שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@mkmk כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
איך יכול להיות שאמרו שזה כמו 5*5 אם זה סוג מקשים אחר לגמרי
על תסתכל בנקנקן אלא במה שיש בו יכול להיות שמבחוץ הכל נראה טוב אבל מבפנים הכל אותו זבל
-
@מכירת-פלאפונים לא יודע מה אתם רוצים מהמכשיר הנחמד הזה... אני אתו מאז שהוא יצא ואני בינתיים מאוד מרוצה ממנו.
-
@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
איך יכול להיות שאמרו שזה כמו 5*5 אם זה סוג מקשים אחר לגמרי - כמו בנוקיות...
מעניין שטענו שזה ממש אותו מכשיר עם הבדלים דקים של תמיכה בתדרים וכו',
ופתאום מדברים שזה שונה מבחינת חומרה? מקשים אחרים?
ועוד כמו בנוקיות? זה מחמאה ענקית, בנוקיה C2 בחיים לא נלחץ לי פעמיים אותו לחצן בטעות, והשתמשתי שנים...נוחות מקשים כמו בכל מכשירי הנוקיה החדשים.
מקשים שלא נתקעים. נוחים ללחיצה, לא נלחצים פעמיים בלחיצה אחת.
סוג מקשים אחר לחלוטין מכל המכשירים הכשרים שיצאו בשנים האחרונות מכל החברות של המכשירים הכשרים....@מכירת-פלאפונים כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
איך יכול להיות שאמרו שזה כמו 5*5 אם זה סוג מקשים אחר לגמרי
על תסתכל בנקנקן אלא במה שיש בו יכול להיות שמבחוץ הכל נראה טוב אבל מבפנים הכל אותו זבל
מיד כשמתחילים להשתמש עם זה מרגישים את ההבדל. זה לא רק נראות חיצונית.
-
@9dudi כבר דובר על זה לעיל בשרשור זה. https://mitmachim.top/post/932469 https://mitmachim.top/post/932574
הכל לפי הטעם וההרגל של המשתמש. -
עדכנתי גירסה וזה אכן עולם חדש לגמרי רק כן יש/נשאר קצת באגים
- הם כתבו שנוספה אפשרות למעבר ימים בזמני הלכה, זה טעות יש רק את האפשרות היום ואין איך לבחור ימים אחרים
- כשמפעילים טיימר לא רואים אותו על המסך
- להגיע לטיימר זה מאוד מסובך-צריך להוסיף אותו בתפריט ובקיצורים ולא רק דרך שעון מעורר (וגם ככה רק אם הגיעו לשעון מעורר דרך התפריט ולא דרך קיצור מקשים) וכן שדרך החייגן באפשרויות גם יהיה אפשר להגיע לטיימר כמו שיש בc2.
- שיהיה שפת חיפוש ברירת מחדל כלומר אם שינתי את ההקשה למספרים ולא לאותיות אחרי שאני יחזור עוד פעם להקיש (כמובן אחרי שכבר יצאתי למסך הראשי) זה יחזור בחזרה להקלדה בעברית ולא למספרים
- שיהיה אופציה של חיוג מהיר לא רק בלחיצה ארוכה על המספר אלא גם בלחיצה על המספר ואז על מקש החיוג
- היומן השיחות שיהיה כמו ב4*4 סימונים לשיחות נכנסות ויצאות ולא רק נקודות בכל מיני צבעים
- באופציה של DTMF שיהיה גם אפשרות לקחת מספר מהיומן שיחות ולא רק מהאנשי קשר (ברוב הפעמים צריך מהיומן שיחות ולא מהאנשי קשר)
- שיהיה אופציה של העתקה והדבקה מאיש קשר אחד לשני וכן בתזכירים וכו'
- אפשרות יותר קלה לכתוב p למשל ע"י לחיצה כמה פעמים על מקש הכוכבית ולא רק ע"י לחיצה ארוכה על 0 שצריך להשגיח שלא ילחץ מדי הרבה זמן
-
@אחד-מאנש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
עדכנתי גירסה וזה אכן עולם חדש לגמרי רק כן יש/נשאר קצת באגים
- הם כתבו שנוספה אפשרות למעבר ימים בזמני הלכה, זה טעות יש רק את האפשרות היום ואין איך לבחור ימים אחרים
כן עובד גם דרך הלוח וגם בקיצור
- אפשרות יותר קלה לכתוב p למשל ע"י לחיצה כמה פעמים על מקש הכוכבית ולא רק ע"י לחיצה ארוכה על 0 שצריך להשגיח שלא ילחץ מדי הרבה זמן
עובד אצלי רק ל+ [קידומת למדינה אחרת]
מצטרף לשאר הדברים...
-
אפשר להוסיף עוד כמה דברים
- חודש עברי משולב בלועזי, עדיף שיהיה לועזי משולב בעברי, כרגע להעביר חודש עובר לפי לועזי וכן ימין מעביר לחודש הבא ושמאל לחודש קודם יותר נוח הפוך, גם בזמני הלכה העברת יום זה ימין קדימה ושמאל אחורה עדיף הפוך
- ביומן שיחות אין משך שיחה, לי זה חשוב ואולי גם לאחרים
- בזמן חיוג אין אפשרות להעביר לרמקול רק לאחר שהשיחה מתחילה
- המכשיר ננעל רק במסך החיצוני אבל כשנמצאים בתוך התפריט וכדו' רק המסך נכבה אבל המכשיר לא ננעל
-
לכל המציעים הצעות ייעול ושיפורים כאן בפורום על Q8, ההצעות הן באמת חשובות ומועילות אבל לא נראה לי שקיוליקס רואים בכלל את הנכתב כאן וע"כ זה כמאבד כוחו לדעת בכתיבה מיותרת... (אא"כ אתם רוצים לשתף את שאר המשתמשים ברעיונות... זה כבר עניין אחר...)
