להורדה | ✨ NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 ✨
-
@לאצי כאשר אני לוחץ על קישור בתוסף,
תמיד הוא פותח לי את השרשור ומביא אותי כמה (או עשרות) פוסטים לפני הפוסט שעליו הוא התריע.חוץ מזה, עבודה ממש מצויינת!!
@חכמון זה בדרך כלל קורה בהתראות מקובצות, כלומר שמופיע בהתראה כמה וכמה שמות כמו למשל :
חכמון, חכם_בלילה וצדיק וטוב לו 0 הגיבו ל: להורדה |
NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 
אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות. -
גרסה 2.0.0 בחנות
יש להסיר ולהתקין מחדש!!!
-
@חכמון זה בדרך כלל קורה בהתראות מקובצות, כלומר שמופיע בהתראה כמה וכמה שמות כמו למשל :
אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות.@לאצי כתב בלהורדה |
:@חכמון זה בדרך כלל קורה בהתראות מקובצות, כלומר שמופיע בהתראה כמה וכמה שמות כמו למשל :
אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות.אולי [אני לא באמת מבין מה שאני כותב כעת...] אפשר לנסות לפרק את הקיבוץ, ולשלוח את המשתמש להתראה הראשונה מכולם [נניח הוא קיבל הראה על פוסטים מס' 100, 101, 102, הוא יועבר אל 100].
-
@לאצי כתב בלהורדה |
:@חכמון זה בדרך כלל קורה בהתראות מקובצות, כלומר שמופיע בהתראה כמה וכמה שמות כמו למשל :
אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות.אולי [אני לא באמת מבין מה שאני כותב כעת...] אפשר לנסות לפרק את הקיבוץ, ולשלוח את המשתמש להתראה הראשונה מכולם [נניח הוא קיבל הראה על פוסטים מס' 100, 101, 102, הוא יועבר אל 100].
-
אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות. -
@לאצי אני עכשיו קיבלתי התראה לפוסט 695,
ועברתי לפוסט 610, ולא היה שם כלום,
אז יש כן איזשהו באג. -
אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות.@לאצי כתב בלהורדה |
:אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות.
אם אתה מצליח לשחזר את זה במדויק תדווח להם והם יתקנו את זה עבורך...
-
@חכמון אפשר צילו"מ מההתראה המקורית בפורום ואת ההתראה מהתוסף? (תוכל לסמן את ההתראה כלא נקראה ואז היא שוב תופיע בתוסף.)
-
@לאצי

אכן:
בתוסף שלך כתוב ש-26 אחרים הגיבו, לכן הוא הביא לי את הפוסט הראשון שהגיב, (הוא לא מעודכן שכבר ראיתי את זה).
ובפורום הוא מתריע רק על מי שבאמת עדיין לא ראיתי.@חכמון בדיוק זו הבעיה. הוא פשוט לא מתעדכן ומאפס את ההתראות כנדרש. הסברת את זה בשני (מילים) [תמונות]...
@צדיק-תמים כתב בלהורדה |
:אם אתה מצליח לשחזר את זה במדויק תדווח להם והם יתקנו את זה עבורך...
לשחזר את מה? את הבאג?
-
@חכמון בדיוק זו הבעיה. הוא פשוט לא מתעדכן ומאפס את ההתראות כנדרש. הסברת את זה בשני (מילים) [תמונות]...
@צדיק-תמים כתב בלהורדה |
:אם אתה מצליח לשחזר את זה במדויק תדווח להם והם יתקנו את זה עבורך...
לשחזר את מה? את הבאג?
-
@לאצי כתב בלהורדה |
:לשחזר את מה? את הבאג?
כן, לומר להם תעשו א ב ג ותראו את הבאג
@צדיק-תמים כתב בלהורדה |
:@לאצי כתב בלהורדה |
:לשחזר את מה? את הבאג?
כן, לומר להם תעשו א ב ג ותראו את הבאג
זה לא באג, ככה זה מוצג גם בדף ההתראות, זה פשוט צורה לקבץ את כל ההתראות במקום לעשות רשימות ארוכות מידי.
החלון הקופץ מקבץ בצורה אחרת כיון שהוא מקבץ רק מתוך החמישים התראות אחרונות (כמדומני).
הבעיה שלפונקציה שע"י עובד הרשימה של ההתראות בחלון הקופץ אין גישה דרך HTTP אלא רק דרך WebSocket, וזה מצריך שינוי ענק בכל הלוגיקה, וגם לא בטוח מתאפשר ע"י המדיניות אבטחה לגשת לזה לא מהדומיין של הפורום.