בירור | מחשב זה שווה משהו?
-
@חדד כתב בבירור | מחשב זה שווה משהו?:
הם מפרסמים את המחשב הזה במחיר זול מאד השאלה אם הוא שטה משהו ואם זה לא מהדברים שנתקעים במכס?
עוד שאלה איך אני שולח קישור שבו מסומן כבר הפרטים שרציתי, למשל פה ה-2TB?
נראה שזה רק מגן ולא מכשיר - כתוב במפרט [הם כותבים את זה מפורש כדי שלא תוכל להזדכו אח"כ בתואנה שקיבלת מוצר אחר..].
-
@דוד-משה-1 כתב בבירור | מחשב זה שווה משהו?:
@חדד אם יש לך 150 שקל מיותרים אתה יכול להעביר אותם לחשבון שלי אני ישמח חבל סתם לזרוק כסף לסיני
אין ולא יהיה כאלה מחירים בפער כל כך גדול שתקבל משהו ששוו חצי ממה שאתה משלם עליורק המעבד עולה פי כמה וכמה
-
@Yanky ציטוט מחוקי הפורום:
מטרת הפורום היא לתת תשובה מדויקת ומקצועית לשואל על-פי המידע והניסיון האישי של המשתמשים העונים, ולכן אין להגיב לשואל במענה ממנוע בינה מלאכותית כמו "צ'אט GPT" וכד', השואל יכול לעשות זאת בעצמו ולא לשם כך הוא פתח את הנושא.
-
@Yanky כתב בבירור | מחשב זה שווה משהו?:
ובכן, זה מידיעה אישית
השימוש בבינה נועד לקצר בכתיבה עבורי
ולסבר את "אוזן הקורא"בסדר, אבל תכל'ס הבאת משהו מבינה מלאכותית. ומבחוץ א"א לדעת שידעת את זה קודם.
הרבה דברים שהבינה המלאכותית אומרת ידעתי קודם, האם זה מותר? לא יודע.
בכל מקרה, אני לא הולך להתווכח על כך, בעיקרון בכלל אמורים לפנות לצוות פיקוח. סיימתי כאן. -
@בנימינה כתב בבירור | מחשב זה שווה משהו?:
@Yanky כתב בבירור | מחשב זה שווה משהו?:
ובכן, זה מידיעה אישית
השימוש בבינה נועד לקצר בכתיבה עבורי
ולסבר את "אוזן הקורא"בסדר, אבל תכל'ס הבאת משהו מבינה מלאכותית. ומבחוץ א"א לדעת שידעת את זה קודם.
הרבה דברים שהבינה המלאכותית אומרת ידעתי קודם, האם זה מותר? לא יודע.
בכל מקרה, אני לא הולך להתווכח על כך, בעיקרון בכלל אמורים לפנות לצוות פיקוח. סיימתי כאן.דווקא במקרה הזה לש"ש אני מסכים עם @Yanky
יש אכן רעיון של הבעת ההבנה של AI שנוא בצורה בהחלט יפה ומותאמת יותר