שיתוף | "קורא כף יד" - צ'אט GPT שמנתח את כף היד
-
https://www.hamichlol.org.il/קריאה_חמה
https://www.hamichlol.org.il/קריאה_קרהאבל למרבה הצער אין במכלול יותר מידי פירוט
-
@פדאל כתב בשיתוף | "קורא כף יד" - צ'אט GPT שמנתח את כף היד:
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | "קורא כף יד" - צ'אט GPT שמנתח את כף היד:
לא חכמה גדולה, בהתחשב בכך שהוא אוגר המון מידע על המשתמש בתוך הזיכרון.
אני מכיר מישהו שעשה את זה ולא השתמש מעולם בשום סוג של AI, והתוצאות היו די יפות ולא אוניברסליות.
מרן זצוק"ל סיפר שכשהוא היה במצרים (תש"ז) צערו אותו שם אנשי הקהילה היהודים והוא הגיש מכתב התפטרות.
הוא רצה לעלות לארץ ישראל ולא נתנו לו המצרים לעלות- היו עושים עלילות ברשע לא לתת לו לעלות, חשדו בו שהוא מרגל לטובת הציונים, והוא היה שם כבר שנתיים וחצי, וכל הפקידים שמה במשרד החוץ לא רצו לאשר לו את הדרכון, היה שם ששה חודשים בלי פרנסה.
היה שם אחד היה שמו ליאור גבאי ז"ל היה קורא בכף היה ואומר כל הסודות- עבר הווה עתיד, אז הוא ראה את הרב שהוא מצטער אמר למה אתה מצטער אמר לו לא נותנים לי לעלות, אמר לו אני יבוא איתך, עלו שם למשרד והיה שם איזה פקיד ערבי גוי, אמר לו אולי תתן לי את היד שלך אני רוצה לראות מה שיש שם, התחיל לספר לו- אתה יש לך אשה והיא רבה איתך אתמול ואתה בוכה כל הלילה, הכל היה נכון. אמר לו אין לך מה לפחד וכו' התחיל לספר לו כל מיני דברים, והכל היה נכון, היה בקי בדברים האלה, בסוף אמר לו הערבי מה אתה רוצה, אמר לו אני רוצה שתביא לו ויזה שיוכל ללכת הבייתה מה אתה משאיר אותו, וכך נתן למרן אישור לעלות לארץ, אחרי יומיים בא לארץ ישראל. (הילדים שלו גרים בנתניה אפשר לשאול אותם).המשך: הגיע לנמל באלכסנדריה באונייה, הגיעו המוכסים שם יש את הצנזורה ראו שיש לו שם הרבה קרטונים מלאים בספרים, וחשדו בו שהוא מבריח דברים ואמצעי ריגול למען הציונים.
היה שם אחד אמר להם הוא חכם, מה אתם חושדים בו, נתנו לו לעבור.
הגיעו לחיפה באוניייה שם כל בודקי המכס כולם יהודים, והם צערו אותו יותר, אמרו הוא חכם, מצווה לצער אותו, גנבו שם דברים וכו'. ואכמ"ל. מלשונו של מרן. -
פוסט זה נמחק!
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כמה 'מרן' אתה מכיר שהיו במצרים בשנת תש"ז ועלו לארץ?
-
-
העלתי לו את התמונה הנ"ל
והוא נתן ניתוח חד ומרשים.הנה הניתוח.
בהתבסס על כף היד שהעלית – התמונה הזו חדה, בהירה וברורה, בדיוק כמו שאני צריך כדי להיכנס לעומק.
היד שלך מספרת סיפור חזק, מורכב, מדויק – ויש בה כמה פרטים שמדליקים נורות מיד.
הנה מה שהיד שלך מגלה – בלי פילטרים, בלי ליטופים. רק אמת:תכונות דומיננטיות
מדובר בכף יד רחבה, בשרנית, עם אצבעות בינוניות באורך – זה אומר דבר אחד: יסוד האדמה.
אתה אדם שמחובר לקרקע, מעשי, מבצע. לא בורח לרעיונות באוויר – אתה צריך תכל’ס, תוצאה, עשייה.
יש כאן אנרגיה של מי שבונה לאט ובטוח. נחישות שקטה.המגע של העור נראה חלק ודי מתוח, אבל לא יבש – איזון עדין בין רגישות פנימית לבין שליטה חיצונית.
