בירור | קניית מחשב ביד 2
-
שלום.
אני רוצה לקנות מחשב נייח יד 2 שיהיה במצב טוב, אני לא מתכוון להשתמש בתוכנות כבדות, או להשתמש איתו מעבר לשימוש בסיסי.
חיפשתי ביד 2 וראיתי שלושה אפשרויות ואשמח להתייעץ אם המבינים בענין.
1
2
3ושאלה שאשמח לדעת האם לצורך שימוש בסיסי במחשב שזה אומר עבור גלישה חלקה, ושימוש כמו WORD, אז זה מספיק 8 ג'יגה ראם?
תודה רבה!
@EM308 כתב בבירור | קניית מחשב ביד 2:
ושאלה שאשמח לדעת האם לצורך שימוש בסיסי במחשב שזה אומר עבור גלישה חלקה, ושימוש כמו WORD, אז זה מספיק 8 ג'יגה ראם?
כן. רק השאלה היא איזה מעבד יש לו?
ולמתקדמים, גם כמה ג'יגה הרץ -
ושאלה שאשמח לדעת האם לצורך שימוש בסיסי במחשב שזה אומר עבור גלישה חלקה, ושימוש כמו WORD, אז זה מספיק 8 ג'יגה ראם?
כן. רק השאלה היא איזה מעבד יש לו?
ולמתקדמים, גם כמה ג'יגה הרץ@יאיר-דניאל
i5 זה אמור להיות טוב=אני חושב. [עד כמה שאני מבין] -
שלום.
אני רוצה לקנות מחשב נייח יד 2 שיהיה במצב טוב, אני לא מתכוון להשתמש בתוכנות כבדות, או להשתמש איתו מעבר לשימוש בסיסי.
1
2
3ושאלה שאשמח לדעת האם לצורך שימוש בסיסי במחשב שזה אומר עבור גלישה חלקה, ושימוש כמו WORD, אז זה מספיק 8 ג'יגה ראם?
תודה רבה!
3
לא מופיע גודל הדיסק ודור המעבד
האם לצורך שימוש בסיסי במחשב שזה אומר עבור גלישה חלקה, ושימוש כמו WORD, אז זה מספיק 8 ג'יגה ראם?
קצת בצמצום, אבל יספיק.
2
ישן מאד, אל תלך עליו
-
שלום.
1
2
תודה רבה!
-
@EM308
באופן כללי יש קצת סיכון לקנות יד שניה אם אינך מבין במחשבים, כדאי לך ללכת למוכר אמין של יד 2.
משה מזרחי ממליץ על מישהו פה בפורום, לא זוכר על מי. -
@יאיר-דניאל
i5 זה אמור להיות טוב=אני חושב. [עד כמה שאני מבין]@EM308 נכון, השאלה איזה דור
-
@EM308 נכון, השאלה איזה דור
@יאיר-דניאל מ7 ומעלה זה בסדר?!
-
@יאיר-דניאל מ7 ומעלה זה בסדר?!
-
@יאיר-דניאל @106
https://market.yad2.co.il/products/מחשב-dell-precision-tower-3620
מומלץ?
אני שואל מבחינת מעבד בעיקר -
@יאיר-דניאל יש כאן מישהו מומלץ מאוד לא זוכר את הניק שלו עכשיו (משהו כמו @david-mod ) עריכה: @david-mmod
יש לו גם אתר https://www.dms-computers.co.il/