להורדה | ✨ NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 ✨
- 
שמתי לב כי הוא לא מצליח לטעון התראות מפורום נטפרי ופורום ימות המשיח. שתיהם נראים מבוססים על אותה פלטפורמה. יש למישהו מושג איזו פלטפורמה זו? 
- 
שמתי לב כי הוא לא מצליח לטעון התראות מפורום נטפרי ופורום ימות המשיח. שתיהם נראים מבוססים על אותה פלטפורמה. יש למישהו מושג איזו פלטפורמה זו? 
- 
דבר ראשון - תודה! 
 הערות:
 הצבעים עזים מדי.
 משהו לא מתעדכן טוב... היו לי 2 התראות ב'ימות', נכנסתי, כעת אין כלום - אך בותסף מוצג 1.
 גם השאר לא בדיוק מתעדכן, לא ברור לי עדיין מה השגיאה.@י-פל @לאצי 
 מה שקצת מעצבן, זה שהוא 'גונב' את ההתראות מהפורמים.
 כלומר, הפעמון הפנימי של הפורומים לא מסמן את מספר ההודעות החדשות - כביכול כבר ביקרתי בו.
- 
@י-פל @לאצי 
 כלומר, הפעמון הפנימי של הפורומים לא מסמן את מספר ההודעות החדשות - כביכול כבר ביקרתי בו.@צדיק-וטוב-לו-0 
 כמדומה שלי זה מציג התראות!
- 
@צדיק-וטוב-לו-0 
 כמדומה שלי זה מציג התראות!@י-פל אולי כי לדבריך - הוא לא מצליח לקרוא אותם נכון... 
 בכל מקרה, גם אני בלחיצה על הפעמון (של הפורום, לא של התוסף) הוא מראה את ההתראות.
 אבל לפני הלחיצה, הוא לא מראה סימן שהוא 'מכיל' התראות חדשות.
- 
@י-פל אולי כי לדבריך - הוא לא מצליח לקרוא אותם נכון... 
 בכל מקרה, גם אני בלחיצה על הפעמון (של הפורום, לא של התוסף) הוא מראה את ההתראות.
 אבל לפני הלחיצה, הוא לא מראה סימן שהוא 'מכיל' התראות חדשות.@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | Noti - תוסף להתראות חכמות בזמן אמת מכל סוגי הפורומים: אבל לפני הלחיצה, הוא לא מראה סימן שהוא 'מכיל' התראות חדשות. לי הוא מראה. 
 לא אמרתי שהוא לא קורא אותם נכון. אמרתי שהוא מעדכן אותם נכון.
- 
@י-פל @לאצי 
 כלומר, הפעמון הפנימי של הפורומים לא מסמן את מספר ההודעות החדשות - כביכול כבר ביקרתי בו.@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | Noti - תוסף להתראות חכמות בזמן אמת מכל סוגי הפורומים: מה שקצת מעצבן, זה שהוא 'גונב' את ההתראות מהפורמים. 
 כלומר, הפעמון הפנימי של הפורומים לא מסמן את מספר ההודעות החדשות - כביכול כבר ביקרתי בו.אני בינתיים לא נתקלתי בדבר הזה. 
 באיזה פורומים זה קרה לך?
- 
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | Noti - תוסף להתראות חכמות בזמן אמת מכל סוגי הפורומים: מה שקצת מעצבן, זה שהוא 'גונב' את ההתראות מהפורמים. 
 כלומר, הפעמון הפנימי של הפורומים לא מסמן את מספר ההודעות החדשות - כביכול כבר ביקרתי בו.אני בינתיים לא נתקלתי בדבר הזה. 
 באיזה פורומים זה קרה לך?@לאצי פרוג, פורום לתורה. 
- 
@לאצי פרוג, פורום לתורה. @צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | Noti - תוסף להתראות חכמות בזמן אמת מכל סוגי הפורומים: @לאצי פרוג, פורום לתורה. אה... 
 אני דיברתי על מתמחים.
- 
 י יאיר דניאל התייחס לנושא זה י יאיר דניאל התייחס לנושא זה
- 
 Y yosi44 התייחס לנושא זה Y yosi44 התייחס לנושא זה
- 
כ כהן צדק התייחס לנושא זה
- 
גרסה 2.0.0 בחנותיש להסיר ולהתקין מחדש!!!
- 
גרסה 2.0.0 בחנותיש להסיר ולהתקין מחדש!!!@לאצי כתב בלהורדה |  NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 : :יש להסיר ולהתקין מחדש!!! למה? 
 החנות מעדכנת.
- 
@לאצי כתב בלהורדה |  NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 : :יש להסיר ולהתקין מחדש!!! למה? 
