בעיה | האינטרנט שלי בקושי עובד
-
האינטרנט שלי היום עבד דיי טוב, (לע עכשיו 10 מגה לשנייה אבל כן משהו כמו 4 מגה לשניה בסתם הורדה מגוגל) ועכשיו ההורדות נהיו זוועה ממש.. 3kb לשניה! לוקח לקובץ של 3 מגה 8 דקות..
יש למישהו מושג איך אפשר לשפר את זה..? -
@סקרן-להבין אתה אם סינון כלשהו
הרבה פעמים
חלון אנונימי עובדכמה מחשבים על אותו רשת אולי
הרבה טיובים פתוחים
@ישצצרר עכשיו זה עובד תודה רבה סליחה@אריה-גול כתב בבעיה | האינטרנט שלי בקושי עובד:
@סקרן-להבין אתה אם סינון כלשהו ||הרבה פעמים חלון אנונימי עובד ||כמה מחשבים על אותו רשת אולי
אם אתה רוצה לעשות ספוילר אז אתה צריך שהספוילר יהיה בשתי שורות נפרדות!!
בהצלחה@ישצצרר עכשיו זה עובד תודה רבה סליחה
הכל בסדר, שמחתי לעזור
-
@אריה-גול כתב בבעיה | האינטרנט שלי בקושי עובד:
@סקרן-להבין אתה אם סינון כלשהו ||הרבה פעמים חלון אנונימי עובד ||כמה מחשבים על אותו רשת אולי
אם אתה רוצה לעשות ספוילר אז אתה צריך שהספוילר יהיה בשתי שורות נפרדות!!
בהצלחה@ישצצרר עכשיו זה עובד תודה רבה סליחה
הכל בסדר, שמחתי לעזור
-
האינטרנט שלי היום עבד דיי טוב, (לע עכשיו 10 מגה לשנייה אבל כן משהו כמו 4 מגה לשניה בסתם הורדה מגוגל) ועכשיו ההורדות נהיו זוועה ממש.. 3kb לשניה! לוקח לקובץ של 3 מגה 8 דקות..
יש למישהו מושג איך אפשר לשפר את זה..?@סקרן-להבין כתב בבעיה | האינטרנט שלי בקושי עובד:
יש למישהו מושג איך אפשר לשפר את זה..?סטיק/ראוטר
סינון? איזה?
אני ברימון ובשבועיים האחרונים יש לי איטיות נוראה, ושאלתי כמה חברים שיש להם רימון, וגם להם ככה.
-
@סקרן-להבין אתה אם סינון כלשהו
הרבה פעמים
חלון אנונימי עובדכמה מחשבים על אותו רשת אולי
הרבה טיובים פתוחים
@ישצצרר עכשיו זה עובד תודה רבה סליחה@אריה-גול כתב בבעיה | האינטרנט שלי בקושי עובד:
כמה מחשבים על אותו רשת אולי
כמדומני שזה הייתה הבעיה.. אחיי הקטנים רואים סרט במחשב אחר, דבר כבד כנראה. אבל ברמה של 3 קילובייט?!
-
@אריה-גול כתב בבעיה | האינטרנט שלי בקושי עובד:
כמה מחשבים על אותו רשת אולי
כמדומני שזה הייתה הבעיה.. אחיי הקטנים רואים סרט במחשב אחר, דבר כבד כנראה. אבל ברמה של 3 קילובייט?!
@סקרן-להבין כתב בבעיה | האינטרנט שלי בקושי עובד:
תגלה לנו איך אתה מתחבר לאינטרנט: סטיק / ראוטר
תספר לנו מה אומרתבדיקת מהירות: https://www.speedtest.net/
תפרט קצת על סינונים במידה וקיים.אני בטוח שחכמת ההמונים תהיה יעילה יותר עם יותר מידע.
יש אחינו היקר? -
@סקרן-להבין כתב בבעיה | האינטרנט שלי בקושי עובד:
תגלה לנו איך אתה מתחבר לאינטרנט: סטיק / ראוטר
תספר לנו מה אומרתבדיקת מהירות: https://www.speedtest.net/
תפרט קצת על סינונים במידה וקיים.אני בטוח שחכמת ההמונים תהיה יעילה יותר עם יותר מידע.
יש אחינו היקר? -
ס סקרן להבין סימן נושא זה כשאלה ב
-
@סקרן-להבין יש לך בבית ראוטר? או שזה גלישה על סטיק סלולרי?
או שאתה בכלל גולש על וויפיי כלשהו ליד הבית....
-
@סקרן-להבין יש לך בבית ראוטר? או שזה גלישה על סטיק סלולרי?
או שאתה בכלל גולש על וויפיי כלשהו ליד הבית....
@שאול-208 כתב בבעיה | האינטרנט שלי בקושי עובד:
יש לי בבית ראוטר
אכן כן
כשאחים שלי ראו וידאו זה היה בערך על מהירות של 1
עכשיו זה :

-
@שאול-208 כתב בבעיה | האינטרנט שלי בקושי עובד:
יש לי בבית ראוטר
אכן כן
כשאחים שלי ראו וידאו זה היה בערך על מהירות של 1
עכשיו זה :

@סקרן-להבין
אז כנראה זה היה הסיפור של הסרט
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות