שאלה על המדריך | רוט למכשירי אנדרואיד עם מעבד MTK באמצעות קובץ boot.img
-
@טשיקאוור-ניוז שוב, כתבתי לך הכל במפורש
@למה-באתי שבוע הבא. אין לי זמן

-
https://mitmachim.top/post/377852
וזה לשונו:
''באנדרואיד 12 ומעלה המכשיר עלול לא להידלק אחרי ביצוע התהליך הבא, תוכלו לנסות לעשות רוט באמצעות צריבת בוט מושרש ללא ביטול אימות ה vbmeta.''מה זה אומר. ומה אני אמור לעשות/לא לעשות.
@מישהו12 @משה-144 @למה-באתי@טשיקאוור-ניוז נראה לי שהוא מתכוון לאימות חתימה שצורבים את הבוט
באנדרואיד מתקדם לפעמים הפקודה הזאת גורמת לבוטלופ@למה-באתי כתב בשאלה על המדריך | רוט למכשירי אנדרואיד עם מעבד MTK באמצעות קובץ boot.img:
צאט GPT אומר להריץ בפאסטבוט את הפקודה הזו: fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
יתכן שצריך להריץ אותה בלי האימות חתימה
העלתי את הפקודה הנכונה במדריך שכתבתי לג'לי סטאר -
@טשיקאוור-ניוז נראה לי שהוא מתכוון לאימות חתימה שצורבים את הבוט
באנדרואיד מתקדם לפעמים הפקודה הזאת גורמת לבוטלופ@למה-באתי כתב בשאלה על המדריך | רוט למכשירי אנדרואיד עם מעבד MTK באמצעות קובץ boot.img:
צאט GPT אומר להריץ בפאסטבוט את הפקודה הזו: fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
העלתי את הפקודה הנכונה במדריך שכתבתי לג'לי סטאר@מאן-דאמר כתב בשאלה על המדריך | רוט למכשירי אנדרואיד עם מעבד MTK באמצעות קובץ boot.img:
@טשיקאוור-ניוז נראה לי שהוא מתכוון לאימות חתימה שצורבים את הבוט
העלתי את הפקודה הנכונה במדריך שכתבתי לג'לי סטארfastboot flash vbmeta vbmeta.img
-
ס סתם אחד 0 התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות