שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@איך המענה האוטומטי זה בייביסיטר?
זה כבר קיים בהרבה מכשירים ישנים...יש מאפשרות להגדיר שרק למישו מסויים זה יענה?
לא מעוניין שיעירו לי את הילדים באמצע הלילה סתם -
לי יש כרגע Q3 דור 3, והיות ויגיע יום - נראה לי בסוף שנה - בו יסגרו את דור 3 ואצטרך לקנות פלאפון חדש, ברצוני לדעת:
- דווקא מבחינת האיכות, המכשיר שלי מחזיק כבר הרבה זמן ב"ה - כמעט 3 שנים, האם הQ8 גם נראה ככה?
- המקשים הפכו להיות קשים מאד, וצריך ללחוץ חזק מאד עד שזה נלחץ, מה המצב בQ8, האם המקשים נוחים וקלים?
- האם יש שם נגן אודיו כמו בגירסה האחרונה של הQ7?
@מענדיל-טרייסטער כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
לי יש כרגע Q3 דור 3, והיות ויגיע יום - נראה לי בסוף שנה - בו יסגרו את דור 3 ואצטרך לקנות פלאפון חדש, ברצוני לדעת:
- דווקא מבחינת האיכות, המכשיר שלי מחזיק כבר הרבה זמן ב"ה - כמעט 3 שנים, האם הQ8 גם נראה ככה?
- המקשים הפכו להיות קשים מאד, וצריך ללחוץ חזק מאד עד שזה נלחץ, מה המצב בQ8, האם המקשים נוחים וקלים?
- האם יש שם נגן אודיו כמו בגירסה האחרונה של הQ7
וכי יש נביאים בקהל?! אי אפשר לדעת מה יהיה בשנת 2028
אבל ניסיון העבר מלמד שזבל סיני הוא זבל סיני.נ.ב
מילים לא עולות כסף-היצרן מתהדר בבדיקות של 100000 לחיצות-אם הוא היה מגבה את ההצהרות באחריות ל3 שנים הייתי מתייחס לזה ברצינות
-
- האם יש שם נגן אודיו כמו בגירסה האחרונה של הQ7?
@מענדיל-טרייסטער כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
דווקא מבחינת האיכות, המכשיר שלי מחזיק כבר הרבה זמן ב"ה - כמעט 3 שנים, האם הQ8 גם נראה ככה?
המקשים הפכו להיות קשים מאד, וצריך ללחוץ חזק מאד עד שזה נלחץ, מה המצב בQ8, האם המקשים נוחים וקלים?
האם יש שם נגן אודיו כמו בגירסה האחרונה של הQ7?המקשים של Q8 יותר טובים בוודאות מQ3, חודשיים הספיקו לי להיות בטוח בזה
-
@מענדיל-טרייסטער בסדר, ברגע שיהיה רק דור 4 זה יעבור לדור 4. אין מה לדאוג.
@בנימינה כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אם המכשיר לא תומך בדור 4 כיום, זה לא "יתעדכן". אם הוא תומך חומרתית ויש בעיית תוכנה, יתכן שתהיה גרסא חדשה ויצטרכו לצרוב.
אם הוא לא תומך חומרתית, אין מה לעשות.
-
מאד התפלאתי על דבריך שנשמע כביכול גם למכשיר שתומך כהיום רק לדור 3.
אז שלחתי פנייה באתר קיוליקס והנה התשובה שהם שלחו לי למייל שמשתלב עם מה שכתב @מישהו12
-
@אחד-מאנש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
הם כתבו שנוספה אפשרות למעבר ימים בזמני הלכה, הבעיה היא שאם נמצאים בתוך המסך של זמני ההלכה (למשל אם הגיעו לזמנים דרך קיצור) אין אפשרות לעבור לימים אחרים
לוחצים ימינה ושמאלה וזה כן עובר
באופציה של DTMF שיהיה אפשרות של כמה פעמים P (כמו שהיה בC2)(כגון אם אני שומר את המספר של הבנק P מספר זהות P קוד P-כרגע הוא כותב מספר לא חוקי)
הבעיה רק אצלך אצלי אפשר לשים הרבה P
שאר הדברים מסכים איתך לחלוטין ויש דברים שממש ממש..
רק מה מסובך כל כך להגיע לטיימר, 4 לחיצות ?
ומה שטענת ב11 זה כבר טעם אישי שלך אם ללחוץ בשמאלי או באמצעי@בינוני כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
באופציה של DTMF שיהיה אפשרות של כמה פעמים P (כמו שהיה בC2)(כגון אם אני שומר את המספר של הבנק P מספר זהות P קוד P-כרגע הוא כותב מספר לא חוקי)
מישום מה לא מצליח לשים P בחיוג מהיר אלא רק באנשי קשר הרגילים
-
-
@ארפכשד אכן, הכל נמחק. אם יש לך כרטיס מיקרו בפלאפון, אתה יכול לעשות לפני זה גיבוי אנשי קשר, ויש פלאפונים שאפשר גם לעשות גיבוי לוח שנה ויומן שיחות.
כמו"כ יש פעמים שהתזכורות נשמרות בכרטיס. (נסה להוציא את הכרטיס, אם התזכורות נעלמות זה אומר שזה שמור בכרטיס).@איך כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
כמו"כ יש פעמים שהתזכורות נשמרות בכרטיס. (נסה להוציא את הכרטיס, אם התזכורות נעלמות זה אומר שזה שמור בכרטיס).
אדייק, תלוי אם יש כרטיס בכתיבה (לא יודע לגבי עריכה, אפשר לבדוק) זה אוטומטית שומר בכרטיס, וכמדמוני שגם בגרסה 1 של Q8 יש העברה לכרטיס.
-
@בינוני כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
@יאיר-צ כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
הבעיה קיימת רק כשאתה מוסיף את הספרות דרך החיוג המקוצר,
הפתרון: להוסיף איש קשר עם כל הP שאתה מעוניין ואז ללכת לחיוג מקוצר ובמקום להוסיף מספר , להקיש על המקש השמאלי ויפתחו לך האנשי קשר ופשוט להוסיף את המספר עם הP. -
הפתרון: להוסיף איש קשר עם כל הP שאתה מעוניין ואז ללכת לחיוג מקוצר ובמקום להוסיף מספר , להקיש על המקש השמאלי ויפתחו לך האנשי קשר ופשוט להוסיף את המספר עם הP.@בינוני כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
הפתרון: להוסיף איש קשר עם כל הP שאתה מעוניין ואז ללכת לחיוג מקוצר ובמקום להוסיף מספר , להקיש על המקש השמאלי ויפתחו לך האנשי קשר ופשוט להוסיף את המספר עם הP.חשבתי על זה, לא עובד
-
הפתרון: להוסיף איש קשר עם כל הP שאתה מעוניין ואז ללכת לחיוג מקוצר ובמקום להוסיף מספר , להקיש על המקש השמאלי ויפתחו לך האנשי קשר ופשוט להוסיף את המספר עם הP.חשבתי על זה, לא עובד
-
@יאיר-צ מוזר מאוד לי כן עובד
אתה עם גירסה 2?ניסיתי עכשיו שוב, והפעם זה עבד לי
תודה רבה!!!אם כבר,
תגיד למה הפנס לא מהבהב לי בשיחה, זה מחרפן אותי, הגדרתי הבהוב למצב שקט וזה לא מהבהב, רק אחרי שכיביתי והדלקתי הוא נזכר להפעיל את ההבהוב בשיחות.
זה לא הגיוני שזה מה שצריך לעשות כל פעם -
אם המכשיר לא תומך בדור 4 כיום, זה לא "יתעדכן". אם הוא תומך חומרתית ויש בעיית תוכנה, יתכן שתהיה גרסא חדשה ויצטרכו לצרוב.
אם הוא לא תומך חומרתית, אין מה לעשות.
@מישהו12 @מענדיל-טרייסטער ברור שאם זה לא תומך חומרתית אז אין מה לעשות, אבל חשבתי שכל המכשירים Q3 בשוק תומכים דור 4, וחשבתי שלא נתמך לו דור 4 בגלל חברת הסלולר, כעת אני מבין שיש שתי גרסאות מבחינת החומרה, של Q3.
ואני מתנצל שאני נשמע כעת כמו בינה מלאכותית, אבל: אתה צודק, הייתי צריך לבדוק יותר טוב לפני שאני מפרסם מידע כזה שעלול להטעות. -
@יאיר-צ מוזר מאוד לי כן עובד
אתה עם גירסה 2?ניסיתי עכשיו שוב, והפעם זה עבד לי
תודה רבה!!!אם כבר,
תגיד למה הפנס לא מהבהב לי בשיחה, זה מחרפן אותי, הגדרתי הבהוב למצב שקט וזה לא מהבהב, רק אחרי שכיביתי והדלקתי הוא נזכר להפעיל את ההבהוב בשיחות.
זה לא הגיוני שזה מה שצריך לעשות כל פעם@יאיר-צ מצטער שאין לי תשובה למה זה קורה
אבל עלית פה על באג ---
ואם כבר הגיע הזמן שמישהו רציני יערוך בצורה מסודרת את כל הבאגים הקטנים האלה שלפחות יסודרו בעדכון הבא,
{אני יודע שיש פה בהיסטוריה משהו דומה אבל הוא כולל סתם ביקורות ובקשות ולא רק באגים וגם חסרים בו מלא באגים אציין אחד לדוגמא: באג שמעצבן אותי, שתזמון פרופילים לא מתזמן אם אתה באמצע שיחה, זה יכול לפדח אותי ברמות אם אני נכנס למשל לתפילה ובשעה של התזמון הייתי בשיחה התזמון מתפספס ובאמצע 18 אתה לא אוחז שהצלצול שמעצבן את כולם מגיע ממך!}
אם כי יש לציין שהבאגים בQ8 הם ממש מינוריים ולא מתקרבים לבאגים במכשירים אחרים -
@ארפכשד אכן, הכל נמחק. אם יש לך כרטיס מיקרו בפלאפון, אתה יכול לעשות לפני זה גיבוי אנשי קשר, ויש פלאפונים שאפשר גם לעשות גיבוי לוח שנה ויומן שיחות.
כמו"כ יש פעמים שהתזכורות נשמרות בכרטיס. (נסה להוציא את הכרטיס, אם התזכורות נעלמות זה אומר שזה שמור בכרטיס).@איך כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
כמו"כ יש פעמים שהתזכורות נשמרות בכרטיס. (נסה להוציא את הכרטיס, אם התזכורות נעלמות זה אומר שזה שמור בכרטיס).מדובר בQ8 יש אפשרות לגבות את ה'קבוצות' באנשי קשר?