שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@מכירת-פלאפונים כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
@mkmk כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
זה נראה שיש לך אחוזים במכשיר הזה...
אבל זה באמת מכשיר מעולה.
התוכנה פחות מתקדמת מ 5*5 ובודאי מ Q8.
המעלות שלו זה הבטריה והקליטה שעוברות את כל המתחרים בכמה רמות.זה בכלל לא קשור לאחוזים
אני מדבר בתור מוכר פלאפונים שרוצה שהלקוח יהיה מרוצה
ושיהיה לי הכי פחות כאבי ראש מתלונות של לקוחותאני רוצה להבין( כחלק מ"הגילוי נאות") אתה רוצה לומר שאין הבדל למוכר פלאפונים באחוזי הרווח שלו מפלאפון אחד למשנהו? שאין לו תמריץ למכור דווקא מחברה פלונית אם יעמוד ביעד וימכור כך וכך ויקבל הנחה מהמחיר הרגיל לשאר המוכרים?
-
@0527676867 3-4 פעמים ביום ? מאוווד חריג
אבל זה תקלה נפוצה במגוון של אסקולס\קיויליקס.
נראה יותר שזה בעיית קליטה של המכשירים שלה מול האנטנה.
יש גם שיחות 'שנעלמות' אדם מתקשר אליך ונענה ב'הלקוח אינו יכול לקבל את שיחתך כרגע'
ואתה לא רואה ולא יודע מכלום. [וההוא חושב שאתה מסנן אותו וכו'] -
@שלמה-מרלר כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
יש גם שיחות 'שנעלמות' אדם מתקשר אליך ונענה ב'הלקוח אינו יכול לקבל את שיחתך כרגע'
ואתה לא רואה ולא יודע מכלום. [וההוא חושב שאתה מסנן אותו וכו']זה קורה בד"כ אם מגדירים דור 4 בלבד או שיחות VOLTE
היה לי PRO 10 עם הבעיה הזאת ובחנות נאמר לי שזה מקור הבעיה. -
@0527676867 כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
נתקלתי בעוד בעיה בQ8 ("המדליק") קורה בין 3-4 פעמים ביום כשאני מתקשר והצד השני עונה אני לא שומע אותו, גם אני וגם הצד השני רואים שהשיחה נענתה אבל אני לא שומע אותו.
ולאחר שהייתי בחנות שבה קניתי את ה-Q8 והחליפו אותו במכשיר אחר (Q8) אותה תקלה חזרה על עצמה.אחרי שדיברתי עם תמיכה של קיוליקס הם אמרו לי שאני צריך לאפס את אוזניית הבלוטוס, אין לי מושג אם זה קשור, ימים יגידו.
אם מישהו חושב אחרת אשמח לדעת. -
@0527676867 תנסה אולי להתקין גירסה בעצמך
-
@שלמה-מרלר כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
ואתה לא רואה ולא יודע מכלום. [וההוא חושב שאתה מסנן אותו וכו']'פספוסי שיחות', תקלה נפוצה בכל מכשיר 4G בעיקר,
והמעניין הוא שאסקולס התפארו בזמנו ב4*4 שאין בו את בעיית פספוסי השיחות הידועה שיש בדור 4, "באמצעות טכנולוגיה ייחודית"... עוד פרסומת...@לאצי כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
זה קורה בד"כ אם מגדירים דור 4 בלבד או שיחות VOLTE
לצערנו כנראה שזה נכון, והבעיה הגדולה היא כשלא יהיה את הפתרון של להעביר לדור שלוש, כי הוא כבר לא יהיה כאן.
@0527676867 כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אחרי שדיברתי עם תמיכה של קיוליקס הם אמרו לי שאני צריך לאפס את אוזניית הבלוטוס, אין לי מושג אם זה קשור, ימים יגידו.
אם מישהו חושב אחרת אשמח לדעת.אני בטוח שזה לא קשור, אלא אם כן דיברת על כך בהבעיה מתרחשת בעת שימוש בלוטוס, אבל אם זה קורה גם בעת שימוש בטלפון בלי לבוטוס, ברור שזה לא קשור.
-
@ALONYM כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
@mkmk א' זה בהיבט החומרה שזה בעיני הכי חשוב במכשיר [כי השימוש העיקרי במכשיר הוא דיבור ולכן צריך שהוא יהיה על הצד היותר טוב משמע טוב (ב2 הכיוונים ) כולל קליטה טובה ושהמכשיר יחזיק מעמד במקסימום וכל השאר הוא בונוס אך "לא להחליף בין העיקר לטפל"
ב' בימים הקרובים יצא עדכון גרסה שישווה פערים בהיבט התוכנה הם אומרים שזה יהיה משהו מפתיעה
לסיכום אין על "K46" כל מי שמשתמש עם "K46" מרוצה מאוד מאוד ללא בעיות (חוץ מ% קטן של מכשירים שיש להם קצת בעיות מקשים שניתן לסדר אצל אחד מקצועי ("לבקש להחליף מיילר") ובוודאי אין להשוות למכשירים אחרים
רוצה מכשיר טוב ללא בעיות? קנה "K46" "ותהנה" באמת ממכשיר טוב ובעיקר "תהיה מרוצה ביותר"
(התקרבת, לא % פשוט אני מתקן מכשירים ורואה איכות בעיקר של חומרה שבעיני הכי חשוב!)
