שיתוף | סקירת גירסה V13 ב4X4
-
@שלוםפ לעדכן זה הרבה פעמים עוזר, רק השאלה אם יש לך כוח לזה...
אני בסלקום -
@החפץ-בעילום-שם-0 לי פעם (גרסה 7) הייתי בפרטנר הייתה לי את הבעייה הוצאתי והכנסתי את הסים או משהו כזה והפסיק לגמרי
אולי בעדכון הוצאת את הסים?@שלוםפ לגבי Q7 שעדכנתי תוך כדי דיבור, לא נגעתי בסים...
-
@שלוםפ לגבי Q7 שעדכנתי תוך כדי דיבור, לא נגעתי בסים...
-
@שלוםפ לסיכום: אם יש למשהו 4X4 גרסה 13 שיבדוק האם כשהטלפון נדלק יש אנש"ק או שזה כותב שהמערכת עסוקה.
-
@שלוםפ @החפץ-בעילום-שם-0 אולי בכל זאת התייחסות כל שהיא לשאלה ששאלתי לגבי גיבוי?
@yonig20 לא נראה לי שאפשר לעשות גיבוי - בכ"א בגיבוי של המכשיר יש רק גיבוי לאנש"ק ולשיחות אחרונות.
אבל תזכירים אפשר מראש לשמור בכרטיס
עריכה: יש גיבוי לתזכירים נכנסים לתזכיר ובאפשריות יש להעביר לכרטיס זיכרון. -
@שלוםפ לסיכום: אם יש למשהו 4X4 גרסה 13 שיבדוק האם כשהטלפון נדלק יש אנש"ק או שזה כותב שהמערכת עסוקה.
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בשיתוף | סקירת גירסה V13 ב4X4:
עובד מייד מה שהיה בעיה לפני כן (יש לי כ250 בסים ו250 בטלפון בחברת הוט)
-
@החפץ-בעילום-שם-0
נראה לי שזה תלוי במכשיר אם הוא חדש או ישן ככל שהמכשיר חדש זה עולה יותר מהר
(וכמובן גם בכמות האנשי קשר) -
@החפץ-בעילום-שם-0
(וכמובן גם בכמות האנשי קשר) -
@החפץ-בעילום-שם-0
(וכמובן גם בכמות האנשי קשר)@d-g
לא חושב, המכשיר אצלי שנה וביגרסה V12 היה איטיות ובV13 לא -
@d-g
לא חושב, המכשיר אצלי שנה וביגרסה V12 היה איטיות ובV13 לא@השטייגעניסט
נראה לי שקשור מתי יצרו את המכשיר -
@החפץ-בעילום-שם-0
(וכמובן גם בכמות האנשי קשר)@d-g לי יש 4X4 מלפני שזה ומשהו והיה לי את הבאג הזה ומאז שעדכנתי אותו לגירסה 13 זה הסתדר.
קניתי Q7 חדש (גירסה 8 ) והיה את הבאג הזה, עדכנתי אותו לגירסה החדשה (10) וזה הסתדר.
-
שימו לב יצא גירסה V13 ל4X4 ניתן לעדכנה בתוכנה הרשמית מבית אסקולס ושות'
ההוספות ע"פ הכתוב בתוכנה- אפשרות לייצא תזכירים לכרטיס זיכרון. (דרך אפשרויות בתזכיר)
- אפשרות לגבות יומן שיחות. (דרך כלים/גיבוי)
- אופטימיזציית ביצועים ליומן שיחות.
- שיפור חווית המשתמש בלוח שנה ושעון מעורר.
- הרחבת תמיכה בנדידה במדינות חו"ל על רשת דור 4.
- תיקוני תרגום וממשק בעברית. (סודר ככל הנראה בינתיים ה'חורים השחורים' בעיקר בשיחה) עריכה י ניסן פה: עדיין יש פה ושם אבל הרבה פחות.
- לוח עברי מסודר לפי חודש עברי. (לא כמו V12 שגם החודש עברי הלך לפי הלועזי)
- אפשרות לבטל צליל סיום שיחה לפי פרופיל.
עריכה י ניסן פה: האנש"ק עולים מיד בהדלקת הטלפון מבלי לחכות כמה שניות כבעבר (V12) (קרדיט @החפץ-בעילום-שם-0)
כמו"כ תפריט ניהול שיחה חזר למה שהיה קודם שיש באפשרויות הוספת שיחה חדשה
(רק שאי אפשר למחוק ספרות שמקישים אלא א"כ עושים שיחה חדשה ומנתקים)נזכיר שהעדכון דורש איפוס של תכולת הפלאפון בלבד (ולא סים או כרטיס זיכרון) וניתן לגבות חלקית.
עריכה:
הבאגים
באג שא"א למחוק ספרות בשיחה (אבל אפשר לזוז בהם ע"י כפתורי הווליום ואז ימינה ושמאלה כל עוד חלון הווליום פועל עריכה נוספת ואז גם למחוק. קרדיט @הכוכב-הנודד )
באג נוסף שככל הנראה כבר היה, שלהגיע להעתקה (מסים לטלפון למשל) צריך להיות על איש קשר ולא בחיפוש (אנש"ק/אפשרויות/יבא יצא/העתקה)
באג נוסף שכבר היה שהגם שיצרו ביומן שיחות את קטגורית שיחות שנדחו, השיחות הנידחות לא מופיעות שם אלא בשיחות שנענו (קרדיט @בנימינה)
עריכה י ניסן פה: באג נוסף התזמון פרופילים לא תמיד עובד.
-