מדריך | מדריך קנייה חכמה בטמו- הוזלת מחירים
-
כמו כל מדריך טוב נתחיל אותו עם קצת היסטוריה
כמו כולם אנחנו קונים ברשת ומחפשים איך לקנות בזול ולחסוך כמה שיותר
אז פעם הייתי קונה הרבה באליאקספרס ומרגיש כמה צדק מי שאמר שהישראלים גנבים..
כיום משום מה אליאקספרס נשמע לי אתר ממש יקר (איך תוך כמה פריטים אני כבר ב300 ש"ח?..)
אז אמרתי אולי נעבור לטמו, שם המחירים נשמעים ממש כמו מחירים של אתר שכולו נוצר כדי לגנוב את הפרטי אשראי שלך..
שאלתי את אחותי מה היא אומרת על האתר הזה והיא אמרה לי שהיא מאוד מרוצה ומגיעים לה מוצרים מצויינים
ומה אם פרטי אשראי?
'אני שמה שמה לא מפחיד אותי'.
אחלה.
עשיתי גם חשבון (ובשונה מאליאקספרס לא קיבלתי הנחה מיוחדת על הקנייה הראשונה)
בהתחלה הייתי קונה בלי יותר מדאי קופונים וכו' מספיק המחירים שם זולים, אבל לא ידעתי עד כמה זולים הם יכולים להיות.
נקודה קטנה: לכל משתמשי חדרי המחשבים למיניהם -אני לא בטוח שהמדריך הזה בשבילכם כי את ההנחות המשמעותיות צריך (לפחות פעם אחת) שימוש באפליקציית טמו אז שימו לב.הארכת קופונים
השתמשתי בטבלאט של אמא שלי (אני מחזיק טלפון כשר ב"ה) ונכנסתי לחשבון שלי - והופיע לי שאם אני רוצה לזכות בחוברת קופונים -אני צריך לקנות ואני יקבל, נשמע אחלא? אז זהו שכן! אמממ אבל גם לא.
ברעיון יש פה עוקץ כלשהו- אם אני קונה ב600 אני משלם 400 ואם ב1200 אז יורד 350 וכו'
אבל זה ליומים\שלוש בלבד
ואז מה עושים? מה כל פעם שאני רוצה הנחה אני יקנה בעוד כמה מאות שקלים?, נו מילא פעם אחת לקופונים נצחיים אבל כל פעם?
אז זהו שאפשר לדלג על זה
כי לא הרבה יודעים (ובדקתי אצל יותר מ20 שקונים מלא מטמו) אבל אפשר להאריך את הזמן הזה לשלושה חודשים (לפחות) בשניות
וככה: (כל הצילומי מסך מהמחשב)
נכנס לתמיכה שלהם
ומבקש מהם להאריך קופון:
אני בוחר מהרשימה:
וזה מאריך לי אותו!התאמת מחיר
היה מוזר לי לשאול מלא חברה שקונים ולא מבקשים החזרים כספיים.
טמו נותנת אחריות שאם המחיר של המוצר יורד בחודש שאחרי הקנייה היא תחזיר את ההפרש
ואיך עושים את זה?
נכנסים להזמנה
ולוחצים על התאמת מחיר:
ואם יש הפרש אז הוא יחזיר אותו אוטומטית וזה באחד משתי האפשרויות הבאות- או לאשראי שממנו התבצע החיוב (קיבלתי כמה פעמים) או בקרדיט -ומזה קרדיט? אני יסביר בשלב הבא
נקודה למחשבה: לפעמים יש הבדל במחירים ואנחנו שמים לב והוא לא נותן לנו החזר קרדיט עליו
אז קודם כל צריך לראות שכבר אין לנו קרדיט או הנחות כי מחשבים את המחיר ללא ההנחות שיש לנו עכשיו ואח"כ אם יש אפשר לבקש נציג שירות ויתנו לכם החזר כספי מלא (כבר החזירו לי על מוצר שעולה 70 ש"ח 35 ש"ח)
ואת זה אפשר לראות ככה:
המחיר הוא לא בחינם כמו שאין שום דבר בחינם- אבל זה עובד בצורה כזאת:
יש לי נקודות קרדיט- וזה אומר שכל נקודת קרדיט זה שקל לכל דבר ועניין -וכן, זה כולל כפל הנחות וכפל מבצעים- ואחרי שיש את כל הקופונים ואת כל המבצעים- ויש גם נקודות קרדיט זה יהיה מחיר פחות:
ואם אתם שואלים, מה יש דבר כזה קנייה בחינם? אז התשובה היא כן!
עשיתי קנייה של מוצרים יקרים בגרושים:
עשיתי הזמנה של 17 מוצרים בפחות מ5 שקל
איך השגתי את הקרדיטים?.. על חשבון משהו אחר וזה בדבר הבא:מבצע- הרכישות שלך חזרו בקרדיטים
זה דבר לכאורה נפלא אבל לא באמת שווה תמיד כי צריך לקנות הרבה בשביל לקבל קרדיטים- אז מה שאני עושה אני מראה למשפחה חברים וכו' פרטים מגניבים שאני מוצא- הם מתלהבים ורוצים לקנות ואני עושה על זה קרדיטים (חוץ מהתיווך שאני מרוויח בזה שלפני שאני משלם אני מאריך תוקף של קופון..) וככה מרויח קרדיטים ככה שאת הקנייה הנ"ל באמת שילמתי עליה ארבע שקל (!)
שימו לב שהם לא מחלקים את הקרדיטים לשבעה ימים שזה אומר ל7 הזמנות שונותהחזרים כספיים
יש דבר בטמו כמו בכל אתר- החזר כספי אם לא מרוצים.
אבל בטמו אפשר די בקלות לקבל החזר כספי אם לא מרוצים גם ללא צורך בהחזרת המוצר
אני מעדיף שלא לפרסם את מה שאני גיליתי (שלא יחסמו את זה..) אבל אני מכיר חברים שעושים את זה כל אחד בדרכו שלו -אז מי שיחפש ימצא- זה לא קשה
מה שכן אני יכול להגיד שקיבלתי החזרים על מוצרים גם יקרים (400 ש"ח) והחזרים מלאים ללא צורך בהחזרה..
אז עימכם הסליחה..
מה שכן אני יכול לומר שאפשר בצורה רגילה לבקש להחזיר בתפריט של ההזמנה ולפעמים הם לא מבקשים להחזיר.טוב אולי יש עוד דברים שעכשיו לא עולים לי לראש
אם יש למשהו מה להוסיף\ להעיר\להאיר\ לחדד או כל דבר אחר אני ישמח לתגובותואדרבה כתבתי את המדריך הזה גם כדי להחכים
קניה מועילה ובטוחה :+1תוספות
כל פעם שיוסיפו משהו שצריך להוסיף אני יוסיף כאן
לייתר ביטחון עדיף לקנות דרך פייפל כמו שאמרו @א-מ ו @DANIEL-4 -
א אביעד התייחס לנושא זה
-
@מרכז כתב במדריך | מדריך קנייה חכמה בטמו- הוזלת מחירים:
@אביעד
ראשית תודה על המדריךכדי לקבל החזר כל אחד בשיטות שלו צריך לשקר או שיש דרכים מספיק כשרות?
ודאי שיש דרכים כשרות
כתבתי את זה כי בסופו של דבר אנחנו לא חייבים להיות מרוצים ממוצר שקנינו וחשוב לדעת שיש דרך לקבל החזר כספי