שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@יא-יא
מעניין מה שקורה עם הועידה
כי לי לא עובד בכלל ועידה בדור 4
אם אני מנסה לעשות ועידה . זה מתנתק
ורק בדור 3 זה עובדסים ישן , עד היום היה לי Q7 ועבד טוב .
בקיצער משהו בועידה עוד לא מסודר לגמרי@משה-הישראלי
מאד יכול להיות שזה קשור לסים, יש הרבה דברים שלא עובדים בדור 4
לדוגמא:
חיוג לחברת חשמל אפשרי רק בדור 3
חיוג למשטרת ישראל היה אפשרי רק בדור 3 עד שהם סידרו את זה וכיום אפשרי גם בדור 4
יתכן מאד שחברת הסלולר יטענו שאין שום קשר נראה לי שהם פשוט לא מעוניינים שיהיו המון קופצים בתקופה זו מה שיגרום להם להוציא כמות עצומה של סימים לחינם כיון שזה חלק מהשירות.
צריך פשוט לפנות אליהם והכי טוב בנקודות שירות ולהוכיח להם שזה לא עובד וכך הם מחליפים את הסים חינם. -
@משה-הישראלי
מאד יכול להיות שזה קשור לסים, יש הרבה דברים שלא עובדים בדור 4
לדוגמא:
חיוג לחברת חשמל אפשרי רק בדור 3
חיוג למשטרת ישראל היה אפשרי רק בדור 3 עד שהם סידרו את זה וכיום אפשרי גם בדור 4
יתכן מאד שחברת הסלולר יטענו שאין שום קשר נראה לי שהם פשוט לא מעוניינים שיהיו המון קופצים בתקופה זו מה שיגרום להם להוציא כמות עצומה של סימים לחינם כיון שזה חלק מהשירות.
צריך פשוט לפנות אליהם והכי טוב בנקודות שירות ולהוכיח להם שזה לא עובד וכך הם מחליפים את הסים חינם.@יא-יא
גרסה V4 (הראשון כנראה זמן הגרסה09-04-2025 שעה 15:10:16)לא עובד ועידה
אלא אם כן מחליפים כמה פעמים בין השיחותהאם היה למישהו ואחרי עדכון לV4.2 נהיה טוב
גם בQ7 גירסה 11
-
@יא-יא
גרסה V4 (הראשון כנראה זמן הגרסה09-04-2025 שעה 15:10:16)לא עובד ועידה
אלא אם כן מחליפים כמה פעמים בין השיחותהאם היה למישהו ואחרי עדכון לV4.2 נהיה טוב
גם בQ7 גירסה 11
@משה-הישראלי
גרסה 4.2 עובד ועידה
אבל לא עובד בדור 4 הפרדת שיחה -
@משה-הישראלי
גרסה 4.2 עובד ועידה
אבל לא עובד בדור 4 הפרדת שיחה -
בדקתי את נושא הפרדת השיחות:
ב-Q8 בגרסה 4.2 בדור 4 בהחלט אין אפשרות של הפרדת שיחות רק ניתוק אחד מהם, ובדור 3 יש כן את האפשרות.
המעניין הוא שב- 4*4 בגרסה 14.1 בדור 4 יש הפרדת שיחות.@יא-יא כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
בדקתי את נושא הפרדת השיחות:
ב-Q8 בגרסה 4.2 בדור 4 בהחלט אין אפשרות של הפרדת שיחות רק ניתוק אחד מהם, ובדור 3 יש כן את האפשרות.
המעניין הוא שב- 4*4 בגרסה 14.1 בדור 4 יש הפרדת שיחות.בדקתי את העניין בדור 4 אין הפרדת שיחות כלל וזה לא קשור למכשיר הפלאפון אלא לטכנולוגיה של דור 4 גם בטלפונים חכמים טובים ביותר אי אפשר להפריד שיחות אחרי מיזוג כך שזה לא קשור לגירסאות וזה כלל לא בידיים של יצרני הטלפונים
-
יש לאבא שלי Q8 והוא שאל אותי האם יש אופציה לעשות שבמקש סולמית יהיה רק פרופיל רגיל ושקט, בלי פרופיל רטט ביניהם, ניסיתי לבדוק בפרופילים אך לא מצאתי דבר. מישהו יודע האם זה אפשרי?
-
@CUBASE חבל, אנשים שהתרגלו לשני פרופילים דוגמת מה שהיה ב C2 ממש מציק להם הפרופיל הנוסף... אולי בהמשך החברה תעשה אופציה לבחור האם יהיה רק שניים או שלושה פרופילים, בכל אופן תודה על המידע!
@Harwona כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
@CUBASE חבל, אנשים שהתרגלו לשני פרופילים דוגמת מה שהיה ב C2 ממש מציק להם הפרופיל הנוסף... אולי בהמשך החברה תעשה אופציה לבחור האם יהיה רק שניים או שלושה פרופילים, בכל אופן תודה על המידע!
אני דווקא אוהב את המעבר בין 3 פרופילים.
כשמתרגלים זה ממש עוזר.