יש לי מגוון של מכשירים בבית ואני מדבר הרבה בטלפון.
כל מכשיר חדש מתחיל דרכי ואם אני לא מרוצה אני מעביר אותו לילדים וכדומה.מה 4*4 ממש לא הייתי מרוצה.
הQ7 היה קצת יותר טוב אבל הפלסטיקה שלו היתה חלשה מאוד.
מה K46 נהניתי מהחוזק של הבטריה והקליטה הטובה אבל התוכנה שלו בינונית ומטה ואחרי תקופה המקשים נדפקו לגמרי. מבדיקה עם עוד כמה שקנו את המכשיר הזה - אצל רובם המקשים נדפקים אחרי שימוש לא ארוך. החליפו לי 'מיילר' והמקשים חזרו לעבוד טוב ואני באמת מחכה לראות מה יהיה בעדכון תוכנה (מקוה שהחיפוש יהיה חכם יותר ושכמות התוים באנשי קשר תעלה וכן שיהיה אפשרות להכניס יותר מ 2 מספרים לאיש קשר)
ה Q8 מפתיע אותי בינתיים לטובה עם תוכנה מוצלחת במיוחד וביצועי מכשיר טובים, והמקשים שונים מכל השאר כך שהם מיוחדים., מאוד חששתי מהבטריה שתגמר מהר אבל בינתיים זה מחזיק מעמד יפה מאוד גם בימים עמוסים. (כנראה בגלל ביצועי התוכנה כי הבטריה לא חזקה במיוחד). -
@אלוף-תימן כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
נראה לי שמספיק להוריד את הVOLTE יש לי נוקיה 225 וזה על דור 2/3/4 וכשהVOLTE היה דלוק זה עשה לי 972+ ושכיבתי את זה זה הפסיק השאלה אם בQ8 אפשר להוריד רק את הVOLTE
סתם מעכב את ביצוע השיחות, עד שהוא עובר כל פעם ל3G, אין כל עניין ב4G בלי VOLTE בטלפון כשר/ללא אינטרנט
ומסתבר שצורך יותר אנרגיה וקרינה -
@דוד-טרייטל אבל מי שמעדיף שלא יראו את הקידומת של המדינה או שמפריע לו מזה לא מראה לו איזה איש קשר מתקשר אליו כי בנוקיה אם שמרת איש קשר בלי הקידומת הוא לא מזהה אם זה מתקשר אם הקידומת טוב יש צדדים לכאן ולכאן
-
@אלוף-תימן כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אבל מי שמעדיף שלא יראו את הקידומת של המדינה או שמפריע לו מזה לא מראה לו איזה איש קשר מתקשר אליו כי בנוקיה אם שמרת איש קשר בלי הקידומת הוא לא מזהה אם זה מתקשר אם הקידומת טוב יש צדדים לכאן ולכאן
אם ביטלת אם הVOLTE, אתה יכול באותה מידה להחליף ל3G, זה לא ישפיע על הבעיה הידועה, היא מתרחשת רק בשיחות בדור 4, וכדי שזה יקרה צריך גם 4G וגם VOLTE, אם אחד מהם כבוי, אין עניין בשני כנ"ל.
הבעיה של ה+972 אכן מטרידה, השיקול הוא האם בגללה לוותר על חווית השיחות בדור 4 ואת זה כבר עשית, אבל כמובן כשVOLTE מבוטל השיחות הן ב3G, אפשר לשים לב שבכל שיחה הפלאפון משתנה ל3G למעלה, (וממילא אין תועלת/עניין להשאיר 4G, הוא לא משמש כעת לכלום) -
ה Q8 מפתיע אותי בינתיים לטובה עם תוכנה מוצלחת במיוחד וביצועי מכשיר טובים, והמקשים שונים מכל השאר כך שהם מיוחדים.,
סתם כך אני שמעתי תלונות על המקשים של Q8 ואמרו לי שאחרי הכל זה אותו איכות של 5X5
יכול להיות שהם הגזימו אבל זה מה שאמרו לי -
@מכירת-פלאפונים כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
ה Q8 מפתיע אותי בינתיים לטובה עם תוכנה מוצלחת במיוחד וביצועי מכשיר טובים, והמקשים שונים מכל השאר כך שהם מיוחדים.,
סתם כך אני שמעתי תלונות על המקשים של Q8 ואמרו לי שאחרי הכל זה אותו איכות של 5X5
יכול להיות שהם הגזימו אבל זה מה שאמרו ליאיך יכול להיות שאמרו שזה כמו 5*5 אם זה סוג מקשים אחר לגמרי - כמו בנוקיות...