 החנות מעדכנת.@צדיק-וטוב-לו-0 לי זה עשה בעיות עם אייקוני הפורומים וייתכן שיש עוד בעיות שלא שמתי לב אליהן. פשוט לא בניתי את גרסה 2.0 על הקוד של 1.0 אלא פשוט בניתי אותו מאפס מחדש בלי קשר לקוד של 1.0 
- 
- 
בהשראת התוסף הנפלא של @אביי ובשילוב התוסף המשלים של @א-ל-0 
 בניתי (כלומר AI) תוסף מנצח המשלב את כל המעלות מכולם יחד.
 הכירו את NotiForum - תוסף למעקב אחר התראות מכל סוגי הפורומים - הן מבוססי NodeBB (כדוגמת מתמחים, רכבים זל"ז ועוד) והן XenForo (כדוגמת פרוג מורשת מרן ועוד).להורדה מהחנות 
 אתר הבית
 גרסה 1.0:תכונות מרכזיות 
 התראות מיידיות על תוכן חדש בפורומים
 תמיכה בפורומים מבוססי NodeBB ו-XenForo
 אנימציה ייחודית באייקון הדפדפן עם כל התראה
 אפשרות להפעלת צליל התראה
 הוספה עצמאית של פורומים נוספים
 שליטה בתדירות הבדיקות האוטומטית
 ממשק בעברית, קל לשימוש
 אפשרות השתקה זמנית להתראות
 צריכת משאבים נמוכהפורומים נתמכים 
 מתמחים טופ
 תחומים
 פורום נטפרי
 רכבים זה לזה
 פרוג
 פורום לתורה
 ועוד רבים!יתרונות 
 עדכונים אוטומטיים גם בהפעלת הדפדפן
 התראות חכמות עם תצוגה ויזואלית ברורה
 פרטיות מלאה: לא נדרשת הרשמה, התוסף פועל מקומיתשימוש קל 
 התקן את Noti
 הגדר את ההעדפות שלך
 קבל התראות חדשות בזמן אמת
 התוסף המושלם לחובבי פורומים שרוצים להישאר מעודכנים תמיד!גרסה 2.0.0מה חדש ב-NotiForum 2.0? רשימת העדכונים המלאהאז קודם כל, השם חדש... שינוי השם מ-Noti ל-NotiForum. 
 וכעת לרשימה המלאה: תכונות ליבה חדשות ומשמעותיות תכונות ליבה חדשות ומשמעותיות- זיהוי פורומים אוטומטי: בעת הוספת פורום חדש, התוסף מזהה כעת באופן חכם את סוג הפלטפורמה (NodeBB/XenForo) וחוסך את הצורך בניחוש.
- תצוגת סרגל צד (Side Panel): בנוסף לחלון הקופץ, ניתן כעת להציג את התוסף בסרגל הצד של הדפדפן לגישה קבועה ונוחה.
- מערכת צלילים מתקדמת:
- הקצאת צליל לכל פורום: ניתן להגדיר צליל התראה ייחודי לכל פורום בנפרד.
- העלאת צלילים מותאמים אישית: ניתן להעלות קבצי שמע (mp3, wav וכו') מהמחשב האישי ולהשתמש בהם כצלילי התראה.
- מאגר צלילים מורחב: נוסף מאגר גדול של צלילים מובנים לבחירה.
- שליטה על עוצמת השמע: נוסף סליידר ווסת ווליום לשליטה מדויקת על עוצמת הצלילים.

- תמיכה מלאה ב-XenForo: בנוסף להתראות (Alerts), התוסף שולף ומציג כעת גם הודעות פרטיות (Conversations) שלא נקראו.
  התאמה אישית, עיצוב ומראה התאמה אישית, עיצוב ומראה- מערכת ערכות נושא (Themes): נוספה האפשרות לבחור מבין מספר ערכות נושא מובנות, כולל עיצובים בהשראת פורומים מוכרים.
- תמיכה מלאה במצב כהה: נוספה שליטה מלאה על התצוגה - מצב בהיר, מצב כהה, או מצב אוטומטי המסתנכרן עם מערכת ההפעלה.
- העלאת אייקונים מותאמים אישית: בעת הוספת פורום חדש, ניתן להעלות קובץ תמונה שישמש כאייקון שלו בתפריט.
- התאמת תפריט הצד: ניתן לבחור כיצד יופיעו הפורומים בתפריט – אייקונים ושמות, אייקונים בלבד, או שמות בלבד.
- סידור פורומים בגרירה ושחרור (Drag & Drop): ניתן לשנות בקלות את סדר הופעת הפורומים בדף ההגדרות על ידי גרירתם.
  ממשק וחווית משתמש (UI/UX) ממשק וחווית משתמש (UI/UX)- עיצוב מודרני ונקי: כל ממשקי התוסף (חלון קופץ ודף הגדרות) עוצבו מחדש לחלוטין למראה עדכני, נקי ואינטואיטיבי יותר.
- דף הגדרות משוכלל: דף ההגדרות חולק לקטגוריות ברורות (ניהול פורומים, התראות, מראה, אודות) לניווט קל ונוח.
- חווית "סימון כנקרא" משופרת: לחיצה על התראה מסירה אותה מהרשימה באופן מיידי (תגובה אופטימית), מה שמעניק תחושה מהירה וזורמת.
- חיווי על סטטוס חיבור: נוסף מחוון ויזואלי (נקודה ירוקה/אדומה) המראה את מצב החיבור לכל פורום בזמן אמת.
- תצוגת זמן יחסית ('לפני 5 דקות'): זמני ההתראות מוצגים כעת בפורמט קריא וידידותי יותר (למשל, "אתמול", "לפני שעה").
- מצבי טעינה ו'אין התראות' ברורים יותר: נוספו אנימציות טעינה והודעות ברורות כאשר אין התראות חדשות או כשהחיבור נכשל.
  ️ שיפורים "מתחת למכסה המנוע" (ביצועים ויציבות) ️ שיפורים "מתחת למכסה המנוע" (ביצועים ויציבות)- ארכיטקטורת קוד חדשה ויציבה: הקוד נכתב מחדש במבנה מודולרי, מה שתורם ליציבות גבוהה יותר, פחות באגים ומהירות תגובה משופרת.
- בדיקת התראות מהירה יותר: התוסף בודק כעת מספר פורומים במקביל, מה שמקצר משמעותית את זמן ההמתנה לעדכונים.
- זיהוי התראות חכם מבוסס ID: מנגנון זיהוי ההתראות שוכתב מחדש. במקום להשוות רק את כמות ההתראות, התוסף מזהה כעת כל התראה לפי ה-ID הייחודי שלה. זה מבטיח דיוק מוחלט ומונע התראות שווא.
- ניתוח תוכן (Parsing) אמין ומדויק יותר: המנוע שמנתח את תוכן ההתראות מפורומי XenForo שופר משמעותית. הוא כעת מחלץ קישורים מדויקים יותר, תאריכים, ואף מזהה את הקישור הישיר לסימון ההתראה כנקראה.
- סנכרון מצב אמין: ניהול המידע הפנימי של התוסף שופר כדי להבטיח שהתצוגה בחלון הקופץ תמיד מסונכרנת עם הבדיקה האחרונה שבוצעה ברקע.
- טיפול חכם בשגיאות: התוסף חסין יותר לשגיאות חיבור. כשל בבדיקת פורום אחד לא יפריע להשלמת הבדיקה בשאר הפורומים.
- מניעת התראות חוזרות: נוסף מנגנון חכם המונע מצב נדיר בו התראה שסומנה כנקראה יכלה להופיע שוב בבדיקה הבאה.
 נהניתם מהתוסף? אשמח אם תדרגו אותו. 
- 
@לאצי כאשר אני לוחץ על קישור בתוסף, 
 תמיד הוא פותח לי את השרשור ומביא אותי כמה (או עשרות) פוסטים לפני הפוסט שעליו הוא התריע.חוץ מזה, עבודה ממש מצויינת!! @חכמון זה בדרך כלל קורה בהתראות מקובצות, כלומר שמופיע בהתראה כמה וכמה שמות כמו למשל : 
 חכמון, חכם_בלילה וצדיק וטוב לו 0 הגיבו ל: להורדה | NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 
 אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות.
- 
- 
@חכמון זה בדרך כלל קורה בהתראות מקובצות, כלומר שמופיע בהתראה כמה וכמה שמות כמו למשל : 
 חכמון, חכם_בלילה וצדיק וטוב לו 0 הגיבו ל: להורדה | NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 
 אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות.@לאצי כתב בלהורדה |  NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 : :@חכמון זה בדרך כלל קורה בהתראות מקובצות, כלומר שמופיע בהתראה כמה וכמה שמות כמו למשל : 
 אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות.אולי [אני לא באמת מבין מה שאני כותב כעת...] אפשר לנסות לפרק את הקיבוץ, ולשלוח את המשתמש להתראה הראשונה מכולם [נניח הוא קיבל הראה על פוסטים מס' 100, 101, 102, הוא יועבר אל 100]. 
- 
@לאצי כתב בלהורדה |  NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 NotiForum - תוסף להתראות מכל סוגי הפורומים גרסה 2.0 : :@חכמון זה בדרך כלל קורה בהתראות מקובצות, כלומר שמופיע בהתראה כמה וכמה שמות כמו למשל : 
 אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות.אולי [אני לא באמת מבין מה שאני כותב כעת...] אפשר לנסות לפרק את הקיבוץ, ולשלוח את המשתמש להתראה הראשונה מכולם [נניח הוא קיבל הראה על פוסטים מס' 100, 101, 102, הוא יועבר אל 100]. 
- 
@חכמון זה בדרך כלל קורה בהתראות מקובצות, כלומר שמופיע בהתראה כמה וכמה שמות כמו למשל : 
 אז זה מביא להתראה הלא נכונה. זה קורה כי הAPI של ההתראות לנודביבי אינו מדייק במקרים כאלו. אנסה לפתור זאת בהזדמנות.