בקשת מידע | הסבר על נטפרי
-
@יהודי-זה-הכי כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
@DANIEL-4 דבר ראשון תודה רבה אני לא יכל לתת לייק אבל מכאן קבל 100 כאלה
זה יהודי די מבוגר עם ידע טוב במחשבים ואני בתור ילד בן 13 פרצתי את הנגן שלי (סמארט באס Q2) והוא טוען לי שאם ככה עשית על החסימה שאז טענת שיש אז גם את זה אפשר לפרוץ תכלעס אני צריך לשלוח לי מייל מסודר עם הסבר בדיוק על נטפרי ועל רמת ההגנה
לא ממש הבנתי.
השורה הסופית היא אחת - עוד לא נמצא הבנאדם שהצליח לפרוץ את נטפרי.
מדובר על חסימה ברמת שרת עם כל מיני רכיבי הגנה ואכ"מ.
אתרוג נפרץ בעצימת עיניים [כך להגדרת חבר שהיה לו את זה] ונטפרי קשוח עד הסוף!
אני לא מכיר את סמארטבאס מהסיבה הפשוטה שאני השתמשתי בקטנים יותר ולא בענק הזה - אבל זה משהו אחר לגמרי שם זה היה חסימונה של החברה מדובר כאן על משהו הרבה הרבה הרבה יותר רציני ב"ה -
@DANIEL-4 קיו 2 זה ממש פיצפון ולגופו של עניין הוא רוצה הסבר מה אני כתב לו?
מדובר על סינון ברמת שרת בשונה מסינונים ברמת מחשב
יש חסימה מובנית לכל סוגי הפריצות הקיימות כיום כגון גשרים (VPN/RDP ..) וכו'
כך שלא שייך לפרוץ את הסינון, כדי שהמחשב יהיה מוגן טוטאל לוס - מומלץ להתקין גם וויפרי שחוסם גישה לרשתות אחרות שאינן מסוננות ומאפשר גלישה רק בחיבור לרשת של נטפרי. -
-
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
יש את 3 שמכיל רכיב של VPN שנותן גלישה מסוננת על רשת ל"מ [בתוס' תשלום - דורש אישור וכו' כמפורט באתר נטפרי]
מדייק - וייפרי שלוש עם VPN זמין לכולם גם בלי אישור מיוחד, האישור הוא בשביל שהרשת שלך לא תיחסם לדקה כל עשר דקות. (הם עושים את זה כדי שלא לעודד ראוטרים לא של נטפרי, אישור ניתן למי שצריך את זה במקום העבודה שלו, ואין לא ברירה אחרת להתקין ראוטר בעצמו)
-
הוא דואג האם תוכנת ריווחית תעבוד לו גם עם נטפרי
האם יש מישהו שיכול לומר לי מנסיון שזה עובד -
יש לי שכן שאני מנסה לשכנע אותו לשים נטפרי
והוא טוען שזה שום דבר והכל יכול להיפרץ
אשמח א מישהו ישלח לי קצת הסברים לתת לו על הנושאמה יש לו כיום?
-
הוא דואג האם תוכנת ריווחית תעבוד לו גם עם נטפרי
האם יש מישהו שיכול לומר לי מנסיון שזה עובדמחיפוש גוגל מגיעים לדף הזה
ומשמע שעובד.
עכ"פ ישנה שם מעין "התחייבות" שכל התוכנות הנצרכות פתוחות, ובכללן זו. -
@צדיק-תמים אין כלום אני טוען שצריך והוא אומר שאין צורך כי גם ככה אפשר להגיע להכל
-
@יהודי-זה-הכי הוא בכלל מחפש לשים סינון כלשהו?
הוא מחפש סינון שאי אפשר לפרוץ?
-
כי גם ככה אפשר להגיע להכל
יהודי מבוגר שמתעסק עם ריוחית אין לו
תידע לפרוץ את נטפריבכלל ידע בפריצות -
יש לי שכן שאני מנסה לשכנע אותו לשים נטפרי
ואני בתור ילד בן 13 פרצתי את הנגן שלי (סמארט באס Q2) והוא טוען לי שאם ככה עשית על החסימה שאז טענת שיש אז גם את זה אפשר לפרוץ
אם זו הטענה שלו, אז הוא רק מנסה להתחמק ממך [יצה"ר יש גם לאנשים מבוגרים, וגם סתם עצלות]. זו טענה אומללה ומטופשת מאוד בלשון המעטה...
בקיצור, תמשיך לנסות לשכנע אותו לגופו של ענין לשים סינון, ואשריך. אבל להתווכח על רמת ההגנה של נטפרי זה בזבוז זמן. אל תיגרר לשם, לא זה הנושא.
-
-
ואני יכול לומר לך מנסיוני שלא פגשתי מעולם מישהו שהצליח לפרוץ את נטפרי [למעט מס' תקלות שהיו בעבר עד לפני 3-5 שנים שהיו מקרים של קריסת סינןו ברמה של 0.001%], מה שא"א לומר על אף סינון אחר.
שטויות במיץ גזר.
רק לפני פחות מחודש הם חסמו דרך שהיה ניתן לעקוף אותם. ועדיין יש דרכים, אם כי, חובה לציין, מאוד קשה למי שלא טכני להכיר ולממש את הדרכים הנ"ל. -
@י-פל כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
ואני יכול לומר לך מנסיוני שלא פגשתי מעולם מישהו שהצליח לפרוץ את נטפרי [למעט מס' תקלות שהיו בעבר עד לפני 3-5 שנים שהיו מקרים של קריסת סינןו ברמה של 0.001%], מה שא"א לומר על אף סינון אחר.
שטויות במיץ גזר.
רק לפני פחות מחודש הם חסמו דרך שהיה ניתן לעקוף אותם. ועדיין יש דרכים, אם כי, חובה לציין, מאוד קשה למי שלא טכני להכיר ולממש את הדרכים הנ"ל.זה לא עקיפה - זה גשר.
עקיפה זה נטרול של הסינון.
גשר זה מעקף חיצוני - הבעיה שיש גשרים שא"א לחסום טוטאל [כמו אותו פלוני שהשקיע 50 ש"ח כדי לעקוף והצליח - ואכמ"ל, זה לא נחשב בעיני לפריצה אלא מעקף במבנה שונה וסורי שאני לא מאריך כאן מטעמים מובנים], בכל מקרה לנידו"ד - פריץ זה לא - ודאי לא אחרי התקנה של ויפרי שמי שאין לו ידע מקיף וכו' ואכ"מ לעולם לא יצליח להסיר כידוע וכנ"ל גשרים וכו'
כמה אנשים אתה מכיר שבנו גשר לא מוכר או הצליחו להשיג גשר לא ידוע?
בתכל'ס מש"כ זה האמת - יש דברים והם חיצוניים וכו' -
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
@י-פל עקיפה זה לא פריצה!
אתה תמיד יכול להשאיר מחשב שחור איכנשהו, ולהיכנס אליו עם any desk
רק שם אתה צריך לרכוש קו נוסף, ופה על הקו הזה עצמו תעשה עקיפה
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | הסבר על נטפרי:
@פלמנמוני בסדר, אבל גם בקו אחד תצטרך לשלם אם תרצה... וד"ל
לא נכון.