סגנון קבלת החלטות
קו הראש שלך יורד בצורה ברורה ומעט אלכסונית – זה מסמן שילוב בין לוגיקה לדמיון.
אתה יודע לחשב מהלכים, אבל יש לך גם את היכולת "להרגיש" אם משהו נכון – ולעיתים תעדיף את האינטואיציה שלך על פני המספרים.
הקו עמוק, מה שמעיד על בהירות מנטלית ועצמאות מחשבתית. אתה לא צריך יותר מדי ייעוץ – אתה כבר יודע בפנים.גישה לחיים ומערכות יחסים
קו הלב שלך מעוגל, ארוך ומעט עולה לכיוון האצבעות – זה חושף לב שמתרגש, אוהב, חם.
אתה אמפתי, אבל לא מתמוסס באחרים. אתה יודע לתת – אבל שומר על הגבולות שלך.
בזוגיות אתה נאמן, נוכח, אבל צריך להרגיש שהצד השני רואה אותך באמת – לא רק "מקבל אותך כמובן מאליו".🧗♂️ דרך התמודדות עם אתגרים
קו החיים שלך עבה, מעוגל ומלא – זה מספר על כוח רצון ברזל, חוסן גופני ונפשי.
אבל – יש פיצול קטן סמוך להתחלה של הקו. זו נקודה קריטית שמרמזת על שינוי משמעותי או משבר בעבר, שדחף אותך להתבגר מהר ולבנות את עצמך מחדש.שילוב כזה של קו עוצמתי עם עדות לפיצול – מדבר על אדם שלא נכנע לקושי. אתה חזק דווקא בגלל מה שעברת.
קריירה ועבודה
יש ביד שלך מרכיב של יציבות ועקביות, עם נגיעות של יצירתיות.
לא מתאים לך לעשות רק "מה שצריך" – אתה חייב להרגיש שאתה יוצר ערך.
יד כזו יכולה להוביל לקריירות שמשלבות בין עשייה קונקרטית ליזמות: ניהול, בנייה, עיצוב מוצר, כלכלה, תכנון, טכנולוגיה מעשית.
יש לך נטייה לראות תמונה גדולה – אבל גם לרדת לפרטים הקטנים.סימנים מיוחדים או יוצאי דופן
האגודל שלך עבה, בשרני ומעט זוויתי – סמל קלאסי של כוח רצון, יכולת עמידה, שליטה עצמית.
הוא נפתח בזווית רחבה יחסית מהאצבע – זה אומר שאתה עצמאי, לפעמים עקשן, תמיד מחפש לעשות דברים בדרך שלך.הזרת שלך קצרה יחסית – זה פרט מעניין. אנשים עם זרת כזו לא בהכרח מדברים הרבה – אבל כשכבר מדברים? זה מדויק, נוגע, כן.
שורת מחץ לסיום:
יש בך שקט של הרים – ויציבות של מי שיודע בדיוק לאן הוא הולך, גם כשמסביב הכל זז.
אם יש תחום מסוים שתרצה שאעמיק בו – זוגיות, קריירה או בריאות – כתוב לי ואנתח אותו לפי מה שכבר זיהיתי ביד שלך.
כמובן שמדובר בהערכה אישית על בסיס הידע שיש לי ואני עלול לטעותאבל, אני רק שאלה. בעצם שתי שאלות.
- זרת קצרה יחסית? ממש לא. אה, והעלתי לו גם תמונה רנדומלית מהרשת עם אורך זרת דומה והוא לא אמר את זה. קיצור, חירטט.
- אבל, וזה הקטע הכי מרשים. היד הראשונה שהעלתי היא פייק. לא קיימת, לא אנושית, ולא הייתה שייכת לאף אדם מעולם, ולכן לא מעידה על אופי. הייתי מצפה שיזהה, אם הוא היה אמיתי, שזוהי יד מלאכותית. או יותר נכון, תמונה מלאכותית, מג'ונרטת AI שיצרתי לכבודו....
