שיתוף | Q8 קיוליקס
- 
@בינוני לי השעון כבר צילצל בבוקר לפי השעה החדשה ללא הפעלה מחדש, 
 וללא שנגעתי במשהו,
 Q7 גירסא V08.אתה יודע שאמור להיות בעיות בזה? 
 כי אם לא - אז פשיטא.
- 
@מומחה-טופ ברור שזה קשור לחברת הסלולר רק שיש באג במכשירים מסוימים וביניהם Q8 שזה לא עובר לבד גם בעדכון אוטומטי עד שאתה מכבה ומדליק, זה הכל. 
- 
@מומחה-טופ ברור שזה קשור לחברת הסלולר רק שיש באג במכשירים מסוימים וביניהם Q8 שזה לא עובר לבד גם בעדכון אוטומטי עד שאתה מכבה ומדליק, זה הכל. 
- 
@Tיו_ כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס: מישהו יודע איך אפשר לשנמך גירסא בגירסא 2 היה לי היכ טוב וללא באגים כלל בQ8 ? 
 איזה גרסה יש לך עכשיו? ומה יותר דפוק מ 2?
 אשמח מאד לדעת מה הבאגים , אני רוצה לשדרג.
 אם מישהו יודע אם זה כדאי אני אשמח לדעת.
- 
מה זה אומר שעון מעורר בכיבוי? 
 פרופילים> רגיל> שעון מעורר בכיבוי
 וכן לוח שנה כנ"ל
 זה מופיע בכל הפרופילים
- 
מה זה אומר שעון מעורר בכיבוי? 
 וכן לוח שנה כנ"ל
 זה מופיע בכל הפרופילים@0527676867 כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס: מה זה אומר שעון מעורר בכיבוי? 
 וכן לוח שנה כנ"ל
 זה מופיע בכל הפרופיליםהאם יצלצל השעון מעורר או משימה בלוח שנה גם כשהטלפון כבוי (כמובן עם בטריה) 
- 
@0527676867 כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס: מה זה אומר שעון מעורר בכיבוי? 
 וכן לוח שנה כנ"ל
 זה מופיע בכל הפרופיליםהאם יצלצל השעון מעורר או משימה בלוח שנה גם כשהטלפון כבוי (כמובן עם בטריה) @השטייגעניסט @0527676867 כן, 
 זה יצלצל גם כשהטלפון מכובה.
- 
אני בדקתי הרבה טלפונים ובכולם או שהטלפון מצלצל כשהוא כבוי או שלא בלי אפשרות בחירה. 
 אבל החברה הזו (קיוליקס) עושים הכל כדי שהלקוחות יהנו עד הסוף מחווית שימוש שעוד לא היתה.
 זאת חברה שכדאי לרכוש את הטלפונים שלה.
 ובפרט ה-Q8 שיותר משוכלל מכל טלפון (כשר) אחר, גם בתוכנה הפנימית וגם בפלסטיקה החיצונית והמקשים בכלל יש לי אותו כבר חצי שנה (בערך מאז שיצא) ולא היו לי שום תקלות עם המקשים.
 באמת כל הכבוד להם.