מדריך | איך לעשות פרופיל שרק מי שאתם רוצים יוכל להתקשר וכל השאר יהיו על שקט | או לעשות שקוים שמצנתקים יתקשרו ללא צילצול
-
יכול להיות שיש כאן עוד שחשבו על זה, אבל אני משתמש בזה כבר הרבה מאד זמן, והצעתי את זה להרבה אנשים, ונראה לי שעדיין לא נתקלתי בכאלו שחשבו על זה, אז אני מביא את זה כאן לתועלת מי שזה ייתן לו תועלת.
אז מצוי בעיקר אצל נשואים שרוצים לפעמים לעשות את הטלפום על שקט, אבל שהאשה תוכל להתקשר, או ללכת לישון, אבל שהבייביסיטר תוכל להתקשר, וכל כיוצא בזה.
אז הנה הפיתרון, לא לכולם, אבל מועיל לרוב האנשים.
פשוט מקליטים בפלאפון הקלטה של שקט, איך עושים את זה הכי טוב? אני בל"נ יכתוב בסוף הפוסט.
עכשיו ניקח את אחד הפרופילים בפלאפון, ונגדיר שיהיה על מנגינה בלי רטט, ונגדיר את ההקלטה השקטה כמנגינה של הפרופיל.
מי שאנחנו רוצים שיוכל להיתקשר - נעשה לו מנגינה מיוחדת באנשי קשר, (לכן זה לא מועיל למי שגם ככה חצי מהאנשי קשר יש להם מנגינה מיוחדת, אבל עדיין מועיל קצת, שרק ה'מיוחדים' יכולים להתקשר)
וזהו, עכשיו מי שיש לו מנגינה מיוחדת יכול להתקשר וכל השאר על שקט.אפשר גם לעשות את ההקלטה השקטה הזו כמנגינה של קוים מסויימים שמצנתקים, וכך כשהם יצנתקו זה יהיה ללא צילצול.
תוספת למדריך, איך הכי טוב להקליט שקט:
אם נקליט סתם הקלטה של שקט, לרוב זה לא לגמרי יהיה שקט (מנסיון, נסו...) עלולים לשמוע אפילו את הלחיצה של סיום ההקלטה.
לכן זה רעיון איך לעשות את זה, תתקשרו לאיזה קו, נניח ווטסאפון, תכנסו להקלטת הודעה, עכשיו הקו מקליט ולא משמיע כלום, תעבירו את הפלאפון למצב השתקה עכשיו גם לא ישמעו את מה שאתם מדברים. עכשיו תעשו הקלטת שיחה לכמה שניות - והנה יש לנו הקלטה של שקט גמור!מקוה שהועלתי!
עריכה:
אפשר כמובן גם להתקשר למישהו ולעשות את שני הפלאפונים על השתקה, זה אולי אפילו יותר קל. -
@צבי-דורש-ציון למה שכל אחד יעבוד להקליט הנה קובץ שתיקה - שתי דקות שתיקה.mp3
-
@פבב-הראשון תודה רבה!
אבל לרוב הפלאפונים זה יותר מורכב להכניס קובץ מבחוץ (כגון אם הכרטיס זיכרון נמצא בבטריה)ואגב לא צריך כל כך הרבה זמן, מספיק גם כמה שניות, אולי אפילו הקובץ שקט של ימות המשיח (חצי שניה) מספיק, לא ניסיתי