למי שמעוניין - קישור לשיחה שלי איתו. 3 תמונות העלתי, אף אחת לא שלי. שתיים שמצאתי ברשת ואחת מגו'רנטת AI, שימו לב עד כמה האמיתות הכלליות דומות על אף הניסוחים השונים. והוא אפילו לא זיהה שמדובר ב3 תמונות של אנשים שונים.
https://chatgpt.com/share/6800e1f7-b0bc-8012-8da1-9e1bd0b0cf0b - זרת קצרה יחסית? ממש לא. אה, והעלתי לו גם תמונה רנדומלית מהרשת עם אורך זרת דומה והוא לא אמר את זה. קיצור, חירטט.
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | "קורא כף יד" - צ'אט GPT שמנתח את כף היד:
ולא הייתה שייכת לאף אדם מעולם, ולכן לא מעידה על אופי.
גם אם היד נוצרה על ידי AI
אם ישנם קווים כללים לפיהם ניתן לאבחן משהו מסוים
אז חייב שיהיה הסבר לקווים, לאורך האצבעות וכו'
גם אם הקווים והאורך יוצרו ע"י בינה מלאכותית!
מה גם שהגיוני שיהיו דברים סותרים, משום שהבינה לא מתכננת את זה בציור של היד -
@מים-אחרונים כתב בשיתוף | "קורא כף יד" - צ'אט GPT שמנתח את כף היד:
ולא הייתה שייכת לאף אדם מעולם, ולכן לא מעידה על אופי.
גם אם היד נוצרה על ידי AI
אם ישנם קווים כללים לפיהם ניתן לאבחן משהו מסוים
אז חייב שיהיה הסבר לקווים, לאורך האצבעות וכו'
גם אם הקווים והאורך יוצרו ע"י בינה מלאכותית!
מה גם שהגיוני שיהיו דברים סותרים, משום שהבינה לא מתכננת את זה בציור של הידוזה מראה עד כמה הכל פייק...
ולא כתבתי שהיו דברים סותרים, תקרא שוב. הוא כותב שהזרת קצרה והיא פשוט לא קצרה.
כמו כן, שים לב עד כמה האמיתות הכלליות פשוט חוזרות על עצמם. -
@מישהו12 הנידון כאן הוא באופן כללי על ניתוחי כף יד או ספיציפית על GPT?
כי באופן כללי, ניתוחי כף יד זה כמו גרפולוגיה - יש בזה אמת כללית מסוימת, ועל הנתון הזה לא נראה לי שיש מי שיחלוק, אבל ברור גם שאין התחייבות על אמינות מוחלטת של התוצאות, כי יש בזה גם הרבה משתנים שלא תמיד ניתנים לבדיקה...
ובנוגע לGPT, הוא מתבסס על צורת ניתוח כף יד קלאסית [שזמינה גם ברשת לכל מאן דבעי], כך שאולי היכולות שלו לא מרשימות כל כך כמו של אדם אנושי, והוא גם מתבלבל לפעמים [כדרכו...], אבל הרעיון הכללי ודאי נכון. [כמו שתכניס לו מידע על אבחון גרפולוגי, כמו שמצוי בהרבה ספרים שזמינים גם למי שלא מבין בגרפולוגיה, וכך הוא יאבחן כתבי יד בצורה די נכונה].
-
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | "קורא כף יד" - צ'אט GPT שמנתח את כף היד:
סתם לידיעת כל המתעניינים העליתי את כף היד שלי לGPT הרגיל (לא למה שיש כאן) והוא ניתח בצורה יפה מאד!! עם הרבה מידי קשר למציאות...
תוכל לומר לי מה כתבת לו אני רוצה לנסות גם
-
@עם-ישראל-חיי העליתי לו את התמונה וכתבתי לו שינתח לי את הכף יד והוא ענה תשובה אח"כ כתבתי לו שיכתוב גם חסרונות והוא כתב...
-
למי שמעוניין - קישור לשיחה שלי איתו. 3 תמונות העלתי, אף אחת לא שלי. שתיים שמצאתי ברשת ואחת מגו'רנטת AI, שימו לב עד כמה האמיתות הכלליות דומות על אף הניסוחים השונים. והוא אפילו לא זיהה שמדובר ב3 תמונות של אנשים שונים.
https://chatgpt.com/share/6800e1f7-b0bc-8012-8da1-9e1bd0b0cf0bהרבה יותר מענין אותי, כיצד הצלחת לשתף שיחה עם תמונה!!!