שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@ayael אני גר בבני ברק וגם לי וגם לאשתי יש סים של רמי לוי וכשאנחנו מתקשרים זה מתנתק המון
וגם כשאשתי מדברת עם חברה שלה שיש לה רמי לוי לא כשר זה מתנתק@מויש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
סים של רמי לוי
ברוך הבא לשקר הגדול.
גם אני סבלתי המון מרמי מלוי עם הקליטה הטובה ביותר במדינה, עד ש...
פשוט נמאס לי לשלם כסף על 0 שירות ונותן 30% מקליטה של חברות, ניידתי לפרנטר ומאז למרבה הפלא יש קליטה טובה, ואין ניתוקים למעט מקרים חריגים מאוד!!! -
@מויש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
סים של רמי לוי
ברוך הבא לשקר הגדול.
פשוט נמאס לי לשלם כסף על 0 שירות ונותן 30% מקליטה של חברות, ניידתי לפרנטר ומאז למרבה הפלא יש קליטה טובה, ואין ניתוקים למעט מקרים חריגים מאוד!!! -
@דאנציג
כמוני כמוך, וכל המשפחה שלי כמוך,
ורמי לוי היו צריכים להבין שמחיר זול במוצרי מזון וכדומה עובד, אבל במוצר כמו קו סלולרי שמצריך קליטה טובה, אי אפשר להתמקד בזול וצריך להתמקד באיכות, כי כל בנאדם שמתפתה לזול עוזב אחרי תקופה, אז מה הרווחנו? -
@בינוני זה נכון שיש להם הרבה תקלות, אבל בסופו של דבר יש אזורים (יתכן שבודדים) שיש להם שם קליטה טובה
(יתכן שבודדים)
זה לא ספק, אלא וודאי בודדים, כי הם יושבים רק על הרשת של פלאפון, ורק על G3 ומעלה.
אז נכון שהיום לכולם יש פלאפונים של G4 כך שהרק השני יורד, אבל המציאות היא שרק על הרשת של פלאפון הרבה יותר קריטית.לפי התחושה שלי, לחברת פלאפון עצמה יש סיכומים עם חברות אחרות שכאשר הם במקום שאין קליטה של פלאפון בכלל, הם משתמשים ברשתות האחרות, וההסכם לא כולל את רמי לוי תשקורת.
-
(יתכן שבודדים)
זה לא ספק, אלא וודאי בודדים, כי הם יושבים רק על הרשת של פלאפון, ורק על G3 ומעלה.
אז נכון שהיום לכולם יש פלאפונים של G4 כך שהרק השני יורד, אבל המציאות היא שרק על הרשת של פלאפון הרבה יותר קריטית.לפי התחושה שלי, לחברת פלאפון עצמה יש סיכומים עם חברות אחרות שכאשר הם במקום שאין קליטה של פלאפון בכלל, הם משתמשים ברשתות האחרות, וההסכם לא כולל את רמי לוי תשקורת.
-
אני הייתי ברמי לוי אחותי ואמא שלי ושלשתנו עברנו
-
אני חושב שממש לא נכון אני בסלקום ויש לי קיו 8 ובמקומות של 5 על 5 ו4 על 4 אין קליטה לי יש קליטה
-
אני עברתי מהוט מובייל לגולן וראיתי ישועות גדולות
אבל המוכר אצלנו בחנות טען שהקליטה בQ7 וב4X4 טובה פי כמה מQ8
-
הם לא גומרים מודעה-Q8.pdf לא יודע אם להפתיע או להכזב -
@8503524 מאיפה המודעה? המכשיר עדיין לא מופיע באתר שלהם.
אפשר אולי מפרט קצת יותר רחב על המכשיר, אם מישהו יודע?
ויש לו כניסה חיצונית לכרטיס? ככה זה נראה החריץ הזה שרואים בתמונה אם אני לא טועה. -
@יחיד-ואין-מלבדו נראה לי כדאי שתקרא את כל השרשור לפני שאתה כותב משהו
תסתכל מתי הוא כתב את זה -
@יחיד-ואין-מלבדו נראה לי כדאי שתקרא את כל השרשור לפני שאתה כותב משהו
תסתכל מתי הוא כתב את זה@ממוחשב
נכון
אני חדש בפורום
אני לא כ"כ מבין -
14 יום זה מספיק בשביל להבין את זה
-
-
14 יום זה מספיק בשביל להבין את זה
@יודע-ומייבין
אבל אני לא מתחבר כ"כ הרבה -
@מויש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
סים של רמי לוי
ברוך הבא לשקר הגדול.
פוסט זה נמחק!
-
@המופצוץ המעלה היחידה שזה זול
-
@המופצוץ המעלה היחידה שזה זול
@יודע-ומייבין כן ושנתיים סבלתי מזה עד שעברתי לפרטנר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות