום...) שיהודי ערלכער אמור לעשות במקרה שיש לו אינטרנט ל"ע...
נ.ב. אם הוא אומר שהוא יכול לפרוץ אז תסביר לו שכל הכוונה של נטפרי שאדם מבוגר שיכול לפרוץ שלא ינסה והרווח שלו יהיה בזה שלא יקפצו לו פרסומות וכל מרעין בישין...