בירור | נגן M36 ב - 49 ש"ח הגיוני?
-
-
גם אני נתקלתי בכזה נגן וזה נגן לא טוב, החזרתי את זה לאלי אקספרס והם הביאו לי את M36 אחלה נגן טוב בטירוף שווה לא כמו הנגן M303 הדפוק, נימחק לי שם את הדברים הכי חשובים ניסתי לעשות את כל הדברים שקיימים וזה לא עזר לחלץ אותם, איפסתי את הנגן ושלחתי להם את הנגן אחרי כל העצבים!!
אבל לא הבנתי מה קרה ל @אלוף-תימן ובשאר נגני האנדרואיד כאילו לא הבנתי ממה יש להזהר -
-
גם אני נתקלתי בכזה נגן וזה נגן לא טוב, החזרתי את זה לאלי אקספרס והם הביאו לי את M36 אחלה נגן טוב בטירוף שווה לא כמו הנגן M303 הדפוק, נימחק לי שם את הדברים הכי חשובים ניסתי לעשות את כל הדברים שקיימים וזה לא עזר לחלץ אותם, איפסתי את הנגן ושלחתי להם את הנגן אחרי כל העצבים!!
אבל לא הבנתי מה קרה ל @אלוף-תימן ובשאר נגני האנדרואיד כאילו לא הבנתי ממה יש להזהר -
@משה-ג.כ פשוט בשביל לפתוח אפשריות מפתחים צריך ללחוץ כמה פעמים על מספר בוליד ובמקום שיפתח אפשריות מפתחים אז הוא פתח מצב טסט ושמה בטעות נלחץ לי על איפוס וזה מאפס גם את הכרטיס בלי שום התראה
@אלוף-תימן כתב בבירור | נגן M36 ב - 49 ש"ח הגיוני?:
וזה מאפס גם את הכרטיס בלי שום התראה
זה קרה לי
ניסיתי לשחזר את הכרטיס
והתוכנה של האיפוס בקושי שחזרה -
@אלוף-תימן כתב בבירור | נגן M36 ב - 49 ש"ח הגיוני?:
וזה מאפס גם את הכרטיס בלי שום התראה
זה קרה לי
ניסיתי לשחזר את הכרטיס
והתוכנה של האיפוס בקושי שחזרה@מגנוס-קרלסן כמה כרטיסים הסינים האלה מחקו
העיקר שהאפשרויות מפתחים לא יהיה במספר בוליד
בהתחלה חשבתי שרק אני נפלתי בפח של הסינים. כולכם מנחמים אותי -
@מגנוס-קרלסן כמה כרטיסים הסינים האלה מחקו
העיקר שהאפשרויות מפתחים לא יהיה במספר בוליד
בהתחלה חשבתי שרק אני נפלתי בפח של הסינים. כולכם מנחמים אותי@אלוף-תימן אתם בוכים לי על כרטיסים.. אני עדיין תקוע עם נגן מושבת שלחצי 7 פעמים וזה איפס אותו ללא הודעה מוקדמת והגנת FRP לא מסכימה לי אפשרות לשחזר את החשבון (באג מטומטם בחלק מנגני אליאקספרס) ועד עכשיו אין לי מה לעשות...
-
@אלוף-תימן אז מה בעצם עושים???
כשאני לוחץ 7 פעמיים אז מה לעשות?אם זה נכנס לדף הזה עם אדום וכחול אל תגעו בכלום ללא ידע באנגלית או ששתרגם
זה בעצם הנפילה בפח??
-
@אלוף-תימן אז מה בעצם עושים???
כשאני לוחץ 7 פעמיים אז מה לעשות?אם זה נכנס לדף הזה עם אדום וכחול אל תגעו בכלום ללא ידע באנגלית או ששתרגם
זה בעצם הנפילה בפח??
@משה-ג.כ אם זה נכנס לדף הזה עם אדום וכחול אל תגע בכלום ללא ידע באנגלית או שתתרגם
בסך הכל אפשר לבדוק משם את תקינות הרמקולים המסך איפוס הנגן איפוס הכרטיס וכו -
@אלוף-תימן אתם בוכים לי על כרטיסים.. אני עדיין תקוע עם נגן מושבת שלחצי 7 פעמים וזה איפס אותו ללא הודעה מוקדמת והגנת FRP לא מסכימה לי אפשרות לשחזר את החשבון (באג מטומטם בחלק מנגני אליאקספרס) ועד עכשיו אין לי מה לעשות...
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | נגן M36 ב - 49 ש"ח הגיוני?:
@אלוף-תימן אתם בוכים לי על כרטיסים.. אני עדיין תקוע עם נגן מושבת שלחצי 7 פעמים וזה איפס אותו ללא הודעה מוקדמת והגנת FRP לא מסכימה לי אפשרות לשחזר את החשבון (באג מטומטם בחלק מנגני אליאקספרס) ועד עכשיו אין לי מה לעשות...
אתה מדבר על m36? אין לו frp
-
אתה מדבר על m36? אין לו frp
@למה-באתי לא, דיברתי על נגני אנדרואיד מאלי שחלקם קורה להם את מה שכתבו לעיל
-
יש רק נגן אחד שאני נתקלתי עם FRP שזה - M303