בעיה | המצלמה אומרת שהכרטיס "ננעל"
-
@יש-שדה כתב בבעיה | המצלמה אומרת שהכרטיס "ננעל":
שלום וברכה
כתוב לי במצלמה שהכרטיס ננעל.
יש לכם מושג מה לעשות? לפנות מיד לשחזור עם התוכנות שיש כאן באתר, או לעשות משהו אחר?
תודה מראשכשאתה מכניס למחשב הוא עובד תקין?
תנסה להעתיק אליו קובץ במחשב
הקובץ עובר? -
@יש-שדה
https://www.prog.co.il/posts/13809990
ציטוט:
ראשית יש לגבות את החומר [כי אם פגעתם בצ'יפ של המצלמה או באחד המוליכים החשמליים הכרטיס עלול להינזק מאוד].
נכון הצ'ופצ'יק הזה של הנעילה בצד הכרטיס? איך הוא עובד? חשבתם שזה מזיז שבב אלקטרוני פנימי בכרטיס? אז זהו שלא. סך הכל בחריץ שבמצלמה יש פיסת מתכת קטנה שבולטת לחלל החריץ, וכאשר אתם שמים את הצ'ופצ'יק שבכרטיס במצב נעילה הוא מתמקם במקום שדוחק את הפיסה הזו הצידה למקום שיוצר חיבור חשמלי במצלמה המורה לה שלא לצלם ולא למחוק וכו', ולכתוב בתצוגה "כרטיס הזיכרון נעול". מה שאומר בעצם שבכלל לא הכרטיס נעול אלא המצלמה. הבנו? יפה. עכשיו, מה קורה אם מכניסים את הכרטיס הפוך פעם פעמיים ושלוש? הפיסה מתרגלת להישאר דחוקה שם בפנים, והמצלמה ננעלת לעד. טוב. לא לעד. הפתרון הוא, כמה פשוט, לקחת חוט ברזל קטן וחזק [אני לקחתי מהסוגר של הלחם], לכופף לו את הקצה, להשחיל לחריץ של הכרטיס שבמצלמה [היעזרו קודם בפנס להתמצא ולזהות את הפיסה ההיא], ולמשוך את הפיסה [בחזקה!] לתוך חלל החריץ, זהו. המצלמה פתוחה והכל בא על מקומו בשלום!!!
-
אז משהו קרה לכרטיס עצמו לאחר הצילומים.
לנסות לשחזר לבד?
עם איזו תוכנה?כרטיס אחר כן עובד טוב במצלמה?
אם כן לא צריך תוכנת שיחזור אלא פשוט להעתיק את הקבצים למחשב ולזרוק את הכרטיס לפח הקרוב (לא לבלוע!). -
לפנות מיד לשחזור
לנסות לשחזר לבד?
אם אפשר להסביר לבור כמוני
אתה מתחיל וממשיך ומדבר כל הזמן על שחזור
ממתי כרטיס נעול צריך שחזור? -
@משחזר-מידע בתחילה שאלתי האם המצב הוא באמת "נעול" או שזה כבר טעון שחזור.
לאחר כמה ימים הוצאתי את הכרטיס מהמתאם לקורא כרטיסים, ואז המחשב בכלל לא זיהה אותו, אני מתחיל לנחש שהבעיה היא לא רק נעילה.
אז התחלתי לברר פתרונות. -
@ייייי כתב בבעיה | המצלמה אומרת שהכרטיס "ננעל":
תנסה שם להפוך ניתן לקריאה
אם לא הצליח
יש סיכוי טוב שהכרטיס הלך ...
לפחות תעתיק את הנתונים ממנו למחשב .זה כן אפשר .אפשר הסבר מה התוכנה הזו?
האם ניתן גם לשחזר דרכה?
האם אפשר להעתיק נתונים?הכרטיס לא מעניין אותי בכלל התמונות כן
-
ואז המחשב בכלל לא זיהה אותו,
אם המחשב לא מזהה אותו בכלל אתה יכול לצרף את כל תוכנות השחזור בעולם ולאחד אותם לאחד ולא יעזור כלום
-
@משחזר-מידע הוא מזהה אותו ומבקש לאתחל
-
@משחזר-מידע הוא מזהה אותו ומבקש לאתחל
אני משחזר בתשלום סמלי
אפשר לפנות אלי במייל egozkokus1 בג'ימייל