בעיה | שאלה על התקנת WINDWOS10 בלי אנטרנט, במחשב של משרד החינוך
-
@menajemmendel אם הבעיה באמת בגלל תעודת האבטחה לכאו' יעזור להתקין ע"י שורת הפקודה כפי שמופיע כאן (להורדת קובץ BAT שיבצע זאת לפי הרשום שם לחץ כאן)
נ.ב. שניה אחרי שכתבתי את זה ראיתי אפשרות יותר טובה שהובאה כאן לרשום בשורת הפקודה:
start msedge
וייפתח הדפדפן של מייקרוסופט אדג' ואפשר להתקין את התעודה רגיל מ1.2.3.4
-
@ע-ה-דכו-ע תודה אכן עבד והביא אותי למסך הבא, שמבקש ממני להכניס את חשבון הMICROSOFT חשבון עבודה או בית ספר, ואני לא רואה שום אופציה לעבור את זה
אולי זה בגלל שהתקנתי WINDOW EDUCATION? -
@menajemmendel כתב בבעיה | שאלה על התקנת WINDWOS10 בלי אנטרנט, במחשב של משרד החינוך:
@ע-ה-דכו-ע תודה אכן עבד והביא אותי למסך הבא, שמבקש ממני להכניס את חשבון הMICROSOFT חשבון עבודה או בית ספר, ואני לא רואה שום אופציה לעבור את זה
אולי זה בגלל שהתקנתי WINDOW EDUCATION?309a1acd-254b-488b-a193-5266df42755e-rufus-4.5.exe
מצו"ב רופוס ישן שם הפונקציה קיימת -
@menajemmendel
תודה לכל מי שניסה לעזור, כנראה זה באמת לא היה קושר למחשב של משרד החינוך, פשוט ניסיתי להתקין WINDOWS 10PRO והכל הסתדר, הופיעה לי כפתור ''אין לי אינטרנט'' וכו',
כנראה זה הנושא של WINDOWS EDUCATIONAL, שמיועד רק לחשבונות בית ספר -
M menajemmendel סימן נושא זה כנפתר
-
@menajemmendel האפשרות הזו אפורה אצלך? כי זה לכאו' אמור לאפשר חשבון מקומי במקום חשבון מייקרוסופט לא? יכול להיות שבעבר זה התחלק באמת ל2 אפשרויות נפרדות (נפק"מ אם תרצה בכל זאת את הווינדוס חינוך)
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | שאלה על התקנת WINDWOS10 בלי אנטרנט, במחשב של משרד החינוך:
@menajemmendel האפשרות הזו אפורה אצלך? כי זה לכאו' אמור לאפשר חשבון מקומי במקום חשבון מייקרוסופט לא? יכול להיות שבעבר זה התחלק באמת ל2 אפשרויות נפרדות (נפק"מ אם תרצה בכל זאת את הווינדוס חינוך)
אאלט זה רק יעשה במחשב אחרי ההתקנה משתמש עם אותו שם משתמש שיש במחשב שבו אתה מכין את הצריבה
-
@לעכשיו כתב בבעיה | שאלה על התקנת WINDWOS10 בלי אנטרנט, במחשב של משרד החינוך:
אאלט זה רק יעשה במחשב אחרי ההתקנה משתמש עם אותו שם משתמש שיש במחשב שבו אתה מכין את הצריבה
זה יעשה עוד חשבון מנהל חוץ מהחשבון מייקרוסופט? כי בעקרון המחשב עובד או על זה או על זה
עם אותו שם משתמש שיש במחשב שבו אתה מכין את הצריבה
לכאו' השם משתמש שמזינים בתיבת טקסט ליד
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | שאלה על התקנת WINDWOS10 בלי אנטרנט, במחשב של משרד החינוך:
זה יעשה עוד חשבון מנהל חוץ מהחשבון מייקרוסופט? כי בעקרון המחשב עובד או על זה או על זה
לכאורה בלי חשבון מייקרוסופט, אני לא חותם על זה
עם אותו שם משתמש שיש במחשב שבו אתה מכין את הצריבה
לכאו' השם משתמש שמזינים בתיבת טקסט ליד
במחשבה שניה כנראה שאתה צודק