הטמעת גופנים בהודעת אימייל
-
שלום רב!
אני שולח הודעות אימייל לרשימות תפוצה, ואני רוצה שההודעה תופיע בסוג גופן מסוים,
עד עכשיו הייתי כותב במסמך word בגופן שמותקן לי במחשב, ומעתיק לאימייל, והיה נדמה לי שגם סוג הגופן מועתק, אך לאחר תקופה, כשנכנסתי להודעה ממחשב אחר, הופתעתי לגלות סוג גופן אחר לגמרי,
מה שאומר, כנראה, שרק אם הגופן מותקן במחשב, הדפדפן מראה לי את סוג הגופן הזה.
השאלה היא, מה הפתרון לזה? אם יש אפשרות להטמיע סוג גופן בהודעה?
[אני יכול לעשות תמונה ולהעתיק הכל כתמונה, אבל אני מעדיף שההודעה תהיה טקסט, כי היא מתקבלת גם במחשבים וגם בפלאפונים, ורק טקסט מותאם אוטומטית לסוג המכשיר].
תודה רבה! -
@כלומר אמר בהטמעת גופנים בהודעת אימייל:
שלום רב!
אני שולח הודעות אימייל לרשימות תפוצה, ואני רוצה שההודעה תופיע בסוג גופן מסוים,
עד עכשיו הייתי כותב במסמך word בגופן שמותקן לי במחשב, ומעתיק לאימייל, והיה נדמה לי שגם סוג הגופן מועתק, אך לאחר תקופה, כשנכנסתי להודעה ממחשב אחר, הופתעתי לגלות סוג גופן אחר לגמרי,
מה שאומר, כנראה, שרק אם הגופן מותקן במחשב, הדפדפן מראה לי את סוג הגופן הזה.
השאלה היא, מה הפתרון לזה? אם יש אפשרות להטמיע סוג גופן בהודעה?
[אני יכול לעשות תמונה ולהעתיק הכל כתמונה, אבל אני מעדיף שההודעה תהיה טקסט, כי היא מתקבלת גם במחשבים וגם בפלאפונים, ורק טקסט מותאם אוטומטית לסוג המכשיר].
תודה רבה!תנסה לשלוח את השאלה לצוות גוגל אני מאמין שיש אופציה [ואם לא אז אולי יעשו..] הוסיף גופנים כמו תוספים לכרום אולי @chv יעשה לנו משהו..
בהצלחה -
@יאיר-מן אמר בהטמעת גופנים בהודעת אימייל:
@כלומר https://support.google.com/mail/thread/28350971?hl=en
תודה רבה!
התרגום האוטמטי שם לא מי יודע מה... אבל ממה שהצלחתי להבין נתנו לו את אותו הפתרון שכתבתי, להדביק את סוג הגופן. הבעיה עדיין נשארת איך זה מופיע אצל מי שאין לו את הגופן?
אני טועה? -
@כלומר אמר בהטמעת גופנים בהודעת אימייל:
@MERS אמר
תנסה לשלוח את השאלה לצוות גוגל
איך שולחים?
אני מאמין שיש אופציה [ואם לא אז אולי יעשו..]
עד כדי כך הם מתמסרים לכל בקשה?
זה לא אמרתי אני יותר בונה ע"ז שיש כזו אופציה הדבר השני שכתבתי זה אולי בגדר חלום רחוק- או שאם הרבה יבקשו אז זה כן יעשה משהו
ואין לי את הכתובת אבל זה משהו מפורסם כמדומני אני לא זוכר איפה אני מאמין שיש כאן כאלו שיודעים או שתיעשה חיפוש או משהו
בהצלחה