בקשת מידע | נגן z80 אנדרואיד 10 - איך אפשר להוריד סמל wifi מהוילון
-
@מגנוס-קרלסן כתב בבקשת מידע | נגן z80 אנדרואיד 10 - איך אפשר להוריד סמל wifi מהוילון:
@שלום-שלמה כתב בבקשת מידע | נגן z80 אנדרואיד 10 - איך אפשר להוריד סמל wifi מהוילון:
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | נגן z80 אנדרואיד 10 - איך אפשר להוריד סמל wifi מהוילון:
@שלום-שלמה תלחץ על הסמל של העט שנמצא בווילון ואז תגרור את הסמל של הוויפי ללמטה
אין שם סמל של עיפרון
וניסיתי ללחוץ ארוך וכד'
אין לך אפשרות לגלול עוד קצת
לא
-
@שלום-שלמה מעניין בדרך כלל יש סימון של עט אז אם אין אז אני לא יודע מה להגיד לך אולי אתה יכול להתקין אפליקציה של וילון (קיים כזה דבר שזה כאילו עושה וילון של אנדרואיד יותר גבוה) ושם לעשות שיהיה בלי הסימון של הוויפיי
-
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | נגן z80 אנדרואיד 10 - איך אפשר להוריד סמל wifi מהוילון:
@שלום-שלמה מעניין בדרך כלל יש סימון של עט אז אם אין אז אני לא יודע מה להגיד לך אולי אתה יכול להתקין אפליקציה של וילון (קיים כזה דבר שזה כאילו עושה וילון של אנדרואיד יותר גבוה) ושם לעשות שיהיה בלי הסימון של הוויפיי
אפשר קישור?
וזה לא דורש רוט? -
@שלום-שלמה הנה זה
power-shade-notification-bar-changer-and-manager-18-4-4-1.zip
תשחק עם ההגדרות יש שם מלא אופציות -
@שלום-שלמה הנה זה
power-shade-notification-bar-changer-and-manager-18-4-4-1.zip
תשחק עם ההגדרות יש שם מלא אופציותתודה.
נסיתי והבעיה בזה שאני לא מצליח לגרום לו שלא יראו התראות כשהמסך נעול. (בהגדרות של הנגן הגדרתי בלי התראות כשהמסך נעול ובוילון הרגיל באמת לא רואים.)
וגם כשמכבים לגמרי ומדליקים לוקח לו זמן לקלוט את הוילון הזה ובהתחלה הוא על הרגיל
יש אולי עוד אפליקציות כאלו? -
יש אפליקציה שעושה סרגל למלה יותר גדול (עובד בZ80 מניסיון ) ששמה אפשר להוריד את הווי פיי אם אתה רוצה את האפליקציה אני יכול לעלות
-
@שלמה-ברייר למה לא אני רוצה לראות אותה (אבל בזיפ)
-
@שלמה-ברייר כתב בבקשת מידע | נגן z80 אנדרואיד 10 - איך אפשר להוריד סמל wifi מהוילון:
יש אפליקציה שעושה סרגל למלה יותר גדול (עובד בZ80 מניסיון ) ששמה אפשר להוריד את הווי פיי אם אתה רוצה את האפליקציה אני יכול לעלות
תעלה אני אשמח
תודה -
@חנון-גאון כתב בבקשת מידע | נגן z80 אנדרואיד 10 - איך אפשר להוריד סמל wifi מהוילון:
תלחץ ארוך על הסמל של ההגדרות הוא אמור להסתובב ואל תרפה ואז אחרי 10 שניות שהוא מסתובב אמור לתת לך אפשרות בהגדרות להחליט מה יופיע בוילון - ככה זה עבד אצלי בנגן Q4
אצלי זה לא עובד זה כנראה תלוי בסוג הנגן