-
הבעיה של ה+972 אכן מטרידה, השיקול הוא האם בגללה לוותר על חווית השיחות בדור 4
יש שיקול כזה? יש מעלה אחת בדור 4?
-
איך יכול להיות שאמרו שזה כמו 5*5 אם זה סוג מקשים אחר לגמרי - כמו בנוקיות...
מעניין שטענו שזה ממש אותו מכשיר עם הבדלים דקים של תמיכה בתדרים וכו',
ופתאום מדברים שזה שונה מבחינת חומרה? מקשים אחרים?
ועוד כמו בנוקיות? זה מחמאה ענקית, בנוקיה C2 בחיים לא נלחץ לי פעמיים אותו לחצן בטעות, והשתמשתי שנים...@איך כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
יש שיקול כזה? יש מעלה אחת בדור 4?
יש כמה מעלות טובות, אבל זה לא קשור לנושא, אענה כאן בקצרה, ואם חשוב לך תחפש מידע נוסף, בפורום נכתב על כך לא מעט
ההבדל המשמעותי הוא בזמן התחלת השיחה, את זה תוכל להשוות ברגע אחד ע"י חיוג לקל-קו ב3G או ב4G VoLTE ולראות את ההבדל במהירות הקמת השיחה, הבדל יותר מורגש הוא אם יש לך שני מכשירים, כשתצלצל מאחד לשני ובשניהם זה 3G, ייקח 5 עד 7 שניות מרגע החיוג ועד שהטלפון השני יצלצל, לעומת VOLTE שיקצר את הזמן ל-2 שניות בערך!
נוסף לכך, בחלק מהמקרים (תלוי בהמון משתנים) תחווה איכות צליל משופרת (HD-ולא תמיד כשכתוב HD למעלה זה נכון) שבה קל יותר לזהות הברות מסוימות בעיקר אותיות כמו פ', ס' ט', וכשמקריאים למישהו כתובת אימייל זה משגע שב3G קשה יותר לזהות את ההברות האלו.
אני אישית משתמש ב4G רק בזמני הלחץ (כשמתקשרים כל רגע לקל-קו בתחילת היום, או ביציאות שונות לתאם עם אנשים מקום מפגש) כדי לחסוך זמן וקרינה (בשלב תחילת השיחה יש יותר קרינה כשהפלאפון מחפש רשת והשלב הזה קצר משמעותית ב4G) אך לאורך היום ובפרט לקראת שיחה ארוכה אני משתדל להשתמש ב3G כי בזמן שיחה הוא מקרין הרבה פחות מ4G ו2G,
לשיקולך, ולשיקול כל משתמש, אגב איכות שיחה HD אני משוכנע שאין באוזניות בלוטוס כשמדברים על טלפון Q8,וודאי לא בשאר הסיניים. אשמח אם מישהו יוכיח אחרת. -
איך יכול להיות שאמרו שזה כמו 5*5 אם זה סוג מקשים אחר לגמרי
על תסתכל בנקנקן אלא במה שיש בו יכול להיות שמבחוץ הכל נראה טוב אבל מבפנים הכל אותו זבל
-
@מכירת-פלאפונים לא יודע מה אתם רוצים מהמכשיר הנחמד הזה... אני אתו מאז שהוא יצא ואני בינתיים מאוד מרוצה ממנו.
-
@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
איך יכול להיות שאמרו שזה כמו 5*5 אם זה סוג מקשים אחר לגמרי - כמו בנוקיות...
מעניין שטענו שזה ממש אותו מכשיר עם הבדלים דקים של תמיכה בתדרים וכו',
ופתאום מדברים שזה שונה מבחינת חומרה? מקשים אחרים?
ועוד כמו בנוקיות? זה מחמאה ענקית, בנוקיה C2 בחיים לא נלחץ לי פעמיים אותו לחצן בטעות, והשתמשתי שנים...נוחות מקשים כמו בכל מכשירי הנוקיה החדשים.
מקשים שלא נתקעים. נוחים ללחיצה, לא נלחצים פעמיים בלחיצה אחת.
סוג מקשים אחר לחלוטין מכל המכשירים הכשרים שיצאו בשנים האחרונות מכל החברות של המכשירים הכשרים....@מכירת-פלאפונים כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
איך יכול להיות שאמרו שזה כמו 5*5 אם זה סוג מקשים אחר לגמרי
על תסתכל בנקנקן אלא במה שיש בו יכול להיות שמבחוץ הכל נראה טוב אבל מבפנים הכל אותו זבל
מיד כשמתחילים להשתמש עם זה מרגישים את ההבדל. זה לא רק נראות חיצונית.