שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@simon אין שום קשר למכשיר!
אני עם Q8 ומכיר עוד כמה ולא שמעתי על הניתוקים האלה..
כן יש לי חבר שזה קורה לו ב-Q7 אז אתה רואה שזה לא קשור למכשיר.
תראה מה כתבו כאן, יש כאלה טענו שצריך לעדכן גרסה למכשיר ויש שטענו שצריך להתקשר לחברה ולבקש מהם לרענן את הקו..
תעבור על השרשור תראה מה הציעו.
@CUBASE
זה התחיל מהעדכון גרסא הקודמת שבוטל האופציה לדור 3, ולאחרונה זה החמיר מאד, היום עדכנתי גרסא שוב ועדין הניתוקים או שיחות שקטות קיימות.
אני בגולן ואצלם הקליטה הכי טובה באזור אחרי שבדקתי את כולם.
ומכשירים אחרים שמחוברים לגולן ונמצאים לידי בכולל או בבית לא סובלים מהניתוקים.
חד משמעית הבעיה במכשיר של יודע להסתדר עם התדרים הקימים בצורה יציבה, והוא מתנתק או קורס המון. -
@פורים-רב כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
ואני מאזין הרבה באוזניות להקלטות , אחרי זמן של המתנה נהיה לי רעשים בשמע, אני עוצר את השמיה ושוב ממשיך וזה מסתדר
האם מישהו מכיר את זה?כן גם לי יש את זה באיזה אוזניות זה עושה לך את זה ?
אגב לי ב 5*5 באוזניות airpods pro 2
@d-g
לי יש גם אוזניות איירפודס פרו 2 וזה קרה לי גם בK46 וגם עכשיו בQ8 זה בעיה ידועה שאוזניות של "אפל" לא תמיד מתחבר טוב למכשירים כשרים -
@AryeVi
כמובן, אני יודע.
דיברתי עם החברה לפני שניסינו ופעלנו ע"פ ההוראות שלהם.
ולא עבד.
שוב, אולי זה היה באג חד פעמי.
אם למשהו זה כן עובד, נשמח שיעדכנו אותנו.@B-B כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
כמובן, אני יודע.
דיברתי עם החברה לפני שניסינו ופעלנו ע"פ ההוראות שלהם.
ולא עבד.
שוב, אולי זה היה באג חד פעמי.
אם למשהו זה כן עובד, נשמח שיעדכנו אותנו.בסים כשר כן היה קליטה?
השאלה המרכזית האם לפלאפונים יש את התדרים של ארצות הברית,
סים מקומי זו סוגיה בפני עצמה.לכן אני שואל האם היה קליטה בסים הכשר?
כשמישהו התקשר למספר הישראלי כשהיית שם,
קיבלת את השיחה? -
לי היה נוקיה 215 ועבד מצוין עם דור 4 ומאז שהחלפתי לQ8 יש לי בעיות קליטה כגון ניתוקים וכדו' למרות שהפלאפון מראה על קליטה מלאה
-
לי היה נוקיה 215 ועבד מצוין עם דור 4 ומאז שהחלפתי לQ8 יש לי בעיות קליטה כגון ניתוקים וכדו' למרות שהפלאפון מראה על קליטה מלאה
@אשריך-עליך מתי החלפת? ולמה רק עכשיו אתה מתלונן על זה?
במילים אחרות אני לא מבין איך יתכן שאנשים קראו את כל הנושא פה לפני שקנו Q8 ולא ידעו על הבעיה הזאת?
(אגב אצלי כבר 10 חודשים בלי שום ניתוק ועל דור 4) -
@אשריך-עליך מתי החלפת? ולמה רק עכשיו אתה מתלונן על זה?
במילים אחרות אני לא מבין איך יתכן שאנשים קראו את כל הנושא פה לפני שקנו Q8 ולא ידעו על הבעיה הזאת?
(אגב אצלי כבר 10 חודשים בלי שום ניתוק ועל דור 4)@בינוני החלפתי לפני חודש ולא קראתי לפני זה את הנושא פה
וחשבתי שזה רק בעיה אצלי ולכן לא התלוננתי עד עכשיו -
@בינוני החלפתי לפני חודש ולא קראתי לפני זה את הנושא פה
וחשבתי שזה רק בעיה אצלי ולכן לא התלוננתי עד עכשיו@אשריך-עליך כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
וחשבתי שזה רק בעיה אצלי ולכן לא התלוננתי עד עכשיו
דווקא אם יש בעיה רק אצלך זה יותר סיבה להתלונן...
אבל לא התכוונתי לשאול דווקא אותך אלא את כל מי שמתלונן, האם יש כאן לראשונה בעיה משמעותית בQ8 ? כי עד עכשיו הוא בגדול רק קצר תשבחות -
@אשריך-עליך כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
וחשבתי שזה רק בעיה אצלי ולכן לא התלוננתי עד עכשיו
דווקא אם יש בעיה רק אצלך זה יותר סיבה להתלונן...
אבל לא התכוונתי לשאול דווקא אותך אלא את כל מי שמתלונן, האם יש כאן לראשונה בעיה משמעותית בQ8 ? כי עד עכשיו הוא בגדול רק קצר תשבחות@בינוני צודק כנראה זה לא בעיה בQ8 אלא באמת ברשתות התקשורת או בדור 4
-
@בינוני צודק כנראה זה לא בעיה בQ8 אלא באמת ברשתות התקשורת או בדור 4
@אשריך-עליך אני גם חושב בכיוון שלך, אבל טענת שבדור 4 בנוקיה לא היו לך בעיות ורק כשעברת לפני חודש התחילו הבעיות, אז או שנאמר שכן יש משהו במכשיר במצב דור 4, או שמשהו קרה לדור 4 בחודש האחרון.
(ואני אישית אמנם לא חווה ניתוקים אבל דור 4 בחודש האחרון ירד לי באיכות באיזורים מסויימים) -
@אשריך-עליך אני גם חושב בכיוון שלך, אבל טענת שבדור 4 בנוקיה לא היו לך בעיות ורק כשעברת לפני חודש התחילו הבעיות, אז או שנאמר שכן יש משהו במכשיר במצב דור 4, או שמשהו קרה לדור 4 בחודש האחרון.
(ואני אישית אמנם לא חווה ניתוקים אבל דור 4 בחודש האחרון ירד לי באיכות באיזורים מסויימים)@בינוני צודק באמתת מעניין מה הסיפור
(דרך אגב תודה על הלייק אם הייתי יכול הייתי שם לך גם אבל אין לי מספיק מוניטין
ובזכותך אני מתקדם) -
@בינוני צודק באמתת מעניין מה הסיפור
(דרך אגב תודה על הלייק אם הייתי יכול הייתי שם לך גם אבל אין לי מספיק מוניטין
ובזכותך אני מתקדם) -
-
-
פוסט זה נמחק!