Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@לייזער-ס זה ללא התקנה https://mitmachim.top/topic/78235/מדריך-הורדה-מיוטיוב-עם-yt_dlp-הדרך-הקלה-ביותר-קוד-פתוח אבל רק אם ffmpeg כבר מותקן במחשב, אם לא זה יוריד את הסרטון לבד ואת השמע לבד
@פלמנמוני כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | חדרי מחשבים | האם יש חדרי מחשבים עם תוכנת הורדה מיוטיוב?:
אם לא זה יוריד את הסרטון לבד ואת השמע לבד
זה מצוין כי אני לא צריך וידאו
זה ללא התקנה
ניסתי, עבדתי לפי כל ההוראות ולא הצלחתי (יש סיכוי זה עניין של טאצ' והבנה בדברים האלו כי המדריך כעיקרון כתוב יפה מאד)
@smct כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | חדרי מחשבים | האם יש חדרי מחשבים עם תוכנת הורדה מיוטיוב?:
תשתמש בתוכנה ניידת של נטפרי
התוכנה הניידת של נטפרי עובדת מניסיון בכל המחשבים
@רציונל מה זה?
@menajemmendel זה
@רציונל כמובן שבחותם זה לא יעבוד כי זה חסימה על הרשת של יוטיוב.
@אלף-שין בחדר מחשבים כמובן
@רציונל אז לא בחותם...
@פלמנמוני או שיש שוני בין החדרי מחשבים (ברוב חדרי המחשבים בב"ב יוטיוב פתוח
@רציונל כי זה לא חותם
@פלמנמוני הם כותב ים שזה חותם יש תעודה של חותם ולהגיד שחצי מהחדרי מחשבים בבני ברק מרמים על הציבור זה קצת קונספרטיבי אגב אפשר לשאול באיזה חדר מחשבים אתה משתמש
@רציונל אין חיה כזאת יוטיוב בחותם, מה אפשר לעשות? (אני לא בב"ב)
@רציונל אסביר לך ולכולם.... יש משמרת חותם ויש חותם הקריה בחותם הקריה חסום במשמרת חותם פתוח בחלק מהם רשמית
@אלף-שין אני הבנתי פעם שזה תלוי לפי רבני השכונה, מה שהם אומרים זה מה שחותם עושים,
@רציונל כתב בבקשת מידע | בקשת מידע | חדרי מחשבים | האם יש חדרי מחשבים עם תוכנת הורדה מיוטיוב?:
ניסיתי את זה עשרות פעמים ולא עלתה בידי, משהו בתוכנה הזו לא עובד לי טוב