בכל אופן לכל מי שמעוניין שההצעות והשיפורים באמת יושמו בגרסאות הבאות ניתן לכתוב על כך לקיוליקס כאן.
בתקווה ובברכה שכלל ההצעות והשיפורים יושמו לטובת המשתמשים. אסאך הצלוחה.
וסתם כדי לשתף... הנה כמה הצעות שכתבתי להם:- ביצירת DTMF במהלך השיחה צריך לעבור מספר רב של מסכים והקשות עד ליצירת הDTMF, אם אפשר לקצר את התהליך.
- להוסיף אפשרות גיבוי לכרטיס גם לכל ההגדרות ולפתקים ולהגדרות אנשי הקשר (צלצולים אישיים וכו') וכדו'.
- ליצור סימני הדגשות צבעים בלוח שנה על שבתות חגים ומועדים.
- לאפשר ביצירת התראה בלוח שנה שיחזור על עצמו מידי שנה בתאריך העברי (ולא הלועזי). רלוונטי לימי הולדת ויארצייט.
- לאפשר עריכה לתזכורת זמן הלכה קיימת.
- אם ניתן לאפשר הכנסת רינגטונים/שירים/קבצי שמע לכרטיס הזיכרון ע"י חיבור המכשיר ישירות עם כבל למחשב. (בכדי למנוע מכשולות ניתן להגדיר שיוכלו להכניס אך ורק קבצי שמע.)
- ביומן השיחות לאפשר ממשק נוסף בו יוצגו סימני אייקונים של שיחות נכנסות ויוצאות, ולא רק נקודות בצבעים שונים כפי שמופיע עכשיו.
- באנשי קשר וביומן השיחות לשים פס חוצץ דק בין כל איש קשר לשני וכן ביומן השיחות.
- לאפשר הוספת תזמוני פרופילים נוספים כך שיוכלו להשתמש ביותר מ-6 תזמונים.
- להוסיף איקוולייזר בנגן המוזיקה. (חובה למבינים בסאונד...)
- להוסיף אפשרות להפחתת הבס הכללי של הרמקול הפנימי בהגדרות.
- שימו לב כי גם כששמים סיסמה על נגן השמע עדיין ניתן להפעיל את קבצי השמע דרך הגדרות הרינגטונים האישיים לאנשי הקשר. כמו"כ יש לוודא כי אין עוד מקומות כאלו בהם ניתן 'לעקוף' את הסיסמה ע"י אפשרות מעין זו או אחרת.
- בהגדרות מסך הבית להוסיף גם תצוגה של זמן ההלכה הקרוב הבא. וכן תצוגה של ספירת העומר של היום הנוכחי.
תודה על הכל.
-
הנה מה ששלחתי להם אתמול:
- בהגדרות תצוגה>>גודל גופן, אין אפשרות לבחור בגופן קטן, יש רק גופן בינוני וגדול.
- בהגדרות תצוגה>> הגדרות מסך הבית, אפשר לבטל את כל מה שמופיע בעמוד הבית, אבל משום מה אי אפשר לבטל את התאריך העברי שמופיע שם.
- היה טוב אם היה אפשר לעשות 'מעבר לתאריך' בלוח שנה, אל תאריך 'עברי' אחר.
- כשנכנסים מהנגן לקובץ השירים, צריך ללחוץ על 'חיפוש', על אף שזה לא חיפוש אלא כניסה לרשימה ההשמעה, זה בכוונה?
- נראה לי שבחיפוש בנגן לא מופיע תיקיות פנימיות מדי, הוא מחפש עד תיקיה בתוך תיקיה, אבל אם יש תיקיה בתוך תיקיה בתוך תיקיה הוא לא מוצא את השירים שם על אף שאני מנסה לחפש אותם. (מקוה שהובנתי).
-
- ליצור סימני הדגשות צבעים בלוח שנה על שבתות חגים ומועדים.
- לאפשר ביצירת התראה בלוח שנה שיחזור על עצמו מידי שנה בתאריך העברי (ולא הלועזי). רלוונטי לימי הולדת ויארצייט.
לפי ההודעות פה נראה לי שבלוח השנה פשוט צריך להיות אפשרות לגרסה עברית, לא גרסה לועזית 'בתוספת' אפשרות לצפייה בתאריכים עברים. (כמו שיש עכשיו)
-
בענין הנגן:
- יש לו באג נוסף שתיקיה לא קולטת יותר מ100 שירים (אולי סודר בגירסה 2 עדיין לא בדקתי )
- כשנכנסים בנגן לחיפוש, בפעם הראשונה זה לא חיפוש אלא כניסה לקבצים, ( הם פשוט צריכים להחליף לזה את השם) אלא שמשום מה הברירת מחדל של ה"חיפוש" הנ"ל היא ההקלטות ואז צריך להקיש "אחורה" ומקבלים את כל התוכן מסודר (ושם כבר החיפוש עובד אגב חיפוש מטורף)
בשביל לפתור את זה אפשר פשוט לשים את כל הקבצים בתוך תיקיית הקלטות המתקרא Audio וחסכנו את ה"אחורה".
-
@יון כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אני בגירסה 2 (ממשק שיחה 3) וזה לא ככה ותודה על 'משך שיחה'
בממשק 3 תלחץ על המקש האמצעי בזמן חיוג ותקבל רמקול