הצעת ייעול | כמה פיצ'רים קטנים 💡
- 
יש לחברת waze אתר בשם וויז דיסקוס. סוג של פורום. הפורום פה נח יותר, אבל יש שם כמה מעלות שאולי יתאימו לפה. - 
סימון "נפתר" אינו מותנה ב"סמן כשאלה".  

- 
סימון "נפתר" משויך להודעה מסוימת. בפוסט הראשי ניתן לראות "נפתר בפוסט #15" 

- 
אפשר להגיב באימוג'י 

אשמח לבדיקת ההצעה 
- 
- 
@עומר 
 א. נראה לי גם כאן
 ב.כאן כשאתה מסמן על פוסט מסוים, שהוא זה שפתר אז מה שקורה הוא מוקפץ להיות הפוסט השני@kasnik כתב בהצעת ייעול | כמה פיצ'רים קטנים  : :א. נראה לי גם כאן מה גם כאן? @kasnik כתב בהצעת ייעול | כמה פיצ'רים קטנים  : :ב.כאן כשאתה מסמן על פוסט מסוים, שהוא זה שפתר אז מה שקורה הוא מוקפץ להיות הפוסט השני  
 יפה.האם שם לא נח יותר? 
- 
- 
@kasnik כתב בהצעת ייעול | כמה פיצ'רים קטנים  : :א. נראה לי גם כאן מה גם כאן? @kasnik כתב בהצעת ייעול | כמה פיצ'רים קטנים  : :ב.כאן כשאתה מסמן על פוסט מסוים, שהוא זה שפתר אז מה שקורה הוא מוקפץ להיות הפוסט השני  
 יפה.האם שם לא נח יותר? 
- 
@kasnik כתב בהצעת ייעול | כמה פיצ'רים קטנים  : :א. נראה לי גם כאן מה גם כאן? @kasnik כתב בהצעת ייעול | כמה פיצ'רים קטנים  : :ב.כאן כשאתה מסמן על פוסט מסוים, שהוא זה שפתר אז מה שקורה הוא מוקפץ להיות הפוסט השני  
 יפה.האם שם לא נח יותר? 
- 
- 
@עומר כתב בהצעת ייעול | כמה פיצ'רים קטנים  : :האם שם לא נח יותר? ממש לא 
 הרבה יותר נוח שזה נמצא ישר אחרי השאלה
- 
@עומר כתב בהצעת ייעול | כמה פיצ'רים קטנים  : :מאוד מפחיד אתה לא מפחיד 
 שאלת- עניתי@צדיק-תמים כתב בהצעת ייעול | כמה פיצ'רים קטנים  : :@kasnik זה כן צודק, טעות שלי 
- 
@שאול-208 כתב בהצעת ייעול | כמה פיצ'רים קטנים  : :לגבי אימוג'י ... אולי המנהלים יוסיפו רק לא זה. 
 סתם מוריד את הרמה.
- 
יש לחברת waze אתר בשם וויז דיסקוס. סוג של פורום. הפורום פה נח יותר, אבל יש שם כמה מעלות שאולי יתאימו לפה. - 
סימון "נפתר" אינו מותנה ב"סמן כשאלה".  

- 
סימון "נפתר" משויך להודעה מסוימת. בפוסט הראשי ניתן לראות "נפתר בפוסט #15" 

- 
אפשר להגיב באימוג'י 

אשמח לבדיקת ההצעה 
- 
- 
ע עומר התייחס לנושא זה