שאלה | האם זה ילך AI ספר
-
-
@א-מ-ד הכוונה שאתה יוצר פרוייקט זה צריך להיות רווחי למפתחים של המוצר שהם לא יפסידו ויכנסו כמובן לחובות ו2 שום לקוח לא יבוא ויסתפר עם זה אם זה יהיה יקר מדי אלה צבמחיר סביר זה משתלם
-
@yehokarpel כתב בשאלה | האם זה ילך AI ספר:
@דאבל יש לו את אופטימוס הוא לא מיועד אני חושב בכלל לספר הוא נועד לעבודות בית ולפסי יצור
-
אמא לעע זה כזה שקוף שבינה מלאכותית יצרה את הסרטון הזה וגם לא לכזה רובוט התכוונתי@דאבל
-
@דאבל כתב בשאלה | האם זה ילך AI ספר:
@דאבל יש לו את אופטימוס הוא לא מיועד אני חושב בכלל לספר הוא נועד לעבודות בית ולפסי יצור
הבעיה ששום שערה לא נופלת
-
@מתושלח-הבבלי כן, נכון.
ראיתי את זה פעם, אז זכרתי שקיים. אבל עכשיו שבדקתי שוב, זה די ברור... -
אני רוצה להשקיע על תקציב לפתח AI ספר שיודע לספר בצורה מקצועית 2 שאלות לסקר קהל 1) האם הייתם סומכים על דבר כזה שיספר כמו שצריך אחרי שזה הוכח בסרטונים שזה מראה בובות שזה מספר אותם כמו שצריך וכהלכה ו2) האם מבחינה מקצועית הייתם סומכים על זה שזה יספר יפה.
באופן כללי אני חושב מה לעשות אבל עדיף לשאול את העולם משהוא לפני שאני חושב לעשות אותו כל תגובה תועיל(:
נ"ב מבחינה הלכתית אין מה לדאוג אחריות שלנו שהרובוט יספר כהלכה ויהיה על זה השגחה.
יפה שככה מיליונר כמוך יורד לעם...
אני לא יודע אם אתה צוחק או רציני אבל פרויקט כזה זה השקעה כספית שאתה אפילו לא נראה לי בכיוון להבין כמה היא באמת -
-
@yehokarpel אתה יודע לפתח רובוט אוטונומי? אפשר לקנות את המניה שלך? אוטוטו החברה שלך שווה כמה טריליוני דולרים
-
@yehokarpel לפני כל הדיון [הנכון כשלעצמו] שהתפתח פה, גם אם אתייחס רק לשתי השאלות שאתה שואל, התשובה היא לא.