בירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא
-
@yehokarpel כדאי שיהיה הבדל בין איך שמוצגת תמונה שעדיין לא נבדקה לבין איך שמוצגת תמונה שנבדקה ונפסלה
-
-
זה עובד למי שיש לו פה נטפרי?
-
-
@yehokarpel תחתוך את הסרטון לשתיים ותעלה
-
לא הבנתי מה רוצים יש לי מחשב שיש לו נטפרי בדקתי בו וזה פתוח הקישור לדרייב: https://drive.google.com/file/d/1sTnJIsYmOB9knXTe0Cz0bOps1Z8Wzo50/view?usp=sharing תנסו דרך יוטיוב https://www.youtube.com/watch?v=7wIRQUrzBcc
-
@yehokarpel כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
@מתושלח-הבבלי זה קשור לסינון עצמו לא לרשת
אז זה סינון ע"ג המחשב
בכל אופן באיזה שפה אתה כותב?לא בא לבאס אותך אבל אם אתה רוצה סינון שיהיה מקובל בציבור החרדי אתה צריך ידע נרחב בתכנות ולא לתכנת עם GPT
אבל בלי קשר תכנות עם בינה מלאכותית יגרום לך לקוד זבל שיעבוד יותר גרוע מנטפרי -
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
לא בא לבאס אותך אבל אם אתה רוצה סינון שיהיה מקובל בציבור החרדי אתה צריך ידע נרחב בתכנות ולא לתכנת עם GPT
אבל בלי קשר תכנות עם בינה מלאכותית יגרום לך לקוד זבל שיעבוד יותר גרוע מנטפריהוא לא כתב את הקוד עם בינה מלאכותית, הוא כתב רק שהתמונות נבדקות ע''י בינה מלאכותית
-
@menajemmendel כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
לא בא לבאס אותך אבל אם אתה רוצה סינון שיהיה מקובל בציבור החרדי אתה צריך ידע נרחב בתכנות ולא לתכנת עם GPT
אבל בלי קשר תכנות עם בינה מלאכותית יגרום לך לקוד זבל שיעבוד יותר גרוע מנטפריהוא לא כתב את הקוד עם בינה מלאכותית, הוא כתב רק שהתמונות נבדקות ע''י בינה מלאכותית
-
@מתושלח-הבבלי אמת אבל אני מנוסה בAI בלכתוב קוד וזה עובד לי טוב מאד זה עובד כאילו מתכנת ממש פיתח את זה ובשורה התכתונה לא משנה איך זה קורה העיקר שזה קורה וכבר צילמתי שזה עובד ואני לא מהיום כותב קודים עם AI אני יש ליע דיי הבנה בנושא
-
כאילו מתכנת ממש פיתח את זה
רק מתכנת אמיתי יודע לראות את ההבדל ואת המעלות של מתכנת ממש
-
@מתושלח-הבבלי אמת אבל אני מנוסה בAI בלכתוב קוד וזה עובד לי טוב מאד זה עובד כאילו מתכנת ממש פיתח את זה ובשורה התכתונה לא משנה איך זה קורה העיקר שזה קורה וכבר צילמתי שזה עובד ואני לא מהיום כותב קודים עם AI אני יש ליע דיי הבנה בנושא
יצא לך זבל של תוצר, בדוק!
אפילו ראם לדוג'
הוא יכול לתפוס 8 ראם רק על תוכנה שמציגה טקסט ואם זה שרת פרוקסי ששולח ומקבל נתונים זה יכול לתפוס אפילו 20 ראם רק על זה אפילו שבקוד רגיל אפשר לעשות את זה עם 50 מגה ראם -
@menajemmendel כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
כאילו מתכנת ממש פיתח את זה
רק מתכנת אמיתי יודע לראות את ההבדל ואת המעלות של מתכנת ממש
גם המשתמש של התוצר
-
@menajemmendel למה ללכלךככה בלי שבדקת כלום
-
@menajemmendel למה ללכלךככה בלי שבדקת כלום
אני מלכלך על הבינה לא עליך
-
@מתושלח-הבבלי אבל זה עוטבד לי טוב מה הבעייה? אם לא לא הייתי משקיע על זה כל כך הרבה זמן
-
@מתושלח-הבבלי אבל זה עוטבד לי טוב מה הבעייה? אם לא לא הייתי משקיע על זה כל כך הרבה זמן
אם היית לומד תכנות היית חוסך הרבה זמן
אבל בא נאמר תבדוק כמה זה תופס במנהל המשימות
כמה זה מאט את האינטרנט ב-MS
ואתה גם לא עונה איזה שפה זה כתוב -
@yehokarpel כשריחפת עם העכבר על אחת התמונות, התמונה נפתחה לרגע עד שזזת, מה קרה שם?
-
@מים-אחרונים צריך להבין שאני רק ממפתח את זה וזה עוד לא מוכן אתה צודק ואני מודע לכך שאני יסדר את זה ולשאלת @מתושלח-הבבלי זה לא מאט את האירטנט כמעט זה לא מיורש בכמעט זה כן מאט אבל לא משמעותי בכלל וזה גם לא קשור יותר מדי לאירטנט ו2 אני משתמש בשפת פייתון