שיתוף | סקירת גירסה V14.4 ב4X4
-
יש לי בעיה בעדכון 14.4 שכשאני מקליט הודעה למשיבון יוצא דיבורים איטיים ומוזרים, ראיתי את זה ב2 טלפונים
האם זה באג בעדכון, או תקלה אצלי?@א-ס-0 כתב בשיתוף | סקירת גירסה V14.4 ב4X4:
ש לי בעיה בעדכון 14.4 שכשאני מקליט הודעה למשיבון יוצא דיבורים איטיים ומוזרים
ולפני כן זה לא היה?
-
@א-ס-0 כתב בשיתוף | סקירת גירסה V14.4 ב4X4:
ש לי בעיה בעדכון 14.4 שכשאני מקליט הודעה למשיבון יוצא דיבורים איטיים ומוזרים
ולפני כן זה לא היה?
@האדם-השלישי
כמדומני שלא -
@האדם-השלישי
כמדומני שלא -
יש לי בעיה בעדכון 14.4 שכשאני מפעיל קובץ שמע בנגן - הוא כותב "פורמט לא נתמך" וזה בקובץ MP3. ואני עובר לעוד שירים וגם כותב ככה על הכול.
ואף ברינגטונים של הפלאפון עצמו הוא לא עובד, עד שאני עושה הפעלה מחדש שאז זה עובד עד ששוב פעם עושה אותה תקלה. וזה ראיתי בשתי פלאפונים כבר, האם לעוד אחד יש את הבעיה הזאת? -
האם כדאי שיהיה אפשרות לבטל את חיוג החירום שהפלאפון על נעילת מקשים?
מה דעתכם? -
יש לי בעיה בעדכון 14.4 שכשאני מפעיל קובץ שמע בנגן - הוא כותב "פורמט לא נתמך" וזה בקובץ MP3. ואני עובר לעוד שירים וגם כותב ככה על הכול.
ואף ברינגטונים של הפלאפון עצמו הוא לא עובד, עד שאני עושה הפעלה מחדש שאז זה עובד עד ששוב פעם עושה אותה תקלה. וזה ראיתי בשתי פלאפונים כבר, האם לעוד אחד יש את הבעיה הזאת?@אורגניסט-צעיר כתב בשיתוף | סקירת גירסה V14.4 ב4X4:
אצלי גם יש את הבעיה הזו
-
מה דעתכם?@אהרון-שלום כתב בשיתוף | סקירת גירסה V14.4 ב4X4:
מה דעתכם?בוודאי שכדאי.
שמעת פעם על מישהו שהיה חייב דחוף לחייג למשטרה או אמבולנס ולא היה לו שום דבר חוץ מטלפון נעול [בנעילה שאפשר להקיש כוכבים ולבטל...] נו באמת.
מצד שני, מעשים שבכל יום שתינוק לוקח את הטלפון נעול המקשים ומחייג להנאתו לכל מספרי החירום האפשריים. -
@eba כבר קרה לי שהתינוק התקשר
ועוד סיפר לי חבר נשמע לא אמיתי אבל הוא נראה לי לא מדומיין
הילד שלו התקשר דרך זה למשטרה הוא כנראה דיבר דברים שלא מדברים שהמשטרה על הקו ו.. הגיעה ניידת אליו לבית וערכו חיפוש בכל החדרים -
ואף ברינגטונים של הפלאפון עצמו הוא לא עובד, עד שאני עושה הפעלה מחדש שאז זה עובד עד ששוב פעם עושה אותה תקלה. וזה ראיתי בשתי פלאפונים כבר, האם לעוד אחד יש את הבעיה הזאת?@אורגניסט-צעיר כתב בשיתוף | סקירת גירסה V14.4 ב4X4:
גם לי זה ככה לפעמים
לי יש גרסא V14.2