שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@חכמון אין ספק שזה מיותר ולא נצרך
@יודע-ומייבין לדעתי זה כלל לא מיותר
כי לפני עידן בקשת הסיסמה, להרבה מאוד אנשים נלחץ בטעות על מספר מסויים הכנס לרשימה שחורה ללא שימת לב כלל, אני אישית פגשתי כאלו 5 אנשים.
ועכשיו כשהוא מבקש סיסמה אין מצב לזה לקרות. -
איך ניתן להגדיר צלצול שונה לאחד מאנשי הקשר?
-
איך ניתן להגדיר צלצול שונה לאחד מאנשי הקשר?
@התבלבלתי-כבר בעריכת האיש קשר (ניתן להוסיף רינגטון). לא בהגדרות
ברוך הבא לפורום! רק הגעת ואתה כבר מבולבל?
-
בסדר תתכונן שמעתי שהיצרן אמר שעוד חדשיים יוצא קיו 9
וזה יהיה מערכת הפעלה שונה ומשהו הרבה יותר איכותי ומתקדםפשוט תהליך ההרשמה והצנתוק כנראה בלבלו אותו
-
@התבלבלתי-כבר בעריכת האיש קשר (ניתן להוסיף רינגטון). לא בהגדרות
ברוך הבא לפורום! רק הגעת ואתה כבר מבולבל?
@בנימין-מחשבים תודה רבה!
-
וזה יהיה מערכת הפעלה שונה ומשהו הרבה יותר איכותי ומתקדםפשוט תהליך ההרשמה והצנתוק כנראה בלבלו אותו
-
שמעתי שהיצרן אמר שעוד חדשיים יוצא קיו 9
תוכל להרחיב?
@בינוני לא שמעתי יותר מדי רק שמעתי שזה יהיה משהו חדשני עם מערכת הפעלה מתקדמת שלא היתה בקיצור משהו מאוד משודרג ויצא עוד חדשיים
-
שמעתי שהיצרן אמר שעוד חדשיים יוצא קיו 9
תוכל להרחיב?
-
אני לא יודע על סמך מה המידע שנכתב כאן והאם זה המקום לדיון בכלל
אבל לענ"ד מערכת הפעלה חדשה זו סיבה טובה להתרחק מהמכשיר כרגע.
באסקולס ובקיוליקס לקח להם הרבה נסיונות עד שהוציאו מכשיר טוב באמת -
מערכת הפעלה שונה
טוב אם הם באמת מתכוונים למערכת הפעלה שונה אז זה יהיה חייב להיות אנדרואיד 4.4 שכנראה הם חסמו ברמה באמת הרמטית
כי לפי מה שאני יודע יש שתי מערכות הפעלה לפלאפון מקשים- מערכת הפעלה שהיא לא אנדרואיד וכל הממשק הוא לא אפליקציות אלא משהו בסיומות VCF (ככה זכור לי אני לא בטוח בכלל!)
- אנדרואיד 4.4 כמו המקשים של שיאומי
אז אם זה באמת מערכת הפעלה שונה אז זה כנראה יהיה אנדרואיד (ולא נראלי שוועדת הרבנים מאשרת דבר כזה)
או שזה פשוט אותו סוג מערכת הפעלה בגרסא יותר עדכנית -
מערכת הפעלה שונה
טוב אם הם באמת מתכוונים למערכת הפעלה שונה אז זה יהיה חייב להיות אנדרואיד 4.4 שכנראה הם חסמו ברמה באמת הרמטית
כי לפי מה שאני יודע יש שתי מערכות הפעלה לפלאפון מקשים- מערכת הפעלה שהיא לא אנדרואיד וכל הממשק הוא לא אפליקציות אלא משהו בסיומות VCF (ככה זכור לי אני לא בטוח בכלל!)
- אנדרואיד 4.4 כמו המקשים של שיאומי
אז אם זה באמת מערכת הפעלה שונה אז זה כנראה יהיה אנדרואיד (ולא נראלי שוועדת הרבנים מאשרת דבר כזה)
או שזה פשוט אותו סוג מערכת הפעלה בגרסא יותר עדכנית@מה-זה-משנה-אה אין מצב שזה יהיה אנדרואחד כי כך הרעיון של קיוליקס זה שיהיה להם הכשר
-
@מה-זה-משנה-אה אין מצב שזה יהיה אנדרואחד כי כך הרעיון של קיוליקס זה שיהיה להם הכשר
אנדרואיד 4.4. זה לא אנדרואיד 13!
אין בקושי אפליקציות שמתאימות לאנדרואיד הזה (תאמת אחרי שיש את @חייא-שיאומי אולי כן
)
וגם אנדרואיד אפשר לחסום הרמטית שיספק הכשר -
אנדרואיד 4.4. זה לא אנדרואיד 13!
אין בקושי אפליקציות שמתאימות לאנדרואיד הזה (תאמת אחרי שיש את @חייא-שיאומי אולי כן
)
וגם אנדרואיד אפשר לחסום הרמטית שיספק הכשר@מה-זה-משנה-אה
אם אתה טוען שזה אנדרואיד 4 רק מניתוח אישי שלך, אז תן לי לחלוק עליך: זה לא יהיה אנדרואיד ! בכלל! לא חסר לקיוליקס אנדרואיד על הראש, והועדה לא תאשר את זה בשום מצב. -
@מה-זה-משנה-אה אין מצב שזה יהיה אנדרואחד כי כך הרעיון של קיוליקס זה שיהיה להם הכשר
-
אין מצב שזה יהיה אנדרואחד כי כך הרעיון של קיוליקס זה שיהיה להם הכשר
וללמה אתה חושב שרק באופציה העכשיות אפשר לקבל הכשר?
אני אישית חושב שאנדרויד יכול להיות יותר כשר
זה לא חייב ליראות אנדרוינד -
-
וזה יהיה מערכת הפעלה שונה ומשהו הרבה יותר איכותי ומתקדם
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות