בקשת מידע | טיפים לשימוש ב base44
-
ממבט מלמעלה הוא נותן עבודה יפה.
אבל כמובן הקרדיטים שלו נגמרים נורא מהר...אשמח ממה שכבר התנסה לטיפים לחסכון ושימוש נכון בקרדטים.
לדוגמא: האם הכנסת הרבה תוכן בפורמט גורמת לחסכון או הפוך?
האם ניתן להעביר פרויקט מחשבון לחשבון ולהמשיך מאיפה שהפסקתי עם קרדיטים חדשים?
טיפ אחר?בנוסף, אני מבין ששימוש עצמו במערכת שבניתי מבזבז קרדיטים, האם ניתן להוריד את המערכת ולהקים אותה באופן עצמאי?
אשמח לכל הערה וטיפים בעניין
תודה רבה -
@צבי-מחשבים כתב בבקשת מידע | טיפים לשימוש ב base44:
ובסיום הורדתי לוקאלית את האתר אחרי הדיפלוי דרך הדפדפן ופיבלשתי באתר חינמי אחר ..
כלומר?...
-
@aiib
אני כותב לא מהתנסות עם הכלי, אבל לכאורה זה נכון.-
לכתוב בוורד ממש מפורט מה אתה רוצה שיהיה, (אפשר גם לכתוב אפיון מלא)
אחר כך תלך לGPT תכניס לו את המידע תגיד לו שיכתוב את זה מפורט ומובן (אפשר גם לבקש שיפתח את זה עוד אבל לא ממש לשנות דברים לגמרי).
חשוב מאוד לעבור על מה שהוא כתב מילה במילה כי לפעמים הוא ממציא דברים. -
תנסה לקרוא את זה כאילו כאדם חיצוני (או שתתן באמת לאדם חיצוני לקרוא) ותנסה לדמיין את זה כאילו לא ידעת על זה כלום, מנסיון בדברים אחרים זה עוזר ממש.
-
סבלנות, יגמר לך הרדיטים תמשיך מחר (אני לא יודע אם זה נכון. אולי שנגמר הקרדיטים א"א להמשיך לעולם)
-
-
@טופטופיסט כתב בבקשת מידע | טיפים לשימוש ב base44:
סבלנות, יגמר לך הרדיטים תמשיך מחר (אני לא יודע אם זה נכון. אולי שנגמר הקרדיטים א"א להמשיך לעולם)
לפי מה שהם כותבים זה 7 ביום ו25 בחודש.
אבל לא ברור לי בדיוק מה נחשב כל אחד -
@aiib כתב בבקשת מידע | טיפים לשימוש ב base44:
ממבט מלמעלה הוא נותן עבודה יפה.
אחרי המשך שימוש אני יכול לומר שההתחלה יותר מבטיחה מההמשך...
בהתחלה הוא יצר מערכת נורא יפה ומפורטת אבל כשהתחלתי לתקן את הדברים שלא באמת עבדו אז אני חוזר ושוב על הבקשות חלק הוא מטפל וחלק הוא טוען שהוא טיפל ושום דבר לא קורה... -
בעבור הורדה של הקוד אתה חייב להיות מנוי משהו של 100 דולר .
כפי איך שאני רואה עכשיו זה מצריך תוכנית של 50 דולר.
מה שכן ניתן להעתיק ידנית את כל הקוד הקיים.
אבל אני לא בטוח (לא כ"כ מבין בתכנות...) האם זה כולל קבצים של הבקאנד ושל הדאטה בייס (מעניין אם בתוכנית בתשלום כן מקבלים את המערכת המלאה כולל קבצי דאטה בייס ובקאנד...) -
@aiib יש לך אפשרות לשמור אתר אינטרנט אבל אחרי שהקוד כבר לא קריא וקשה מאוד עד בלתי אפשרי להבין מה קורה שם .
אם זה מסקרן אותך זה נקרא "הנדסה לאחור של קוד " .לכאורה אין צורך בזה. יש אפשרות להעתיק את כל הקוד של הפרונט (לא בדיוק כל הקוד אבל את הקבצים שהם לא קבצי מערכת או איך שזה נקרא -לא app.js endex.js וכדו)
ניסיתי לבקש מAI לתת לי קבצים לבקאנד לפי הפרונט הזה. כרגע עדיין לא הצלחתי... -
@צבי-מחשבים יש לי מנוי שלהם 100$ האם אני יכול להוריד את כל הקוד ולעזוב אותם? יש דרך?
-
@ארי כתב בבקשת מידע | טיפים לשימוש ב base44:
@צבי-מחשבים יש לי מנוי שלהם 100$ האם אני יכול להוריד את כל הקוד ולעזוב אותם? יש דרך?
אדרבה, תבדוק בשביל כולנו....
תבחר כאן:תבחר הורדה או ייצוא לגיטהב
כמובן אחר כך תצטרך לעשות התאמות והשלמות (לדוגמא, ליצור מערכת מייל תחליפית למה שהם מציעים, ליצור דאטה בייס משלך ואת כל השינויים בקוד בשביל זה)
תעדכן אם באמת קיבלת את כל הקוד או שהם השאירו את הבקאנד אצלם...
-
@ארי כן, בהחלט , אמנם לא עשיתי את זה, חיפוש קצר בגוגל מראה שזה אפשרי בהחלט , ההתאמות כדי להתחיל לעבוד כפורייקט רגיל לא נראות ממש מורכבות .
אני לא בטוח לגבי מידניות שיתוף תוצאות מגוגל במתמחים טופ , נסה לפנות בפרטי אם תתצטרך .יש אפשרות לשתף פרויקט עם מישהו שיש לו מנוי והוא יוריד לי אותו?