שיתוף | Q8 קיוליקס
-
שמתי לב לדבר מאוד מעניין, אולי דובר כבר אולי לא,
כשהשיחה על דור 3 יש כן אפשרות להפריד שיחת ועידה רק כשזה על דור 4 הלחצן הזה נעלםבגירסא V4 בדור 4 אפשר להפריד שיחת ועידה.
@משתדל-להצליח כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
בגירסא V4 בדור 4 אפשר להפריד שיחת ועידה.
בדקת אם זה עובד בפועל, או רק ראית שיש את האופציה?
כי אני בדקתי בQ7, שם עדיין יש את האופציה של הפרדה,
ולמעשה - בדור 3 זה עובד מעולה. אבל בדור 4 כשלוחצים על הפרדה זה פשוט מנתק את אחד השיחות.
(בQ8 אין לי את האופציה כי יש לי גרסה 4.2)אולי הם ראו שזה פשוט לא עובד ולכן ביטלו את האופציה?
אשמח אם תבדוק ותעדכן...נ.ב. הנ"ל נבדק בסים של סלקום.
-
מבדיקה שלי עם גרסה 4.2
אפשר לנתק את אחד השיחות מהוועידה איזה שרוצים.
במהלך השיחה נכנסים לתפריט ואז למשתתפים בשיחה ואז עומדים על השיחה שאותה רוצים לנתק לוחצים ניתוק.
וככה הפרדנו את אחד השיחות שרצינו.
בדקתי את זה על דור 4, וזה עובד מצויין.@יא-יא כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
לנתק את אחד השיחות
זה נכון שגם בגרסה 4.2 אפשר לנתק את אחד השיחות.
העניין הוא להפריד את השיחות זו מזו, ושניהם ימשיכו לעבוד, רק לא בועידה.
תבדוק בדור 3, במצב שיחת ועידה, ותראה שבאפשרות של "משתתפים בועידה" אפשר ללחוץ את הלחצן האמצעי וזה מפריד את השיחות. משא"כ בדור 4 שהלחצן הנ"ל נעלם. -
גיליתי עוד באג מטומטם במכשיר הזה,
הרשימה השחורה שיש בפרופילים לא שימושית כי יש באג שכשאתה מוסיף מספר לרשימה השחורה ונשמט האפס בהתחלה ועכשיו כשהמספר מחייג זה לא מזוהה ברשימה וזה מחייג רגיל. -
@יא-יא כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
לנתק את אחד השיחות
תבדוק בדור 3, במצב שיחת ועידה, ותראה שבאפשרות של "משתתפים בועידה" אפשר ללחוץ את הלחצן האמצעי וזה מפריד את השיחות. משא"כ בדור 4 שהלחצן הנ"ל נעלם.@יוזבד-0 כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
לנתק את אחד השיחות
תבדוק בדור 3, במצב שיחת ועידה, ותראה שבאפשרות של "משתתפים בועידה" אפשר ללחוץ את הלחצן האמצעי וזה מפריד את השיחות. משא"כ בדור 4 שהלחצן הנ"ל נעלם.אני לא חושב שזה קשור לגרסה במכשיר, זה פשוט בעיה בדור 4, גם לי ב-Q7 בכל הגרסאות שהיו לא יכולתי להפריד ועידה בדור 4 אלא רק לנתק את אחת השיחות
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
לנתק את אחד השיחות
תבדוק בדור 3, במצב שיחת ועידה, ותראה שבאפשרות של "משתתפים בועידה" אפשר ללחוץ את הלחצן האמצעי וזה מפריד את השיחות. משא"כ בדור 4 שהלחצן הנ"ל נעלם.אני לא חושב שזה קשור לגרסה במכשיר, זה פשוט בעיה בדור 4, גם לי ב-Q7 בכל הגרסאות שהיו לא יכולתי להפריד ועידה בדור 4 אלא רק לנתק את אחת השיחות
-
בדקתי את נושא הפרדת השיחות:
ב-Q8 בגרסה 4.2 בדור 4 בהחלט אין אפשרות של הפרדת שיחות רק ניתוק אחד מהם, ובדור 3 יש כן את האפשרות.
המעניין הוא שב- 4*4 בגרסה 14.1 בדור 4 יש הפרדת שיחות. -
בדקתי את נושא הפרדת השיחות:
ב-Q8 בגרסה 4.2 בדור 4 בהחלט אין אפשרות של הפרדת שיחות רק ניתוק אחד מהם, ובדור 3 יש כן את האפשרות.
המעניין הוא שב- 4*4 בגרסה 14.1 בדור 4 יש הפרדת שיחות. -
שב- 4*4 בגרסה 14.1 בדור 4 יש הפרדת שיחות.
וזה עובד בפועל?
אשמח אם תנסה ותודיע לנו.