שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@אברהם-אברהם זה אומר שיש לך הודעה חדשה בתא הקולי,
הפתרון לזה הוא להתקשר לתא הקולי (151*) ולמחוק את ההודעה. -
לי מפריע כמה דברים שאני מתקשה הם לאחרונה:
- בנגן: אם אני רוצה לחזור 30 שניות אחורה או כמה שניות בשיעור של שעה אני לא מצליח אלא זה קופץ כל פעם בכמהדקות .
- בנגן: יש לי אוזניות איירפודס 2 פרו ובשיחות הם מצוינות , אבל כשאני מאזים לשיעורים ושירים מהנגן אחרי רבע שעה בערך אני מתחיל לשמוע רשרושים ואז אני צריך לעשות עצירה מהשמיעה ולחיצה חדשה להמשך וזה מסתדר וחוזר חלילה.
- בלוח שנה: אם יש לי תזכורת יומית למשך חודש ואני רוצה למחוק יום אחד, אז זה מוחק לי את כל הימים . (חשוב לי ביותר בימי חופשה וכד' שבהם איני רוצה להיזכר בתזכורת אבל אני לא יכול למחוק אותה בגלל ההמשך)
- לפעמים אני מתקשר לאנשים וזה נראה לי כאילו אני לא מצליח לחייג כי זה רק מראה שיש שיחה אבל לא נותן צליל חיוג, לפעמים הם כן מקבלים את השיחה ולפעמים לא, ורק אם אני עושה הפעלה מחדש זה מסתדר.
- אנשי קשר: אם יש לי איש קשר עם 2 מספרים ואני רוצה למחוק מספר אחד זה מוחק את כל האיש קשר . אני הייתי מעדיף שהוא ימחק רק את המספר עליו אני עומד או לפחות שיזהיר מכזה דבר
אשמח לשמוע מחברי הפורום האם יש להם פתרונות לבאגים הללו
תודה רבה@פורים-רב כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אנשי קשר: אם יש לי איש קשר עם 2 מספרים ואני רוצה למחוק מספר אחד זה מוחק את כל האיש קשר . אני הייתי מעדיף שהוא ימחק רק את המספר עליו אני עומד או לפחות שיזהיר מכזה דבר
זה באג לי אין כזה דבר הטלפון לא אמור להציג איש קשר פעמים
-
לי מפריע כמה דברים שאני מתקשה הם לאחרונה:
- בנגן: אם אני רוצה לחזור 30 שניות אחורה או כמה שניות בשיעור של שעה אני לא מצליח אלא זה קופץ כל פעם בכמהדקות .
- בנגן: יש לי אוזניות איירפודס 2 פרו ובשיחות הם מצוינות , אבל כשאני מאזים לשיעורים ושירים מהנגן אחרי רבע שעה בערך אני מתחיל לשמוע רשרושים ואז אני צריך לעשות עצירה מהשמיעה ולחיצה חדשה להמשך וזה מסתדר וחוזר חלילה.
- בלוח שנה: אם יש לי תזכורת יומית למשך חודש ואני רוצה למחוק יום אחד, אז זה מוחק לי את כל הימים . (חשוב לי ביותר בימי חופשה וכד' שבהם איני רוצה להיזכר בתזכורת אבל אני לא יכול למחוק אותה בגלל ההמשך)
- לפעמים אני מתקשר לאנשים וזה נראה לי כאילו אני לא מצליח לחייג כי זה רק מראה שיש שיחה אבל לא נותן צליל חיוג, לפעמים הם כן מקבלים את השיחה ולפעמים לא, ורק אם אני עושה הפעלה מחדש זה מסתדר.
- אנשי קשר: אם יש לי איש קשר עם 2 מספרים ואני רוצה למחוק מספר אחד זה מוחק את כל האיש קשר . אני הייתי מעדיף שהוא ימחק רק את המספר עליו אני עומד או לפחות שיזהיר מכזה דבר
אשמח לשמוע מחברי הפורום האם יש להם פתרונות לבאגים הללו
תודה רבה -
@אברהם-אברהם זה אומר שיש לך הודעה חדשה בתא הקולי,
הפתרון לזה הוא להתקשר לתא הקולי (151*) ולמחוק את ההודעה.@אליז כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
זה אומר שיש לך הודעה חדשה בתא הקולי,
הפתרון לזה הוא להתקשר לתא הקולי (151*) ולמחוק את ההודעה@מויש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אפשר גם ללחוץ 1 ארוך וזה מחייג לתא קולי
לא צריך למחוק את ההודעה מספיק לשמוע אותהבדקתי בתא קולי ואין שם שום הודעות חדשות
-
@אליז כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
זה אומר שיש לך הודעה חדשה בתא הקולי,
הפתרון לזה הוא להתקשר לתא הקולי (151*) ולמחוק את ההודעה@מויש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אפשר גם ללחוץ 1 ארוך וזה מחייג לתא קולי
לא צריך למחוק את ההודעה מספיק לשמוע אותהבדקתי בתא קולי ואין שם שום הודעות חדשות
@אברהם-אברהם בדקת במשיבון או בתא קולי?
-
@אברהם-אברהם בדקת במשיבון או בתא קולי?
@מויש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
בדקת במשיבון או בתא קולי?
בדקתי בלחיצה ארוכה על 1 ובדיקה בהודעות ששם נאמר לי אין הודעות חדשות
-
@מויש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
בדקת במשיבון או בתא קולי?
בדקתי בלחיצה ארוכה על 1 ובדיקה בהודעות ששם נאמר לי אין הודעות חדשות
@אברהם-אברהם תנסה אולי למחוק הודעות ישנות
-
@אברהם-אברהם תנסה אולי למחוק הודעות ישנות
תנסה אולי למחוק הודעות ישנות
אין לי שם שום אפשרות להודעות ישנות שלוחה 1 זה הודעות חדשות וכשאני לוחץ אז אומר שאין הודעות חדשות ומחזיר אותי לשלוחה ראשית ויש שלוחת הגדרות וזהו
-
@פורים-רב כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אנשי קשר: אם יש לי איש קשר עם 2 מספרים ואני רוצה למחוק מספר אחד זה מוחק את כל האיש קשר . אני הייתי מעדיף שהוא ימחק רק את המספר עליו אני עומד או לפחות שיזהיר מכזה דבר
זה באג לי אין כזה דבר הטלפון לא אמור להציג איש קשר פעמים
-
תנסה אולי למחוק הודעות ישנות
אין לי שם שום אפשרות להודעות ישנות שלוחה 1 זה הודעות חדשות וכשאני לוחץ אז אומר שאין הודעות חדשות ומחזיר אותי לשלוחה ראשית ויש שלוחת הגדרות וזהו
@אברהם-אברהם תבדוק אולי ב קיצורים - משיבון
(אם יש שם הודעה חדשה - תפעיל אותה) -
@אברהם-אברהם תבדוק אולי ב קיצורים - משיבון
(אם יש שם הודעה חדשה - תפעיל אותה)@אליז כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
תבדוק אולי ב קיצורים - משיבון
(אם יש שם הודעה חדשה - תפעיל אותה)במשיבון של הטלפון יש לי בסך הכל 3 הודעות ושמעתי את כולם כמה פעמים כבר
-
@פורים-רב באפשרויות באנשי קשר