בקשת מידע | כמה בעיות ב VBA
-
-
@יהודי-זה-הכי
שגיאה כלשהיא באחד מנוסחאות הvba לכאו' -
@יהודי-זה-הכי כתב בבקשת מידע | קופצת לי שגיאה:
זה נוסחה שנבדקה ע"י GPT בכבודו ובעצמו
ולכן?
זה ממש לא ראיה לתקינותהאיזה אקסל מותקן לך?
-
@kasnik כתב בבקשת מידע | קופצת לי שגיאה:
@יהודי-זה-הכי
שגיאה כלשהיא באחד מנוסחאות הvba לכאו'זה הנוסחא
' מאקרו ארוע שפועל עם פתיחת האקסל Sub auto_open() ' במקרה של שגיאה לך ל - err On Error GoTo err ' הסתר פעולות עד לסיום המאקרו Application.ScreenUpdating = False ' הגדר סיסמת מנהל Set password = Range("סיסמת_מנהל") sta: ' a = את שם המוכר שיוזן להודעה a = InputBox("שלום לך מוכר יקר! איך קוראים לך?", "!שם מוכר") 'b = שיתריע כשלא הוזן שם מוכר If a = "" Then b = MsgBox("שים לב, לא הוזן שם מוכר! האם להמשיך?", vbYesNo) End If If b = vbNo Then GoTo sta End If If b = vbYes Then GoTo mir End If ' עדכן את שם המוכר Sheets("נתונים").Range("מוכר") = a ' לולאה שמסתירה את כל הגיליונות חוץ ממכירה For Each sht In ActiveWorkbook.Worksheets If sht.name = "מכירה" Then sht.Visible = True Else sht.Visible = False End If Next sht ' נעל את גיליון מכירה Sheets("מכירה").Protect DrawingObjects:=True, Contents:=True, _ Scenarios:=True, password:=password a = MsgBox("שלום לך " & a & "! אנחנו מאחלים לך בהצלחה בעבודתך ומודים לך על תרומתך למען הציבור!", _ vbMsgBoxRight + vbMsgBoxRtlReading, "למוכר היקר!") ' צא מהמאקרו Exit Sub err: ' תן הודעה על השגיאה MsgBox Error$ ' המשך מאחרי השורה הבעיתית Resume Next Exit Sub mir: a = MsgBox("שים לב בוצעה כניסה ללא מוכר!") If a = vbNo Then GoTo sta End If If a = vbYes Then Exit Sub End If End Sub Sub auto_close() End Sub
-
-
יש לי שגיאה נוספת
Sub שם_מוכר() Dim na As Range Set na = Sheets("נתונים").Range("מוכר") a = InputBox("!!!הזן את שם המוכר החדש", "מוכר", na) If a <> "" Then na.Value = a End If End Sub
מחזיר שגיאה על השורה השלישית
מה יכול להיות הבעיה?
@kasnik -
@יהודי-זה-הכי כתב בבקשת מידע | כמה בעיות ב VBA:
יש לי שגיאה נוספת
Sub שם_מוכר() Dim na As Range Set na = Sheets("נתונים").Range("מוכר") a = InputBox("!!!הזן את שם המוכר החדש", "מוכר", na) If a <> "" Then na.Value = a End If End Sub
מחזיר שגיאה על השורה השלישית
מה יכול להיות הבעיה?
@kasnikהסתדרתי
ההפניה משום מה לא עבדה לפי הכינוי של התא אז הפניתי ישירות לכתובת של התא -
@יהודי-זה-הכי GPT יש לו הרבה שגיות בVBA
-
@יהודי-זה-הכי כתב בבקשת מידע | כמה בעיות ב VBA:
זה נוסחה שנבדקה ע"י GPT בכבודו ובעצמו
הקוד נבנה ע"י GPT?
אם כן לא בטוח שזה יעבוד יש לו הרבה בעיות בVBA
מה הקוד עמור ליהיות אולי אם תיתן קצת יותר פרטים זה יכול לעזור
אולי בערב אני ינסה