עזרה לפריצה OneDrive
-
@ESET אמר בעזרה לפריצה OneDrive:
@ארי-וינר כנס לפה ותראה מחירים באיביי
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=OneDrive&_sacat=0
(כמובן על תסתמך על זה בתור גיבוי)מה הפירוש?
-
@MERS אמר בעזרה לפריצה OneDrive:
@ארי-וינר אמר בעזרה לפריצה OneDrive:
האם מישהו יודע על פריצה לOneDrive להוספת זיכרון בחינם?
מה שעל המחשב אפשר לפרוץ הרשאת גישה לשרת יותר קשה כמו שאין סקריפט שיכניס אותך למשרד הפנים להוריד את 'אגרון 2020' [או שמישהו רוצה לעשות אני בעד ]
סליחה אבל לא הבנתי כלום
(אולי יש לי ראש קטן -
@ארי-וינר אתה יכול לקנות באיביי חשבון ל- onedrive
בשקליםמה הכי טוב וטרות כמה
ומה זה בדיוק?טרה בייט TB זה 1000 ג'יגה בחשבון העשרוני [SSD] וב-HDD זה נראה לי משהו כמו 930 GB או משהו באזור אני לא ממש זוכר הכל
בהצלחההתכוונתי מה זה בדיוק מהאיביי?
-
@ארי-וינר אתה יכול לקנות באיביי חשבון ל- onedrive
בשקליםמה הכי טוב וטרות כמה
ומה זה בדיוק?טרה בייט TB זה 1000 ג'יגה בחשבון העשרוני [SSD] וב-HDD זה נראה לי משהו כמו 930 GB או משהו באזור אני לא ממש זוכר הכל
בהצלחההתכוונתי מה זה בדיוק מהאיביי?
-
האם מישהו יודע על פריצה לOneDrive להוספת זיכרון בחינם?
מה שעל המחשב אפשר לפרוץ הרשאת גישה לשרת יותר קשה כמו שאין סקריפט שיכניס אותך למשרד הפנים להוריד את 'אגרון 2020' [או שמישהו רוצה לעשות אני בעד ]
סליחה אבל לא הבנתי כלום
(אולי יש לי ראש קטןאני יעשה שניה סדר אופיס ווינדוס וכו' אפשר לפרוץ ואפי' לקבל עדכונים וכו' חשבון נוסף באון דרייב נראה שלא- מה ההבדל- הרי לווינדוס יש גם כמה גיגות שם,
הנלענ"ד בזה הוא שתכנה שהיא אצלך אפשר להפעיל ומה שנראה פועל הם לא יכולים לשים לב אם זה מורשה או לא [וע"ע בהסברים איך עובדים הפריצות] משא"כ שאר השרתים של הדרייבים שזה בעצם הרשאה לגשת לשרת המדובר וע"ז דימיתי לגשת לאתר משרד הפנים כי אתה צריך להיות רשום- אז יש אוטו' לכל מערכת הפעלה גישה מסויימת וזה יש גם לך אבל כדי להוסיף עוד אתה צריך לפרוץ לשרת להוסיף גישה וזה קצת מורכב
[כך נראה לענ"ד מסברא עם 0 ידיעה בעניין]
בהצלחה -
@אהרן-שובקס אני יודע מה זה איביי
אבל אני צריך לדעת אם אפשר להיות רגוע או לא -
@אהרן-שובקס אני יודע מה זה איביי
אבל אני צריך לדעת אם אפשר להיות רגוע או לאפעם מישהו טען לי שזה סטודנטים שמוכרים את ההרשאות שלהם אבל אין לי מושג אם זה נכון או לא
בהצלחה -
@אהרן-שובקס אמר בעזרה לפריצה OneDrive:
@MERS
סטודנטים זה לא יכול להיות כי המתנה לסטודנטים זה רק למייל המוגדר במכללה לא לכל מייל שתרצהמה שראיתי אחד שכתב ע"ז [אולי זה היה אפי' בפורום כאן אבל אני לא זוכר בדיוק ואין לי כח לחפש עכשיו] זה שאחרי המכירה אתה מקבל כתובת מייל וסיסמא וכו',
זה נשמע לי קצת מוזר אבל אין לי מושג- אולי אפשר לשאול מוכר באיביי מה זה בדיוק
בהצלחה -
@אהרן-שובקס באיביי אתה מקל מייל וסיסמה
זה לא מצטרף לחשבון שלך -
-
@קול-מיוזיק 1024 לכאורה
וזה הזמן אולי להעתיק כמה שורות מKSPהבהרה לגבי הצגת נפחי איחסון המידע בזכרונות ומאחסני מידע מסוגים שונים הנמכרים על ידי חברתינו
נפח איחסון המידע המוצג ע"י היצרנים ע"ג מוצרי איחסון המידע השונים הנ"ל, הינו נפח המחושב בשיטה העשרונית (השיטה ה"דצימאלית") שלפיה 1000Bytes הינם 1KB ומיליארד Bytes הינם למעשה 1GB, או 1000GB הם 1TB וכו'. ואולם במחשבים, בהם מערכת ההפעלה פועלת בשיטה הבינארית (בשונה מהשיטה העשרונית המוזכרת לעיל), נפחי המידע הנ"ל מוצגים באופן שונה כך שרק 1024Bytes יראו וייקראו 1KB ורק 1024GB יראו וייקראו 1TB , או לחליפין, 1TB בשיטה העשרונית (הרגילה) יהוו רק כ-931GB בעת הצגתם במחשב (בשיטה הבינארית). למידע נוסף יש לעיין באתר היצרן. -
@A0533057932 אמר בעזרה לפריצה OneDrive:
@קול-מיוזיק 1024 לכאורה
וזה הזמן אולי להעתיק כמה שורות מKSPהבהרה לגבי הצגת נפחי איחסון המידע בזכרונות ומאחסני מידע מסוגים שונים הנמכרים על ידי חברתינו
נפח איחסון המידע המוצג ע"י היצרנים ע"ג מוצרי איחסון המידע השונים הנ"ל, הינו נפח המחושב בשיטה העשרונית (השיטה ה"דצימאלית") שלפיה 1000Bytes הינם 1KB ומיליארד Bytes הינם למעשה 1GB, או 1000GB הם 1TB וכו'. ואולם במחשבים, בהם מערכת ההפעלה פועלת בשיטה הבינארית (בשונה מהשיטה העשרונית המוזכרת לעיל), נפחי המידע הנ"ל מוצגים באופן שונה כך שרק 1024Bytes יראו וייקראו 1KB ורק 1024GB יראו וייקראו 1TB , או לחליפין, 1TB בשיטה העשרונית (הרגילה) יהוו רק כ-931GB בעת הצגתם במחשב (בשיטה הבינארית). למידע נוסף יש לעיין באתר היצרן.טרה זה 931 GB לפי השימוש בשיטה הבינארית כמבואר- תבדוק מחשב המכיל טרה ויהיו בו 931 [בדוק]
בהצלחה -
טרה זה 931 GB
שניכם צודקים, אתה מדבר על השטח שנשאר נטו לאחסון אחרי המקום שנתפס ע"י המערכת קבצים והמחיצות וכו' ו@A0533057932 מדבר על השטח ברוטו כמה סה"כ יש בדיסק.
אבל אני צריך לדעת אם אפשר להיות רגוע או לא
אתה ממש לא יכול להיות רגוע, זה עניין של זמן עד שזה יחסם ותישאר בלי גיבוי. יכול לקחת חודשים ואולי אפילו שנים אבל כל יום זה יכול לקרות וא"א להיות רגועים.