בעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי
- 
אני כל הזמן מנסה להיכנס לאתר של cat gpt.com וזה מציג לי הודעת שגיאה זו Failed to load subscription: Something went wrong. If this issue persists please contact us through our help center at help.openai.com.. Contact support@openai.com if error persists. 
- 
אני מתכוון cat gpt.com 
- 
תיכנס לכאן 
- 
@מגנוס-קרלסן זה התכוונתי השגיאה  
- 
@מגנוס-קרלסן זה התכוונתי השגיאה  @yehokarpel כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: @מגנוס-קרלסן זה התכוונתי השגיאה  אתה בנטפרי? 
 כי יש דברים שהם חוסמים אוטומטית
 למשל סרטים וכו' (ל"ע)
- 
כן אני בנטפרי ומה קשור סרטים לצאט גי פי טי רח"ל@מגנוס-קרלסן 
- 
@yehokarpel כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: @מגנוס-קרלסן זה התכוונתי השגיאה  אתה בנטפרי? 
 כי יש דברים שהם חוסמים אוטומטית
 למשל סרטים וכו' (ל"ע)@מגנוס-קרלסן כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: למשל סרטים וכו' מה זה קשור? 
 GPT פתוח בנטפרי@yehokarpel תנסה מחשבון אחר או אנונימי 
- 
@מגנוס-קרלסן כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: למשל סרטים וכו' מה זה קשור? 
 GPT פתוח בנטפרי@yehokarpel תנסה מחשבון אחר או אנונימי @יוסף-אלחנן כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: מה זה קשור? כי אם מבקשים ממנו כאלה דברים 
 אז ישר נטפרי חוסמים
 ואז יש את השגיאה הזאת
- 
@יוסף-אלחנן חבל יש לי בחשבון הזה מנוי): 
- 
@יוסף-אלחנן כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: מה זה קשור? כי אם מבקשים ממנו כאלה דברים 
 אז ישר נטפרי חוסמים
 ואז יש את השגיאה הזאת@מגנוס-קרלסן לא חושב... מה הכוונה 'לבקש ממנו כאלה דברים'? דברים לא ראויים אז השיחה ספציפית נחסמת, לא כל האתר... 
- 
@מגנוס-קרלסן לא חושב... מה הכוונה 'לבקש ממנו כאלה דברים'? דברים לא ראויים אז השיחה ספציפית נחסמת, לא כל האתר... @יוסף-אלחנן כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: מה הכוונה 'לבקש ממנו כאלה דברים'? דברים לא ראויים 
- 
@מגנוס-קרלסן לא חושב... מה הכוונה 'לבקש ממנו כאלה דברים'? דברים לא ראויים אז השיחה ספציפית נחסמת, לא כל האתר... @יוסף-אלחנן כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: @מגנוס-קרלסן לא חושב... מה הכוונה 'לבקש ממנו כאלה דברים'? דברים לא ראויים אז השיחה ספציפית נחסמת, לא כל האתר... נכון 
- 
@אחד-פשוט כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: אתה משתמש בפיירפוקס?? 
 כי בנטפרי אמוןרים להתמש בפייירפוקסמה הקשר? 
- 
@אחד-פשוט כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: כי בנטפרי אמוןרים להתמש בפייירפוקס אני עם כרום 
- 
@אחד-פשוט כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: כי בנטפרי אמוןרים להתמש בפייירפוקס אני עם כרום @יוסף-אלחנן כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: @אחד-פשוט כתב בבעיה | למה אני לא יכול להשתמש בצאט גי פי טי אופן אי: כי בנטפרי אמוןרים להתמש בפייירפוקס אני עם כרום כנ"ל 
- 
@יוסף-אלחנן כנ"ל 
- 
לאר עשיתי כלום וזה מציג לי את זה טוב.. לא יודע מבאס 
- 
תודה לכולם הסתדר לי