בקשת מידע | הפעלה ראשונית של אפליקציה ללא אינטרנט
-
אחד הבעיות שאני נתקל בהם מתוך שיש לי טלפון אנדרואיד ללא אינטרנט כלל, היא שישנם אפליקציות שלמרות שהם עובדים מצוין ללא אינטרנט, על מנת להיכנס אליהם צריך להכניס מייל, ולכן צריך גישה לאינטרנט בפעם הראשונה.
עד היום, בכל פעם הייתי מעייף עצמי בחיפוש אחר מישהו שיש לו סים עם אינטרנט, ומפעיל איתו את האפליקציה וממשיך להשתמש כרגיל.
הבעיות הם, א. לא תמיד אני מוצא. ב. לא תמיד זה עובד. ג. למרות שהטלפון קולט אינטרנט דרך סים, כאשר המוכר בחנות חסם לי את כל האופציות לקליטה אלחוטית בכל דרך כולל באפליקציות חיצוניות, הוא גם מחק לי משום מה את שירותי הגוגל, כך שאפליקציה שיושבת על שירותי גוגל גם לא תופעל פעם ראשונה עם סים.
על כן אשמח לדעת האם ידוע למישהו על קיומם של הפתרונות הבאים- זה נשמע קצת דמיוני, אבל מתאים לחברי הפורום. אולי מישהו ממכם ייצר אפליקציה או משהו כזה שמרמה אפליקציות שהם אומתו עם המייל?
- מישהו יודע אם ניתן לפרוץ את האפליקציה באיזו שהיא דרך שאני לא צריך להיות מתכנת בשבילה, ויפתור את העניין הנ''ל?
- אם מישהו פה יודע איך לפרוץ את הבעיה הזו באפליקציות, אני ישמח אם יוכל לעשות זאת עבור כמה אפליקציות שיש בהם שימוש לציבור רחב של משתמשים
-
@היפר כתב בבקשת מידע | הפעלה ראשונית של אפליקציה ללא אינטרנט:
מישהו יודע אם ניתן לפרוץ את האפליקציה באיזו שהיא דרך שאני לא צריך להיות מתכנת בשבילה, ויפתור את העניין הנ''ל?
יש בלאקי פאט׳שר אופציה שמאפשרת לך לעבוד על האפליקציה שנרשמת לגוגל פליי וכד׳
צריך להתעסק עם זה המון כדי לדעת מה כל פונקציה ולצערי אין לי זמן.. -
אתה יודע איך אני עורך את ההתאמה לסוג האנדרואיד בלאקי?
כתוב במתגים אמולציית חיוב של גוגל. אין לי מושג מה זה ואיך אני ממשיך0
לפני 5 שעות
אתה מדבר על לשנות SDK או על לפרוץ את גוגל פליי או על לפרוץ אפליקצייה ?
-
איך לעקוף גוגל פלי,
לעקוף (בהנחה שאתה מדבר על לפרוץ את גוגל פליי ולא לפרוץ את האפליקציה) תפתח את המתגים למטה ותראה אם כתוב לך משהו כמו זיוף גוגל פליי
ולשנות גירסא זה נמצא בכלים אם אני לא טועה