שיתוף | שרשור| רשימת קווי תוכן קווים שימושיים
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | שרשור| רשימת קווי תוכן קווים שימושיים:
אגב, לא יודע אם כאן זה המקום, אבל אולי מישהו שיש לו קשר והשפעה לאחד מהארגונים הנ"ל יוכל לפנות אליהם ולבקש מהם שיוציאו איזשהו אפליקצי' שדוחפת התרעות לתוך וויז אם יש משטרה צבאית באיזור? או באופן עצמאי בלי קשר לוויז.
אולי תרים את הכפפה?
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | שרשור| רשימת קווי תוכן קווים שימושיים:
אולי תרים את הכפפה?
אחי, זה לא הקונספט, רוב האנשים כאן רק כותבים רעיונות איך לשפר את האנושות וממתינים בסקרנות לראות אם מישהו יעשה עם זה משהו ותל"מ
-
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | שרשור| רשימת קווי תוכן קווים שימושיים:
אולי תרים את הכפפה?
אחי, זה לא הקונספט, רוב האנשים כאן רק כותבים רעיונות איך לשפר את האנושות וממתינים בסקרנות לראות אם מישהו יעשה עם זה משהו ותל"מ
@לייזער-ס כתב בשיתוף | שרשור| רשימת קווי תוכן קווים שימושיים:
ממש לא נכון!!!
ובפרט @יום-חדש-מתחיל שעשה כל כך הרבה פרוייקטים לאוצריא ושות' -
ממש לא נכון!!!
ובפרט @יום-חדש-מתחיל שעשה כל כך הרבה פרוייקטים לאוצריא ושות'וכן האפליקציות קעידרואיד ואייבלוק לדוג' שנוצרו פה
-
וכן האפליקציות קעידרואיד ואייבלוק לדוג' שנוצרו פה
-
ממש לא נכון!!!
ובפרט @יום-חדש-מתחיל שעשה כל כך הרבה פרוייקטים לאוצריא ושות'@יאיר-דניאל אולי זה דווקא רעיון טוב,
אבל כרגע אין לי שום מושג בפיתוח לאנדרואיד.אבל פתאום חשבתי דווקא על רעיון אחר לגמרי,
כמו שיש את 'קרח על הכביש' הידוע....
ניתן להסכים על סימן מוסכם, ולפרסם אותו בכל הציבור, ואז לא צריך לפתח שום דבר.מה אתם אומרים?
-
ממש לא נכון!!!
ובפרט @יום-חדש-מתחיל שעשה כל כך הרבה פרוייקטים לאוצריא ושות'@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | שרשור| רשימת קווי תוכן קווים שימושיים:
ממש לא נכון!!!
ובפרט @יום-חדש-מתחיל שעשה כל כך הרבה פרוייקטים לאוצריא ושות'תבדוק בדף הבית של הפורום כמה משתמשים יש כאן ותספור את כמות האנשים שעשו משהו מועיל ותחזור אליי
-
-
אולי תפתחו נושא חדש על זה זה ממש לא קשור לכאן וחבל לקטוע את הרצף
-
אולי תפתחו נושא חדש על זה זה ממש לא קשור לכאן וחבל לקטוע את הרצף
קו הידע - ללימוד מקצועות כמדומני של משרד התעסוקה -0795205235
קו הפודקאסטים - חסום, 0733645166 -
@שמואל-רובין יש גם קו דומה בשם העוצמתי.... "החוטפים הגיעו".
מספרו הוא: 028008080אגב, לא יודע אם כאן זה המקום, אבל אולי מישהו שיש לו קשר והשפעה לאחד מהארגונים הנ"ל יוכל לפנות אליהם ולבקש מהם שיוציאו איזשהו אפליקצי' שדוחפת התרעות לתוך וויז אם יש משטרה צבאית באיזור? או באופן עצמאי בלי קשר לוויז.
כי פשוט לאחרונה התחילו להיות מחסומים של המשטרה הצבאית באיזורים חרדיים, לדוג' לפני כמה ימים הי' בין אלעד לבני ברק, ובין ירושלים למודיעין עלית, והבחורים שלי רועדים מפחד....@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | שרשור| רשימת קווי תוכן קווים שימושיים:
ש גם קו דומה בשם העוצמתי.... "החוטפים הגיעו".
מספרו הוא: 028008080יש לי מספר יותר טוב לזה של החוטפים הגיעו 023136969
-
-
-
@חכמון כתוב החוטפים הגיעו כי זה מתריע מתי החוטפי בחורים מגיעים
-
@חכמון כתוב החוטפים הגיעו כי זה מתריע מתי החוטפי בחורים מגיעים
@רואה-ואינו-נראה אני יודע ש 02-800-80-80 מדווח על כך,
השאלה היא לגבי המספר השני, האם גם הוא מחייג בעת ניסיון מעצר, כי לא שמעתי שם דבר כזה? -
@חכמון לפי מה שהבנתי מהקו הוא כן מתראה אבל עכשיו הצינתוקים לא עובדים זמנית ויש בו עוד דברים כמו מספר תחנות וקווים
-
@חכמון לפי מה שהבנתי מהקו הוא כן מתראה אבל עכשיו הצינתוקים לא עובדים זמנית ויש בו עוד דברים כמו מספר תחנות וקווים
@רואה-ואינו-נראה
שמעתי על קו שבפרט המוזיקה מתעדכנת מטורף
המעניין פון-0733643407 (חסום לכשרים)